29 / 03 / 2024

Kırklareli akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisi ihalesi

Kırklareli akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisi ihalesi

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Kırklareli Kavaklı'da yap - işlet - devret yöntemi ile akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisi yaptırılacak. Firmaların ihale zarflarını en geç 21 Haziran 2016 günü teslim edilmesi gerekiyor.

Belediyeden akaryakıt istasyonu imarlı arsa!

Ardahan Belediye Başkanlığı Ardahan Otbiçen Köyü'nde yer alan akaryakıt istasyonu alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 2 bin 922 metrekare alana sahip.

Belediye 8 taksitle dört arsa satacak! Konut, ticaret ve akaryakıt istasyonu imarlı arsaları kaçırmayın!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan konut, ticaret ve akaryakıt istasyonu imarlı arsaları satışa çıkardı.

O ilde 4 bin 193 metrekarelik akaryakıt istasyonu imarlı arsa satılıyor! Fiyatı dudak uçuklattı!

Uşak Belediyesi, Uşak ili, Merkez ilçesi, F. Çakmak Mahallesi'nde yer alan akaryakıt istasyonu imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ile ilgili detaylar...

Belediye akaryakıt istasyonu imarlı arsa satacak!

Uşak Belediye Başkanlığı, Uşak F. Çakmak Mahallesi'nde yer alan akaryakıt istasyonu imarlı arsayı satışa çıkardı.

Belediye akaryakıt istasyonu imarlı arsa satacak! İhalesi 6 Haziran'da!

Uşak Belediye Başkanlığı, Uşak F. Çakmak Mahallesi'nde yer alan akaryakıt istasyonu imarlı arsayı satışa çıkardı.

Belediye akaryakıt istasyonu imarlı arsa satacak!

Uşak Belediye Başkanlığı, Uşak F. Çakmak Mahallesi'nde yer alan akaryakıt istasyonu imarlı arsayı satışa çıkardı.

Antalya'da 10 yıllığına kiralık akaryakıt istasyonu!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya Muratpaşa'da yer alan akaryakıt istasyonunu 10 yıllığına kiraya verecek.

O ilde akaryakıt istasyonu, market ve restoran 10 yıllığına kiraya verilecek!

Manisa İli Salihli Belediye Başkanlığı, akaryakıt istasyonu, market, restoran ve kafeterya için kiralama ihalesi düzenliyor. 

Kekooğlu İnşaat Nakliye Gıda Hayvancılık Temizlik Akaryakıt Madencilik San.Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Kekooğlu İnşaat Nakliye Gıda Hayvancılık Temizlik Akaryakıt Madencilik San.Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kekooğlu İnşaat Nakliye Gıda Hayvancılık Temizlik Akaryakıt Madencilik San.Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Muğla'da belediyeden kiralık akaryakıt istasyonu! İhalesi 27 Temmuz'da!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Köprübaşı Mahellesi Kavacık Mevkii'nde yer alan akaryakıt istasyonu için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Belediyeden kiralık akaryakıt istasyonu! 

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Ula'da yer alan akaryakıt istasyonu için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Samsun Büyükşehir Belediyesi akaryakıt istasyonu satıyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım Kıran'da yer alan akaryakıt ve LPG istasyonunu satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Trabzon Büyükşehir'den 25 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon ili, Ortahisar ilçesi, Çömlekçi Mahallesi'nde bulunan akaryakıt istasyonunu satıyor...

Kırklareli akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisi ihalesi Haberi

Kırklareli akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisi ihalesi

KIRKLARELİ İLİ, MERKEZ İLÇESİNDE BULUNAN TAŞINMAZ ÜZERİNE YAP - İŞLET - DEVRET YÖNTEMİ İLE AKARYAKIT İSTASYONU VE DİNLENME TESİSİ YAPILACAKTIR


Türk Kızılayı Genel Müdürlüğünden:


1 - Kırklareli ili, Merkez ilçesi, Kavaklı köyünde bulunan tapunun 8091 parselinde kayıtlı, 53800 metrekare yüzölçümlü taşınmazın 18.000,00 metrekarelik kısmına (Kızılay’a ait tesislere araç vb. giriş çıkışı engellemeyecek şekilde) akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisi yapılması işi yap - işlet - devret yöntemi ile yaptırılacaktır.

2 - Firmalar, teklif etmiş oldukları aylık kiranın 2 katı ve tahmini yatırım maliyetinin %3’ünün toplamı kadar geçici teminat vereceklerdir.

3 - İhaleye ait şartnameler “Ataç 1 Sok. No: 32 Yenişehir/ANKARA” adresindeki Genel Müdürlüğümüzden, “Ahmediye Mah. Halk Cad. Esvafçı Sok. No: 8 Üsküdar / İSTANBUL” adresindeki İstanbul Müdürlüğümüzden 250,00 TL karşılığında temin edilebilecektir.

İdari, teknik ve...