20 / 04 / 2024

Kırklareli Karacaibrahim arsa ihalesi

Kırklareli Karacaibrahim arsa ihalesi

Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından Karacaibrahim Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı'nda yer alan arsa ihale ile satışa sunuluyor...

İstanbul ve Kırklareli'de son dakika arsa fırsatı!

İstanbul ve Kırklareli'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların satış ihaleleri 20 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

Kırklareli Belediyesi'nden satılık imarlı 4 arsa! 

Kırklareli Belediye Başkanlığı, Kırklareli Karacaibrahim Mahallesi'nde yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 20 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Kırklareli'de satılık arsa fırsatı!

Kırklareli İli Pınarhisar Belediye Başkanlığı, Kırklareli Pınarhisar'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa 11 bin 235 metrekare olarak belirtildi.

Kırklareli Belediyesi’nden arsa fırsatı! 4 arsa satılacak!

Kırklareli Belediyesi tarafından 4 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsalar 20 Kasım 2023 Pazartesi günü saat 15.00’da ihale yoluyla satılacak.

Kırklareli'de arsa fırsatı! İhalesi 16 Ekim'de!

Kırklareli İli Pınarhisar Belediye Başkanlığı, Kırklareli Orta Mahalle'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 16 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gürses Arsa Kırklareli Çengerli hemen teslim tapu fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Gürses Arsa Kırklareli Çengerli'de arsa satışları başladı. Peki Gürses Arsa Kırklareli Çengerli'de fiyatlar ne kadar? Arsaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte merak edilenler... 

Trakya’da arsa satışları patladı, fiyatlar dörde katlandı! Kırklareli köylerinde bile arsaların metrekaresi bin 500 TL!

Olası Marmara depremi korkusuyla güvenli bina ve zemin arayışına giren İstanbullular Trakya’ya göç ediyor. Bölgeye artan talep ile birlikte arsa satışları da dörde katlandı. Kırklareli’nin köylerinde bile arsaların metrekare fiyatları bin 500 liraya dayandı.

Kırklareli'de 67 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Şimdi bakın!

Kırklareli İl Özel İdaresi, Kırklareli ili, Lüleburgaz ve Babaeski ilçelerinde yer alan 6 arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyatları ve büyüklükleri...

İller Bankası İstanbul, Kırklareli ve Elazığ'daki 20 gayrimenkulü satıyor!

İller Bankası İstanbul ve Kırklareli'de yer alan 4 arsa ile Elazığ Sürsürü'deki 16 konutu satıyor. Peki satışa sunulan arsa ve konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

Kırklareli'de 11.8 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Kırklareli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü 11 milyon 869 bin TL bedelle arsa karşılığı inşaat yaptıracak.

Kırklareli Merkez'deki arsa 6.2 milyon TL'ye yeniden satışta! 

Kırklareli Belediyesi, Merkez Camikebir Mahallesi Kofçaz Asfaltı Mevkiide yer alan arsayı yeniden satışa çıkardı. İhale 5 Kasım'da yapılacak.. 

Kırklareli Belediyesi'nden 4.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Kırklareli Belediyesi, yapımı devam eden Yeni Otogarın yanındaki karyakıt istasyonu olarak ayrılan arsayı ihale ile satıyor. İhale 22 Ekim'de yapılacak..

Kırklareli'nde 16.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi, Celaliye köyü mevkiinde yer alan imarlı arsa ve fabrika binası icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan fabrika için 16 milyon 668 bin 729 TL bedel isteniyor. 

Kırklareli Karacaibrahim arsa ihalesi Haberi

Kırklareli Karacaibrahim arsa ihalesi

Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından Karacaibrahim Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı'nda bulunan arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 8 milyon 850 bin TL olarak belirlenen arsaların ihalesi  29 Ocak'ta yapılacak.


TAŞINMAZ SATILACAKTIR

Kırklareli Belediye Başkanlığından:

İdarenin:

Adresi                                 :  Kırklareli Belediye Başkanlığı Karacaibrahim Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı No: 3 MERKEZ/KIRKLARELİ

Telefon ve faks numarası    :  0 288 2141045- 0 288 2141200

Elektronik Posta Adresi      :  [email protected]

1 - İHALENİN KONUSU ve İŞİN ADI:

Mülkiyeti Belediyemize ait Kırklareli Merkez Camikebir Mahallesi Kofçaz Asfaltı Mevkii 882 Ada 85 Parselde imar planına göre ilk dört katın ticaret alanı, diğer dört katın ise konut alanı içerisinde yer aldığı 4.252 m2 Ticari...