20 / 04 / 2024

kiptaş ikitelli yeni proje

kiptaş ikitelli yeni proje

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile KİPTAŞ, İstanbul Başakşehir İkitelli-2 Mahallesi'nde 8 bin 607 metrekare alan üzerinde konut ve ticari alanlardan oluşacak yeni proje için sözleşme imzaladı.

KİPTAŞ Kaper Sitesi projesinde son dakika! Kartal'a tam 584 konutluk yeni proje geliyor! 

İBB iştiraki KİPTAŞ Kartal'daki Kaper Sitesi'nin dönüşümü için düğmeye bastı. KİPTAŞ Kaper Sitesi projesiyle Yakacık'a 584 yeni konut inşa edilecek.

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler’de yeni kampanya başladı! Yüzde 20 peşinatla konut fırsatı! 

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler'de yeni satış kampanyası başladı. Teslimlerin 2024 yılının Mart ayında gerçekleştirileceği KİPTAŞ Arkatlı Evler'den yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

KİPTAŞ Karanfilköy projesinde son durum ne? İstanbul'un göbeğine tam tamına 1.361 yeni konut geliyor!

KİPTAŞ Karanfilköy projesindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor.  1.361 yeni konutun yer aldığı proje Beşiktaş ilçesinde hayata geçiriliyor. İşte KİPTAŞ Karanfilköy projesinde son durum...

KİPTAŞ Arkatlı Evler'de yeni etap satışları başladı! Dev projede vade farksız ve sabit taksit fırsatını kaçırmayın!

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler'de yeni etap satışları başladı... Vade farksız ve sabit taksit fırsatını kaçırmayın... İşte KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler detayları...

KİPTAŞ Maslak Koru resmen başlıyor! KİPTAŞ'tan İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın yeni projesi Maslak Koru resmen başlıyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde hayata geçirilecek.

KİPTAŞ Karanfilköy projesinin temeli atıldı! KİPTAŞ'tan Beşiktaş'a tam 1.361 yeni konut geliyor!

KİPTAŞ Karanfilköy projesinin temeli bugün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı törenle atıldı. Söz konusu projede tam 1.361 yeni konut yer alıyor.

KİPTAŞ Karanfilköy projesi resmen başlıyor! İstanbul'un göbeğine tam 1.361 yeni konut geliyor!

KİPTAŞ Karanfilköy projesi resmen başlıyor. Merakla beklenen projeyle İstanbul'un göbeğine tam 1.361 yeni konut geliyor...

KİPTAŞ Kaper Sitesi için düğmeye bastı! Kartal'a 584 konutluk yeni proje geliyor! 

İBB iştiraki KİPTAŞ Kaper Sitesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projeyle Kartal Yakacık'a 584 konutluk yeni proje geliyor. 

Maslak Koru ön talep topluyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için ön talep topluyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy projesinde son durum ne? KİPTAŞ'tan İstanbul'un göbeğine 1.000'den fazla yeni konut geliyor!

KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy projesinde son durum ne? KİPTAŞ Karanfilköy projesinde inşaat çalışmaları ne zaman başlayacak? İşte 1.000'den fazla yeni konuta yer verilecek olan KİPTAŞ Karanfilköy projesi detayları...

Maslak Koru geliyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için düğmeye bastı. Söz konusu proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

KİPTAŞ Karanfilköy projesinde son durum ne? İstanbul'un göbeğine 1.000'den fazla yeni konut geliyor!

KİPTAŞ Karanfilköy projesinde son durum ne? KİPTAŞ Karanfilköy projesinin inşaatı ne zaman başlayacak? İşte 1.000'den fazla yeni konutun yer alacağı KİPTAŞ Karanfilköy projesi detayları...

KİPTAŞ'tan İETT Ayazağa Garajı arazisine 704 konut 334 ofislik yeni proje!

İBB iştiraki KİPTAŞ yeni projesi için düğmeye bastı. İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek olan projede 704 konut 334 ofis yer alacak.

kiptaş ikitelli yeni proje Haberi

kiptaş ikitelli yeni proje

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Başakşehir İkitelli-2 Mahallesi'nde yer alan 8 bin 607 metrekare büyüklüğündeki 1284 ada, 2 parsel arsa üzerinde konut ve ticari alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi amacıyla, KİPTAŞ İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım Sanayi Ve Ticaret A.Ş. ile Kiptaş–Başakşehir Evleri İnşaatları'nın Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı Usulü ile Yapılması İşi'ne ait sözleşme imzaladı.


KİPTAŞ'ın paylaşım oranı, sözleşme konusu arsa üzerindeki arsa payına denk gelen hissesi için satış toplam geliri üzerinden yüzde 42 olarak belirlendi 


Kiler GYO tarafından gerçekleştirilecek olan konut ve ticari alanlardan oluşacak projenin geliştirme ve tasarım süreçleri çalışmaları başladı. Proje detayları henüz netleşmedi.




Değerleme raporu için