19 / 04 / 2024

kırşehir hastanesinde son durum

kırşehir hastanesinde son durum

İhalesi geçen yıl Nisan yapılan Kaman Devlet Hastanesi'nde yer teslimi yapılarak inşaat çalışmalarının başladığını belirten Milletvekili Salih Çetinkaya, 75 yataklı yeni binanın 2016 yılı sonuna doğru tamamlanacağını söyledi.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekiminde son dakika! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekilişi ile ilgili detaylar projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor. Peki Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kırşehir Kındam orta gelir grubu son başvuru tarihi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kındam projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Kırşehir alt gelir son başvuru tarihi 30 Eylül!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi 30 Eylül tarihinde sona eriyor.

TOKİ Kırşehir 3. Etap'ın inşaatı son sürat!

TOKİ'nin Kırşehir'in Bağbaşı Mahallesi'nde hayata geçirdiği projenin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

TOKİ Kırşehir Merkez son başvuru günü!

TOKİ Kırşehir Merkez son başvuru günü bugün olarak belirlendi. 991 adet daireden meydana gelen projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daire tipleri bulunuyor. 

Kırşehir'de son 15 yılda 3 binden fazla konut yapıldı!

AK Parti Kırşehir 6. Olağan İl Kongresi dün akşam gerçekleştirildi.  Başbakan Binali Yıldırım,Aşık Paşa Spor Salonu'nda düzenlenen partisinin 6'ncı olağan il kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. 

Kayabaşı Kırşehir TOKİ 2018 son başvuru tarihi!

Kayabaşı Kırşehir TOKİ 2018 son başvuru tarihi 19 Ocak 2018 olarak belirlendi. Projede 991 adet konut bulunuyor.

TOKİ Kırşehir Akpınar 3. Etap'ta başvurular 29 Eylül'de son!

Toplu Konut idaresi (TOKİ), Kırşehir'in Akpınar İlçesi'nde inşa edecek 3. Etap konutları için ihaleye çıktı. TOKİ konutlarında başvurular için son tarih 29 Eylül olarak belirlendi.

Kırşehir'de cephe iyileştirme çalışmaları başladı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kırşehir BelediyesiCacabey Meydanı ve çevresi, Lise Caddesi, Ankara Caddesi ve Terme Caddesi'ndeki binalarda cephe iyileştirme çalışması başlattı.

TOKİ Kırşehir Özbağ Konutları'nda sona gelindi!

Kırşehir Özbağ'da TOKİ tarafından inşa edilen konutlarda son gelindi. Özbağ Belediye Başkanı Nazmi Ay, Özbağ'ın tam anlamıyla cazibe merkezi haline geleceğini belirtti.

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'nda başvurular bugün son!

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'nda başvurular için bugün son gün. 23 Aralık'ta başlayan talepler alımı bugün bitiyor.

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'nda kayıtlar 31 Ocak'ta son!

Kırşehir Belediye Başkanı Ramazan Aydın, TOKİ evleri için kayıtların devam ettiğini belirtti. Boztepe Belediyesi tarafından kayıtla ilgili açıklama yapıldı.

Kırşehir Kaman TOKİ son başvuru tarihi bugün!

Kırşehir Kaman TOKİ son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 53 adet 3+1 ve 14 adet 4+1 olmak üzere toplam 67 adet konut bulunuyor...

kırşehir hastanesinde son durum Haberi

kırşehir hastanesinde son durum

İhalesi geçen yıl Nisan yapılan Kaman Devlet Hastanesi'nde yer teslimi yapılarak inşaat çalışmalarının başladığını belirten Milletvekili Salih Çetinkaya, 75 yataklı yeni binanın 2016 yılı sonuna doğru tamamlanacağını söyledi. Kaman halkının sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanması için çalıştıklarını belirten ve inşaat süresince sağlık hizmetlerinin aksamaması için projede değişikliğe gidildiği için çalışmaların geciktiğini belirten Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, yaptığı açıklamada; yeni hastanenin 2016 yılı sonunda tamamlanarak hizmete açılacağını bildirdi. Milletvekili Çetinkaya, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "İhalesi yapılan 75 Yataklı Kaman Devlet Hastanesi inşaatı çalışmaları başlamış olup ilk etapta mevcut hastane binasının yerine yapılması düşünülen, ancak inşaat aşamasında sağlık hizmetlerinde olası aksamalar göz önüne alınarak 2007 yılında yapılan binaya ilave 2 blok şeklinde yapımı planlanan yeni bina, hastanemizin kuzey cephesinde bulunan...