25 / 04 / 2024

Kıralı İnşaat adres 

Kıralı İnşaat adres 

Kıralı İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Koray Kıralı tarafından kuruldu.

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nesih Tacar tarafından kuruldu.

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Küçükdeveci İnşaat'ın acı günü! Halil İbrahim Küçükdeveci vefat etti!

Küçükdeveci İnşaat'ın ve Küçükdeveci Şirketler Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Küçükdeveci hayatını kaybetti.

Kıralı İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıralı İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Koray Kıralı tarafından kuruldu.

Kalyon ve Kürk İnşaat, Musul Havalimanı'nı Fransızlara kaptırdı!

Musul Havalimanı’nın ihalesini Fransız Aeroports de Paris Ingenierie aldı. İhaleye Kürk İnşaat ve Kalyon Holding’in oluşturduğu bir konsorsiyum da teklif sunmuştu.

Sellwın Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sellwın Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kutlay Hançerlioğlu tarafından kuruldu.

Arın Mimarlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arın Mimarlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Serkan Saka tarafından kuruldu.

Aldemir Geri Dönüşüm Plastik Reklamcılık Mobilya İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldemir Geri Dönüşüm Plastik Reklamcılık Mobilya İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ahmet Aldemir tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Yıkılmazlar İnşaat Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıkılmazlar İnşaat Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Melahat Kıral tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Güral İnşaat’tan kaçırılmayacak kampanya!

Gayrimenkul sektörünün köklü markalarından Güral İnşaat, ev sahibi olmak isteyenlere özel fırsatlar sunuyor.

Ayhan Aydın Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ayhan Aydın Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi, Ayhan Aydın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Avcılar'da kuruldu.

DKY Kartal DKY İnşaat adres!

Daire seçeneklerinin 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklılık gösterdiği proje toplam 331 adet daireden meydana geliyor. DKY Kartal DKY İnşaat adres bilgileri kapsamında FSM Köprüsü’ne 25 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Büyük Uzunlar İnşaat Ataşehir Barbaros Mahallesi'nde dönüşüme giriyor!

Büyük Uzunlar İnşaat, Ataşehir'e bağlı Barbaros Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi için hazırlanıyor. Büyük Uzunlar İnşaat'ın Batı Ataşehir bölgesinde başlayacağı kentsel dönüşüm projesi hangi aşamada?

Kıralı İnşaat adres  Haberi

Kıralı İnşaat adres 

Kıralı İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Koray Kıralı tarafından kuruldu.

Kıralı İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır; -Her türlü inşaat müteahhitliği faaliyetlerinde bulunmak ve inşaatla ilgili her türlü yapım, onarım, dekorasyon, ısıtma (kalorifer kazanı, panel, radyatör) aydınlatma, boya, kaplama, çatı izolasyon, su, doğal gaz, elektrik ve elektronik aksam ile bahçe ve çevre düzenlemesinde kullanılan her türlü madde, malzeme ve emtianın alımı, satımı ve dahili harici ticaretini yapmak veya yaptırtmak. -Şirket ahşap, yarı ahşap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet inşaatları yapabilir. Kendi adına yapmış olduğu inşaatları pazarlayabilir. -Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin...