25 / 04 / 2024

kırıkkale gecekondu yıkımları

kırıkkale gecekondu yıkımları

KIRIKKALE Yenimahalle 1. Etap Gecekondu Dönüşüm Projesi kapsamında Kırıkkale Belediyesi tarafından gece kondu yıkımları başladı. Gecekondu ve arsa sahiplerine devredilerek, önümüzdeki günlerde teshinlerinin yapılacağı belirtiliyor...

Bursa 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar tamamlandı!

Bursa'da hayata geçirilecek olan 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesinde "çürük" binaların yıkımları tamamlandı. Verilen detaylara göre yıkılan binalardaki beton eksikliği ve demirdeki kalitesizlik hem yüklenici firma yetkililerini hem de mülk sahiplerini şaşırttı.

TOKİ Kırıkkale projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi! 132 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale'deki yeni projesi için start verdi. İşte detaylar...

TOKİ Kırıkkale projesi için tarih belli oldu! 300 konutluk yeni proje geliyor! 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale 2023 projesi için ihale tarihi belli oldu. 

TOKİ'den Kırıkkale için müjde geldi! O ilçeye 210 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale'de tam 210 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ Kırıkkale projesi için beklenen gün sonunda geldi! Ucuz konut bekleyenler bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Kırıkkale projesi için düğmeye bastı! Dikkat ucuz konut fırsatını sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale projesi için düğmeye bastı. İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

TOKİ Kırıkkale projesi için tarih açıklandı! Kırıkkale Bahşılı'ya 210 ucuz konut geliyor!

2023'e yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale Bahşılı projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte proje detayları...

TOKİ'den Kırıkkale'ye 210 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale Bahşılı'da 210 konutluk yeni proje hayata geçirecek.

TOKİ Kırıkkale Keskin projesi satışa çıktı!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Keskin projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ'den Kırıkkale'ye 210 yeni konut!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale Bahşılı'da 210 yeni konut hayata geçirecek.

Kırıkkale Millet Bahçesi ihalesi 15 Eylül'de!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Kırıkkale Keskin Millet Bahçesi projesinin ihalesini 15 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

Okmeydanı kentsel dönüşüm projesinde yıkımlar başladı!

İstanbul Okmeydanı'nda vatandaşların uzun zamandır beklediği kentsel dönüşüm projesi sonunda başladı. Proje çerçevesinde gerekli önlemler alınarak yıkımlar başladı. 

BM'den İsrail'e, Doğu Kudüs'teki yıkımları durdurma çağrısı!

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, İsrail'e, Doğu Kudüs'teki yıkımları durdurması için çağrı yaptı...

kırıkkale gecekondu yıkımları Haberi

kırıkkale gecekondu yıkımları

TOKİ ve Kırıkkale Belediyesi arasında imzalanan protokole istinaden, Kırıkkale Merkez Yenimahalle 1. Etap Gecekondu Dönüşüm Projesi kapsamında 340 adet TOKİ konutu yapıldı. Yapılan konutların bir kısmı 2013 yılının Nisan ayında halka satışı ve teslimleri yapıldı. 119 adet konut, proje alanındaki gecekondu ve arsa sahiplerine devredilerek, önümüzdeki günlerde teshinlerinin yapılacağı belirtiliyor. 


İLK VE TEK GECEKONDU DÖNÜŞÜM PROJESİ 


Kırıkkale Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün yürütmekte olduğu, Kırıkkale' de yapılan ilk ve tek Gecekondu Dönüşüm Projesinin alam 122 dekar olup, proje alanındaki 97 adet gecekondunun yıkımı başladı. 


Yıkılan gecekonduların bulunduğu alanın yüzde 90'ı yeşil alan olacak, kalan kısmına da bölgenin ihtiyacı olan; 630 adet yeni konut 1 adet camii ve 1 adet 24 derslikli okul yapüacağı belirtildi. 


Ankara İl...