23 / 04 / 2024

kiptaş 4. ve 5. etap kahvaltısı

kiptaş 4. ve 5. etap kahvaltısı

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İncirtepe Kültür Merkezi’nde Kiptaş 4’ncü ve 5’ inci etap site sakinleri ile kahvaltı yaptı. Kahvaltıda söz alan Kadıoğlu, “Ben sizlere hizmet için buradayım ve bizler kimsenin karşısında boynumuzu eğmeyiz." dedi.

Türkiye'de geçen yıl 74 binden fazla deprem meydana geldi...

Dünya genelinde geçen sene, büyüklüğü 4 ve daha büyük 15 bin 600 deprem meydana geldiğini belirtildi. Yapılan açıklamada, 7 ve daha büyük depremlerin sayısının ise 19 olduğunu kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri 2. Etap'ın değeri şimdiden 18.5 milyar TL'yi aştı!

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri projesinin 2. Etap 1, 2, 3, 4 ve 5'inci kısımlarının yıl sonu değerleme raporlarını yayımladı. Peki Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nin 2. Etap'ının yıl sonu değeri ne kadar oldu? 

BMW’den dev zam! İ4’e 153 bin TL, İ7’ye 248 bin TL zam geldi!

BMW’den eylül ayı kapsamında İ4 ve İ7 modellerine akılalmaz zam geldi. BMW, İ4 modeline 153 bin 300 TL zam yaparken, İ7 modeline de 248 bin 800 TL zam yaptı.

Anne babalara müjde! Bakanlıktan peş peşe yardım ödemesi geliyor! Resmen açıklandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın ihtiyaç sahibi ailelere ilişkin destekleri sürüyor. 2023 yılına girilmesi ile beraber Çocuk Destek Bileşeni çerçevesinde 1-2-3-4 ve daha fazla çocuk sahibi olan aileler e-Devlet'ten müracaat ederek ödeme alabiliyor. Peki, çocuk desteği kaç TL? İşte detaylar...

TOKİ Konya Ardıçlı Projesi'nde teslimler Ağustos ayında!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından (TOKİ), Konya Ardıçlı Projesi kapsamında 4. ve 5. etaplarda devam eden çeşitli işlemlerinin ardından bu ay içerisinde belirli bir program dahilinde teslim edileceği belirtildi.

BMW’nin bu serilerine çok konuşulacak zam geldi! Zammı görenler adeta neye uğradığını şaşırdı!

BMW; 3, 4 ve 5 serilerine zam yaptığını açıkladı. BMW’den yapılan açıklamaya göre, zammın temmuz ayını kapsadığı ve yapılan zamda dolar kurunda yaşanan artışın etkili olduğu öğrenildi.

BMW İ4 ve İ7 modellerinde sürpriz fiyat! İ4 ve İ7 modellerinin fiyatı ne kadar oldu?

BMW, İ4 ve İ7 modellerinin yeni fiyatını açıkladı. Temmuz ayı kapsamında fiyat listesinin güncellenmesinin ardından İ4 ve İ7 modellerinin yeni fiyatı arama motorlarından araştırılmaya başlandı.

Prof. Dr. Ahmet Ercan: Kuzey Marmara en az 6.4 ve 7 büyüklüğünde iki depremle kırılacak! 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, beklenen İstanbul depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ercan, Marmara haricinde riskli bölgeleri de açıkladı. İşte ayrıntılar...

Büyükçekmece Mimar Sinan Mahallesi 1/5000 ölçekli plan askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Mimar Sinan Mahallesi, 213 ada, 4 ve 5 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Huawei Watch 4 ve Watch 4 Pro Türkiye'de!

Huawei, bugün Türkiye'de yeni akıllı saatlerini tanıttı. İşte Huawei Watch 4 ve Watch 4 Pro modellerinin özellikleri ve fiyatı...

Konut fiyatları Mart'ta yıllık yüzde 132,8 arttı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından açıklanan verilere göre, Konut Fiyat Endeksi (KFE) Mart ayında aylık yüzde 5,4 ve yıllık yüzde 132,8 artışla 809,3 seviyesinde gerçekleşti.

Almanya'da perakende satışlar, Mart ayında yıllık yüzde 8,6 düştü!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Almanya'da reel perakende satışlar, özellikle gıda ürünlerinde yükselen fiyatların Almanların satın alma konusunda isteksizliğini etkilemesi sebebiyle Mart ayında bir önceki aya göre yüzde 2,4 ve yıllık bazda yüzde 8,6 geriledi.

Bağcılar Millet Bahçesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Bağcılar Mahallesi, 3446 ada 4 ve 5 parseller ile 3447 ada 3 parsele ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı (Millet Bahçesi) askıya çıkarıldı.

kiptaş 4. ve 5. etap kahvaltısı Haberi

kiptaş 4. ve 5. etap kahvaltısı


Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İncirtepe Kültür Merkezi’nde Kiptaş 4’ncü ve 5’ inci etap site sakinleri ile kahvaltı yaptı.


Kahvaltıda söz alan Necmi Kadıoğlu, “Ben sizlere hizmet için buradayım ve bizler kimsenin karşısında boynumuzu eğmeyiz. Ancak Allah’ın karşısında rükûa eğiliriz. Biz aynı sofranın, mahallenin ve aynı camiinin cemaatleriyiz. Bu sofrada olduğu gibi her mertebede bir ve beraber olmamızı rabbimden diliyorum.” dedi. 


Kadıoğlu, yerel seçimlerde yine Esenyurt’a hizmet için aday olduğunu da dile...