29 / 03 / 2024

Kırklareli Vize Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yıkıldı mı

Kırklareli Vize Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yıkıldı mı

Depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkılan Kırklareli Vize Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yerine yeni bir okulun ne zaman yapılacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kaplan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kırklareli Vize'deki Monopetra Otel ve arsası satılıyor! İhalesi 17 Temmuz'da! 

Kırklareli Vize Belediye Başkanlığı, Kırklareli ili, Vize ilçesi Mehmet Akif Mahallesi'nde yer alan otel ve arsası satılıyor. Peki Vize'de yer alan Monopetra Otel'in ve arsasının fiyatı ne kadar? 

Kırklareli Vize Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin arazisi meclis gündeminde!

Depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkılan Kırklareli Vize Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yerine yeni bir okulun ne zaman yapılacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kaplan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Saray-Kırklareli yolunun temeli atıldı!

71 kilometre uzunluktaki Saray-Kırklareli yolunun temeli atıldı. Yol ile ulaşım süresi 78 dakikadan 45 dakikaya düşecek; Saray, Vize, Pınarhisar ilçeleri arasında ağır taşıt trafiği rahatlayacak...

Kırklareli için acele kamulaştırma kararı!

Kırklareli ili Vize ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kırklareli Vize'de acele kamulaştırma kararı!

Kırklareli Vize'de acele kamulaştırma yapılacak. Kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı...

Kırklareli Vize'ye yeni hastane geliyor!

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Vize'ye 30 yataklı yeni hastane yapılacağını söyledi. Yeni devlet hastanesinin yapımı 19 Temmuz'da ihale edilecek.

Kırklareli Vize'de 10 yıllığına kiralık işyeri!

Kırklareli Vize Belediyesi, Mehmet Akif Mahallesi'ndeki işyeri ihalesi 31 Ekim'de saat 14.00'te yapılacak..

Kırklareli Vize'deki RES projesinin ÇED toplantısı engellendi!

Kırklareli Vize'de kurulmak istenen 37 rüzgâr enerji santralı için Çevresel Etki Değerlendirmesi toplantısı yapılmak istendi. Mahalleli ÇED toplantısını engelledi.

Kırklareli Vize'de enerji üretim alanı olan bölge mecliste!

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Kırklareli'nin Vize ilçesinde bir bölgenin enerji üretim alanı olarak düzenlenmesine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kırklareli Vize'de 10 milyon TL'ye satılık otel ve kültür merkezi!

Vize Belediye Başkanlığı, Kırklareli Vize'deki otel ve kültür merkezini satışa çıkardı. 21 Eylül 2016 tarihinde ihale edilecek gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon TL olarak belirlendi.

Kırklareli Kıyıköy'deki kaçak yapılar yıkıldı!

Karadeniz'e kıyısı bulunan Kırklareli Vize ilçesine bağlı Kıyıköy beldesinde SİT alanında ruhsatsız ve kaçak yapılar belediye ekiplerince yıkıldı. Yapı sahipleri ile görevliler arasında çıkan tartışma jandarma ekiplerince önlendi.

Edirne-Kırklareli Havaalanı mecliste konu oldu!

Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Edirne-Kırklareli Havaalanı Projesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Bircan sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti..

Kırklareli Şehit Er Şevket Topal Belde Evi açıldı!

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Ahmetbey beldesinde belediye tarafından yaptırılan Şehit Er Şevket Topal Belde Evi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kırklareli Vize Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yıkıldı mı Haberi

Kırklareli Vize Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yıkıldı mı

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkılan Kırklareli Vize Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yerine yeni bir okulun ne zaman yapılacağına ilişkin soru önergesi hazırladı. Kaplan, sorusunun Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

İYİ Parti'li Kaplan, ''Aşağıdaki sorularımın Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya SELÇUK tarafından, Anayasa'nın 98 inci ve TBMM İçtüzüğü'nün 96 inci ve 99 uncu maddeleri gereğince yazılı olarak cevaplandırılmasını arz ederim. Saygılarımla'' diye konuştu.

Kaplan, açıklamalarına şu şekilde devam etti: ''Okul binasına yapılan deprem analizi sonucunda depreme karşı dayanıklı olmadığı, güçlendirme yapılmasının tavsiye edilmediği, olası bir depremde can ve mal güvenliği bakımından sakıncalı olacağı kararı verilmiş ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yıkım kararı onaylanarak okul binalarının yıkımı yapılmıştır. Okul öğrencileri geçici olarak tahsisi yapılan...