26 / 04 / 2024

kiptaş çağlayan kentsel dönüşüm projesi

kiptaş çağlayan kentsel dönüşüm projesi

KİPTAŞ, Nas Gayrimenkul ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çağlayan Karakol Merkezi'nin karşısında yeni bir projeye hazırlanıyor.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm mağduriyeti: Kira yardımı verilmedi, 2013'ten beri evler yapılmadı! 

Gaziosmanpaşa’da 2013’te başlayan kentsel dönüşüm çerçevesinde yıkımı yapılan konutlar hala teslim edilmedi. İşte vatandaşların mağduriyeti...

Çağlayan'da kentsel dönüşüm başlıyor!

İBB,Çağlayan Meydanı'nı örnek teşkil edecek bir meydana dönüştürmek için çevredeki yapılaşmaya da müdahale edecek. Bu kapsamda meydanın çevresindeki binalar yıkılarak meydan yeniden düzenlenecek...

Yıldırım Akçağlayan'a spor tesisi!

Kentsel dönüşümü ortak kullanım alanlarıyla destekleyen Yıldırım Belediyesi, Akçağlayan Mahallesi’ne 800 metrekare alana sahip spor tesisi inşa ediyor.

KİPTAŞ Çağlayan'da yıkımlara başladı!

KİPTAŞ, Nas Gayrimenkul ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çağlayan Karakol Merkezi'nin karşısında yeni bir projeye hazırlanıyor.

KİPTAŞ'tan Çağlayan'a yeni proje geliyor!

KİPTAŞ, Nas Gayrimenkul ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çağlayan Karakol Merkezi'nin karşısında yeni bir projeye hazırlanıyor...

Ayazağa'da kentsel dönüşüm soruşturması!

Sarıyer'in Ayazağa Mahallesi'nde başlayan kentsel dönüşümde sorunlar bitmiyor. Kentsel dönüşüm sözleşmesi imzalayan bazı firmaların kendilerini kandırdığını söyleyen vatandaşlar şikayette bulundu.

MİNT Çağlayan satışa çıktı! Metrekaresi 6 bin 750 TL'ye!

Sefer Altıoğlu ve Erden Timur’un birlikte hayata geçirdiği MİNT, kentsel dönüşüm projeleri ile yükseliyor. MİNT Çağlayan, MİNT Şişli ve MİNT E-5'ten oluşan 3 proje bu yıl içinde satışa çıkacak. MİNT Çağlayan projesi ise satışta.

Çağlayan Adliyesi’nin çevresi kentsel dönüşüme giriyor!

Çağlayan, Gürsel, Hürriyet, Şişli Merkez ve Kaptanpaşa mahallelerinde kentsel dönüşüm ilan edilmesi için düğmeye basıldı. Karar Bakanlar Kurulu tarafından onaylanması halinde Resmi Gazete’de yayımlanmasının ardından yürürlüğe girecek.

Neşet Çağlayan: Orhangazi'nin kentsel dönüşümle tanışma zamanı geldi!

Orhangazi'de Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ile ilçedeki müteahhit firma temsilcileri ve belediyenin ilgili birim amirlerinin bir araya geldiği toplantıda kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı.

Gaziosmapaşa'da kentsel dönüşüm devam ediyor!

Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesi'nde başlayan Kentsel Dönüşüm proje kapsamında toplamda 588 daire bulunuyor. Toplam 15.000 m2 alana sahip alanda Essenora firması16 katlı 6 blok, 4 bloktan oluşan 34 adet teras evler yapılacak.

Neşet Çağlayan: Orhangazi'de tek çare kentsel dönüşüm!

Hürriyet, Tekke ve Arapzade mahallelerinde yüksek katlı binalar yapılmasının imkânsız olduğunu dile getiren Orhangazi Belediye Başkanı Çağlayan, tek çarenin kentsel dönüşüm olduğunu dile getirdi.

Bayrampaşa'da kentsel dönüşüm paneli gerçekleştirildi!

Panelde, 4 Nisan 2013 tarihinde 6306 sayılı afet riski altındaki alanların dönüştürülmesi hakkındaki kanun doğrultusunda Bayrampaşa Vatan Mahallesi'nde başlayan kentsel dönüşüm hakkında da bilgi verildi...

Zafer Çağlayan Bodrum Yalıkavak'tan 5 milyon TL'ye villa satın aldı!

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Bodrum'dan 5 milyon TL'ye villa aldı...

kiptaş çağlayan kentsel dönüşüm projesi Haberi

kiptaş çağlayan kentsel dönüşüm projesi

KİPTAŞ, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Nas Gayrimenkul ortaklığıyla Çağlayan'da yepyeni bir proje hayata geçirecek. Çağlayan Karakol Merkezi'nin tam karşısında yükselecek olan proje için çalışmalar başladı. 

İstanbul'da hayata geçirdiği konut projeleri ile adından söz ettiren KİPTAŞ,  İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Nas Gayrimenkul ortaklığında Çağlayan'da dev bir kentsel dönüşüme imza atmaya hazırlanıyor. 

KİPTAŞ Çağlayan projesi;  Çağlayan Karakol Merkezi'nin karşısında, Adalet Sarayı'na ve Çağlayan metrobüs durağına yürüme mesafesinde yükseliyor. Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilecek olan proje için çoğu hak sahibiyle anlaşmalar sağlandı ve KİPTAŞ Çağlayan'da yıkımlara başladı.

Silivri'ye 9 bin başvuru

KİPTAŞ'ın hiç evi olmayan vatandaşları ev sahibi yapmak için hayata geçirmeyi plandığı Silivri 3. Etap projesi yoğun ilgi gördü 1.508 konutluk projeye yaklaşık 9 bin başvuru geldi. KİPTAŞ Silivri 3. Etap kura...