29 / 03 / 2024

KİPTAŞ Çınar Evler başvuru 2021

KİPTAŞ Çınar Evler başvuru 2021

Depreme dayanıklı, modern ve ulaşılabilir bir sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen KİPTAŞ Çınar Evler'in başvuruları 3 gün sonra sona eriyor.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslime hazırlanıyor!

Yüzde yüz uzlaşıyla hayata geçirilen KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslime hazırlanıyor. Gürpınar'da yükselen Kırlangıç Evler projesi ile yaklaşık olarak 1.200 vatandaş deprem dirençli konutlara kavuşacak.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler ile 1.200 vatandaş deprem dirençli bu konutlara kavuşacak!

Teslimler için geri sayımın başladığı Kırlangıç Evler projesi ile ilgili bir paylaşım yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, "Siyasi manipülasyonlarla tam 17 ay geciktirilen projemizi hızla tamamlıyoruz. Yaklaşık 1.200 vatandaşımız deprem dirençli bu konutlarda yaşayacak." dedi.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslimleri için geri sayım başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirdiği Kırlangıç Evler projesinin teslimleri için geri sayım başladı.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de sona yaklaşıldı! Dev proje 2024 Şubat'ta teslim!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da hayata geçirdiği Kırlangıç Evler projesinin teslimleri 2024 yılının Şubat ayında gerçekleştirilecek.

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler’de yeni kampanya başladı! Yüzde 20 peşinatla konut fırsatı! 

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler'de yeni satış kampanyası başladı. Teslimlerin 2024 yılının Mart ayında gerçekleştirileceği KİPTAŞ Arkatlı Evler'den yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

Botanik Köy Taş Evler'de yeni etap başlıyor! Ayvalık'ta yeni proje!

Botanik Köy Taş Evler projesi Ayvalık'ta hayata geçiriliyor. Projede yeni etap Eylül'de başlıyor. İşte Botanik Köy Taş Evler projesi ile ilgili detaylar...

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de yüzde 25 peşinatla 0,40 vade fırsatı! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da hayata geçirdiği Kırlangıç Evler'de yüzde 0,40 vade fırsatı sunuluyor. İşte son dakika detayları...

Tam bir yıl erken tamamlanan KİPTAŞ Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları çekildi! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları çekildi. Söz konusu proje tam 1 yıl erken tamamlandı.

KİPTAŞ'tan müjde! Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları 18 Ocak'ta çekilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'tan adeta son dakika müjdesi geldi. Tuzla'da inşa edilen Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları 18 Ocak'ta çekilecek...

KİPTAŞ'tan resmen son dakika müjdesi geldi! Aydınlık Evler'de son rötuşlar yapılıyor! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'tan resmen son dakika müjdesi geldi. Tuzla'da hayata geçirilen Aydınlık Evler'de son rötuşlar yapılıyor... İşte KİPTAŞ Aydınlık Evler projesinde son durum...

KİPTAŞ'tan son dakika müjdesi! Tuzla Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları Ocak ayında çekilecek! 

İBB iştiraki KİPTAŞ'tan son dakika müjdesi geldi. Tuzla Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları Ocak ayında çekilecek... İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ve Aydınlık Evler'de son durum ne?

KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Tuzla Meydan Evler ve Aydınlık Evler'de son durum ne? İşte projelerin şantiyelerinden son dakika detayları...

KİPTAŞ Meydan Evler ve Aydınlık Evler taksitle dükkan satışı detayları!

İBB iştiraki KİPTAŞ, yeni dönemde Tuzla’da hayata geçirdiği Meydan Evler ve Aydınlık Evler projelerinde yer alan 19 adet dükkanı taksitle satışa çıkarıyor. İşte detaylar...

KİPTAŞ Çınar Evler başvuru 2021 Haberi

KİPTAŞ Çınar Evler başvuru 2021

Depreme dayanıklı, modern ve ulaşılabilir bir sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen ve toplamda 143 konutun yer aldığı KİPTAŞ Çınar Evler projesinin temeli 28 Aralık'ta atılmıştı.

KİPTAŞ'ın İstanbul dışında hayata geçirdiği ilk proje olma özelliğine sahip olan KİPTAŞ Çınar Evler'de 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor. 

103 adet 2+1, 40 adet 3+1 konuta yer verilen projede dairelerin büyüklükleri 93 metrekare ve 124 metrekare olarak belirlendi. 

Konutların 274 bin 50 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede ön başvuru süreci 18 ocak'ta sona erecek. 

4 blok halinde hayata geçirilen projede, 5 dükkan yer alıyor. Projeye başvuru için 500 TL ön müracaat bedeli talep ediliyor. 

Başvuru şartları neler? 

Başvuru sahibinin TC vatandaşı ve reşit olması, kendisi veya eşine ait evinin olmaması, daha önce Kiptaş’tan...