24 / 04 / 2024

Kılıçoglu İnşaat projeleri

Kılıçoglu İnşaat projeleri

Mehmet Ali Kılıç: "Kılıçoğlu İnşaat olarak önümüzdeki süreçlerdeki projelerimiz ile; Çorlu'daki projelerimize nokta değil ama derin bir virgül koyarak; yüzümüzü İstanbul 'a dönmek istiyoruz" dedi.

İMO Şube Başkanı Orkun Kılıç: İmar barışı gibi uygulamalardan vazgeçilmeli!

İMO Şube Başkanı Orkun Kılıç, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eskişehir Şubesi tarafından 69.Kuruluş Yıl Dönümü Geleneksel Oda Yemeği'nde yaptığı açıklamada imar barışı gibi uygulamalardan vazgeçilmesi gerektiğini dile getirdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm'in merkez nakli yapıldı!

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Dosa Haritacılık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dosa Haritacılık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Alaş ve Şükrü Demirhan Özalp ortaklığında kuruldu.

Lıne İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lıne İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Faruk Derya ve Mehmet Reis tarafından kuruldu.

Marjinal Grup Turizm Sağlık Tarım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marjinal Grup Turizm Sağlık Tarım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Soylu tarafından kuruldu.

Espada Kılıç Yapı İnşaat Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Espada Kılıç Yapı İnşaat Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Tayfun Kılıç ve Tuba Gelgit ortaklığında kuruldu.

Görgülü Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Görgülü Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de Cemal Cenk Güler tarafından kuruldu.

Gebze Özalp Turizm Taşımacılık Otomotiv Petrol İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gebze Özalp Turizm Taşımacılık Otomotiv Petrol İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Şahvan Çakar tarafından kuruldu.

Rölöve Harita Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rölöve Harita Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Kılıçkara tarafından kuruldu.

Alpman Havacılık Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Alpman Havacılık Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Benhan Alpman tarafından kuruldu.

Beyazgül Yapı İnşaat Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Beyazgül Yapı İnşaat Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sabır Hacımustafaoğlu tarafından kuruldu.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Kılıçoglu İnşaat projeleri Haberi

Kılıçoglu İnşaat projeleri


İstanbul'da da Çorlu'daki güven ve kaliteyi hedefliyoruz" Bize öncelikle Kılıçoğlu Grup'un kurumsallaşma öyküsünü anlatır mısınız? 


Öncelikle Kılıçoğlu Grup'un kurumsallaşma öyküsünü; Kılıçoğlu 1960'lı yıllarda Merhum Babamız Hacı Bekir Kılıç tarafından kurulan bir firma. Kökü Kırşehir'e kadar dayanıyor. Sonrasında İstanbul, sonra Çorlu, sonra yine İstanbul... Büyük bir aile şirketiyiz. 

Yaptığımız işleri ön plana çıkarmak, taahhütlerini zamanında yapmak, proje teslimini zamanında yapmak, uygun ödeme planlan oluşturmak gibi de özelliklere de gerçek anlamda sahip olmak gerekiyor. 


Projelerinizden biri olan Vizyon Konutları'ndaki ödeme seçeneklerinde sunduğunuz farklılık ve ayrıcalıkları bize anlatır mısınız? Müşteriyle aranızdan bankaları çıkartmak nasıl avantajlar sunuyor? 

Çorlu'daki en son projemiz ise Vizyon Projemizdir. Vizyon Projemizdeki evlerimizin tamamı da satıldı ve hak sahiplerine teslim edildi. 

Müşterilerimize ödeme uygunlukları noktasında da Kılıçoğlu farkını ve kalitesini de yaşatmaya devam ediyoruz. 

60...