20 / 04 / 2024

kiptaş ve kiler gyo başakşehir projesi

kiptaş ve kiler gyo başakşehir projesi

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile KİPTAŞ, İstanbul Başakşehir İkitelli-2 Mahallesi'nde 8 bin 607 metrekare alan üzerinde konut ve ticari alanlardan oluşacak yeni proje için sözleşme imzaladı.

Kiler GYO'dan 3 yeni proje: Referans Ümraniye, Referans Pendik ve Referans Göktürk'te satışlar Ağustos'ta başlıyor!

Kiler GYO Referans Ümraniye, Referans Pendik ve Referans Göktürk projelerinde lansman ve satış sürecinin Ağustos ayında başlayacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Maslak Koru ön talep topluyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için ön talep topluyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

Maslak Koru geliyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için düğmeye bastı. Söz konusu proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

Ber Solo İnşaat Gıda Tekstil Halkla İlişkiler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ber Solo İnşaat Gıda Tekstil Halkla İlişkiler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Fuat Orgun tarafından kuruldu.

Mustafa Kulu ve Mehmet Ballıbaba, Kiler GYO bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu!

Kiler GYO'nun bağımsızlık beyanları bulunan Mustafa Kulu ve Mehmet Ballıbaba'nın bağımsız yönetim kurulu üye adayları şeklinde belirlenmesine karar verildi.

Referans Başakşehir Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Referans Başakşehir Vadi projesi KİPTAŞ ve Kiler GYO ortaklığında inşa ediliyor. Peki projede son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt konuya ilişkin açıklama yaptı...

Marmara Evleri 4'te 2+1'ler 1 milyon 40 bin TL'ye!

İhlas Yapı imzası ve Kiler GYO güvencesi ile yükselen Marmara Evleri 4'te 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor. Projede yer alan 2+1'lerin fiyatları 1 milyon 40 bin TL'den başlıyor.  

Kiler GYO'dan fiyat ve miktar hareketi açıklaması!

Kiler GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'ne göre şirket tarafından kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmuyor.

Kiler GYO'nun Gayrimenkul Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmesi iptal edildi! 

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul ili, Bahçelievler ilçesi, Yenibosna Mahallesi'nde yer alan arsa üzerinde ticari alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi amacıyla imzalanan Gayrimenkul Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmesi feshedildi...

Kiler GYO WestaLife AVM ve Konut 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Zonguldak İli Merkez İlçesi WestaLife Alışveriş Merkezi ve Konut Yıl Sonu Değerleme Raporu'nu yayınladı...

Kiler GYO ile KİPTAŞ arasında Referans Bahçeşehir ve Referans Başakşehir anlaşması!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, KİPTAŞ Referans Bahçeşehir (558 ada 8 Parsel) ve KİPTAŞ Referans Başakşehir (1284 ada 2 Parsel) sözleşmesi protokolü hakkında açıklama yaptı...

KİPTAŞ ve Ağaç A.Ş. ihaleleri iptal edildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun verdiği durdurma kararı sonrasında iki ihale iptal edildi.İptal edilen ihaleler İBB şirketleri KİPTAŞ ve Ağaç A.Ş’ye ait ihaleler.

Kiler Turizm Tekstil Ve Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kiler Turizm Tekstil Ve Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Kiler Turizm Tekstil Ve Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'e yapıldı. 

kiptaş ve kiler gyo başakşehir projesi Haberi

kiptaş ve kiler gyo başakşehir projesi

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Başakşehir İkitelli-2 Mahallesi'nde yer alan 8 bin 607 metrekare büyüklüğündeki 1284 ada, 2 parsel arsa üzerinde konut ve ticari alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi amacıyla, KİPTAŞ İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım Sanayi Ve Ticaret A.Ş. ile Kiptaş–Başakşehir Evleri İnşaatları'nın Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı Usulü ile Yapılması İşi'ne ait sözleşme imzaladı.


KİPTAŞ'ın paylaşım oranı, sözleşme konusu arsa üzerindeki arsa payına denk gelen hissesi için satış toplam geliri üzerinden yüzde 42 olarak belirlendi 


Kiler GYO tarafından gerçekleştirilecek olan konut ve ticari alanlardan oluşacak projenin geliştirme ve tasarım süreçleri çalışmaları başladı. Proje detayları henüz netleşmedi.




Değerleme raporu için