26 / 04 / 2024

Kiptaş 600 konut

Kiptaş 600 konut

Kiptaş, İstanbul Başakşehir'e bağlı Hoşdere Mahallesi'nde yeni konut projesi inşa edecek. 600 konutluk planlanan yeni projenin genel seçimlerden önce satışa çıkması bekleniyor. Proje Pazartürk'ün arkasında yapılacak.

Konut fiyatları son 2 yılda yüzde 600 arttı! Şimdi düşüş bekleniyor mu?

Konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceği merak ediliyor. Peki son 2 yılda yüzde 600 artan konut fiyatları hangi şartlarda düşer? İşte ayrıntılar...

Murat Kurum'dan 600 bin konut için dönüşüm sözü!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada 1,5 milyon TL'lik destek sağlanacağını söylerken, 600 bin konut için de dönüşüm sözü verdi.

Bakan Özhaseki: İstanbul'da 600 bin konut çok riskli!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada İstanbul'da 6 milyon civarında konut, 1,5 milyon civarında da iş yeri bulunduğunu dile getirerek, yaklaşık olarak 600 bin konutun riskli olduğunu belirtti.

Yabancıya konut satışında alt limitin 600 bin dolara yükseltilmesine vatandaşlar ne dedi? 

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, yabancıya konut satışında alt limitin 600 bin dolara çıkartılmasını değerlendirdi. Peki vatandaşlar yabancıya konut satışında alt limitin 600 bin dolara yükseltilmesine vatandaşlar ne dedi? 

Yabancıya konut satışında alt limit yılbaşından itibaren 600 bin dolara çıkarılıyor!

Yabancıya vatandaşlık amaçlı konut satışında alt sınır yılbaşından itibaren, 400 bin dolardan 600 bin dolara çıkarılıyor.

Afşin'de afetzedeler için yapılan 3 bin 600 konut Kasım ayında teslim edilecek!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinden etkilenen Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde afetzedeler için inşa edilen 3 bin 600 konut Kasım ayında teslim edilecek.

Sinpaş Saklı Koru projesi resmen başlıyor! Sinpaş'tan İstanbul Atakent'e 600 yeni konutluk dev proje geliyor! 

Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece Atakent'te hayata geçireceği Saklı Koru projesi resmen başlıyor. Arı Finansal Kiralama A.Ş. arazisinde yükselecek proje için ÇED süreci sona erdi. Sinpaş Saklı Koru projesinde 600 konut ve 15 ticari ünite yer alıyor.

Konut fiyatlarındaki artış 600 bin TL'ye kadar ulaştı! Fahiş fiyat deprem de dinlemedi!

Deprem felaketi öncesinde de zaten kritik seviyede olan barınma sorunu, bölgeden farklı illere ilişkin taşınma hareketinin ardından yeniden fahiş fiyatlarla yeniden gündem oldu. Konut fiyatlarındaki artış 600 bin TL'ye kadar ulaştı! Fahiş fiyat deprem de dinlemedi!

Milli Emlak'tan o ilde 12 bin 600 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı Kasım ayı ihale ilanları arasında Afyonkarahisar'da yer alan konut imarlı arsa da bulunuyor. Arsanın satış fiyatı 12 bin 600 TL olarak belrilendi.

Ev alacaklara müjde! 600 bin TL'den başlayan fiyatlar ve 6 taksit imkanıyla 14 konut satılıyor! 

Kayseri ili Kocasinan Belediyesi, Kayseri ili, Merkez ilçesinde yer alan 14 adet konutu 600 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor. İşte Kayseri'deki konut satışına ilişkin tüm detaylar...

Mega kent İstanbul'daki 600 bin konut için güçlendirme çağrısı!

Deprem Güçlendirme Derneği Başkanı Sinan Türkkan mega kent İstanbul'daki 600 bin konut için güçlendirme çağrısı yaptı. İşte Sinan Türkkan'ın konuyla ilgili açıklamaları...

İdlib'de inşa edilen 600 konut mağdur ailelere teslim edildi!

 Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından "İyilik Konutları" projesi dahilinde hayırseverlerin yardımıyla Suriye İdlib'de inşa edilen 600 konutun teslimi yapıldı.

Altan Elmas: Son 3 ayda 600 bin konut satıldı!

TUİK tarafından açıklanan Ağustos konut satış istatistiklerini değerlendiren Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, ''3 ayda 600 bin konut satıldı. Geçmiş dönemlere bakıldığında 3 ayda böyle bir satış grafiğinin olmadığını görebiliyoruz'' dedi.

Kiptaş 600 konut Haberi

Kiptaş 600 konut


Kiptaş, İstanbul Başakşehir'e bağlı Hoşdere Mahallesi'nde yeni konut projesi inşa edecek. 600 konutluk planlanan yeni proje Pazartürk'ün arkasında yapılacak.



Kiptaş Başakşehir Hoşdere projesinde 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri olacak. 12 blok olarak tasarlanan projede bloklar 14 katlı. Proje yaklaşık 64 milyon TL'ye malolacak.


25 bin 920 metrekare alanda inşa edilecek olan Kiptaş Başakşehir Hoşdere projesinin seçimlerden önce satışa çıkması bekleniyor. Proje için çalışmalar yılın ilk yarısında başlayacak.



Toplam inşaat alanı  90 bin 899 metrekare olan projede 2 tane 3 katlı otopark, sosyal tesis alanı, yüzme havuzu, dinlenme alanları, çocuk oyun alanı gibi sosyal olanaklar yer alıyor. Kiptaş Başakşehir Hoşdere projesinin 2018 yılı ilk çeyreğinde tamamlanması hedefleniyor.



Tel : 0212 414 98 98 

Web : www.kiptas.com.tr 

Gülcihan...