25 / 04 / 2024

Kirazlı Koru güneşli ne zaman teslim

Kirazlı Koru güneşli ne zaman teslim

Güneşli Kirazlı Koru Evleri satış ofisi ile 444 3 173 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Dairelerin 330 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu proje metroya yakın konumda inşa ediliyor.

Referans Güneşli 2015 sonu değerleme raporu!

Kiler GYO Bağcılar, Kirazlı Köyü, 245DS2C Pafta 2339 Ada 13 Parsel No'lu, 9.234,52m2 Yüzölçümlü, "Arsa" Nitelikli Gayrimenkulün Arsa Karşılığı Hasılat Paylaşım İşi kapsamında inşa edilen Referans Güneşli'nin değerleme raporunu yayınladı.

Güneşli Kirazlı Koru Evleri adres!

Toplam 232 adet konut ve 4 adet ticari ünitenin bulunduğu proje 4 blok şeklinde yükseliyor. Güneşli Kirazlı Koru Evleri adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Güneşli hattında yükseliyor.

Kirazlı Koru Evleri Güneşli fiyat!

Konum bilgisine göre Mall of İstanbul’a 7 kilometre uzaklıkta bulunan projede 232 adet daire yer alıyor. Kirazlı Koru Evleri Güneşli fiyat listesi kapsamında daireler 330 bin TL'den başlıyor.

Güneşli Kirazlı Koru Evleri adres bilgileri!

Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat tarafından inşa edilen proje 4 blok şeklinde yükseliyor.Güneşli Kirazlı Koru Evleri adres bilgileri olarak İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Güneşli'de yükseliyor.

Güneşli Kirazlı Koru Evleri satılık!

Lokasyon bilgisine göre TEM otoyoluna 5 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje 4 blok şeklinde yükseliyor. Güneşli Kirazlı Koru Evleri satılık! daire tipleri 2+1,3+1 ve4+1 olarak tasarlandı.

Güneşli Kirazlı Koru Evleri fiyatları!

Toplam 232 adet konut ve 4 adet ticari ünitenin bulunduğu proje TEM otoyoluna 5 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Güneşli Kirazlı Koru Evleri fiyatları 330 bin TL'den başlıyor.

Güneşli Kirazlı Koru Evleri fiyat!

Toplam 11 dönüm arsa alanında yükselen proje Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat tarafından inşa ediliyor. Güneşli Kirazlı Koru Evleri fiyat listesi kapsamında daireler 330 bin TL'den başlıyor.

Güneşli Kirazlı Koru Evleri lansmanı!

Toplam 11 dönüm arsa alanında yükselen proje Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat tarafından inşa ediliyor. Güneşli Kirazlı Koru Evleri lansmanı 12 Eylül Cumartesi günü olarak belirlendi.

Güneşli Kirazlı Koru Evleri satış ofisi!

Güneşli Kirazlı Koru Evleri satış ofisi ile 444 3 173 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Dairelerin 330 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu proje metroya yakın konumda inşa ediliyor.

Güneşli Kirazlı Koru Evleri ulaşım!

Güneşli Kirazlı Koru Evleri ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Güneşli lokasyonunda bulunuyor. Projede konutların Ağustos 2017'de teslim edilmesi öngörülüyor.

Güneşli Kirazlı Koru Evleri'nde 330 bin TL'ye 2+1!

Mayra İnşaat ve Tanışlar İnşaat tarafından hayata geçirilen projede lansman tarihi 12 Eylül olarak belirlendi. Güneşli Kirazlı Koru Evleri 11 dönüm arsa alanı üzerine yükseliyor.

Güneşli halkı semtlerine metro istiyor!

Güneşli’de yaşayan vatandaşlar Yenikapı-Kirazlı metrosunun semtlerine kadar uzatılmasını istiyor. Semte giden yolların ve otobüslerin günün her saati dolu olduğunu belirten vatandaşlar, yeni istasyonun trafiği de rahatlatacağını kaydediyor.

Güneşli Kirazlı Bahçe ulaşım!

Güneşli Kirazlı Bahçe ulaşım bilgilerine göre proje Mahmutbey Caddesi'ne 250 metre mesafede, Halk Sarayı’na 300 metre, metro istasyonuna 250 metre kadar uzaklıkta yer alıyor.

Kirazlı Koru güneşli ne zaman teslim Haberi

Kirazlı Koru güneşli ne zaman teslim

Lansmanı 12 Eylül Cumartesi günü gerçekleşecek olan Kirazlı Koru Konutları Mayra İnşaat ile Tanışlar İnşaat işbirliğinde hayata geçiriliyor. Proje İstanbul Bağcılar Güneşli'de yükseliyor. 


Güneşli Kirazlı Koru Evleri satış ofisi ile 444 3 173 telefon numarasından iletişime geçebilmek mümkün. Projenin Ağustos 2017 tarihinde teslim edilmesi öngörülüyor. 


Toplam arsa alanı 11 dönüm olarak belirlenen Kirazlı Koru Evleri Güneşli'de konut fiyatları 330 bin TL'den başlıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. 


Bağcılar Kirazlı Koru Evleri'nin ortak yaşam alanları; hamam, açık çocuk havuzu, kapalı otopark, yürüyüş parkuru, fitness ve kapalı yüzme havuzundan oluşuyor. 


Kirazlı Koru Evleri nerede?

Adres: Güneşli mah. 13. sokak Bağcılar İstanbul


Güneşli Kirazlı Koru Evleri satış ofisi

Satış ofisi telefon: 444 3 173 

Web: http://kirazlikoru.com/

Özge...