28 / 03 / 2024

kırşehirde arsa ihaleleri

kırşehirde arsa ihaleleri

Kırşehir'e bağlı Merkez Toklumen Merkez Mahallesi'nde bulunan 25 arsa Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 28 ile 29 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan ihaleler ile satılacak. Satışa çıkan arsalar 368 metrekare ile 531 metrekare arasında değişiyor.

Arsa, tarla ve iş yeri satışları konutu solladı! İlk 10 ayda 1 milyon 426 bin 146 adetle tüm zamanların rekoru kırıldı!

Türkiye genelinde arsa, tarla ve ticari gayrimenkul satışlarında senenin 10 ayında 1 milyon 426 bin 146 adetle tüm zamanların ocak-ekim dönemi rekorunun kırıldığı belirtildi. İşte o rakamlar...

Yahşihan Belediyesi Kırıkkale'de KDV'den muaf arsa satacak!

Kırıkkale İli Yahşihan Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Yahşihan'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

Büyük konut sitelerinde arsa payına göre ortak giderler nasıl hesaplanır?

Ultima İnternational Eğitim ve Danışmanlık şirketinde Kalite ve Planlama Koordinatörü Zeynel Kayınova, büyük konut sitelerinde arsa payına göre ortak giderin nasıl hesaplanacağını kaleme aldı. İşte Zeynel Kayınova'nın o yazısı...

Rusya savaşta başarılı olan askerlere Moskova ve Kırım'da ücretsiz arsa verecek! 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'da savaşa katılarak üstün liyakat ödülü alan ve gazi olan askerlere Moskova bölgesi, Kırım ve Sivastopol'de ücretsiz arsa verilmesine ilişkin tavsiye kararını imzaladı. İşte ayrıntılar..

Kırıkkale'de son dakika arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Fabrikalar Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. işte detaylar...

Ucuz arsa bakanlar dikkat! Kırşehir'de 32 adet taşınmaz satışa çıkarıldı!

Kırşehir Mucur Belediye Başkanlığı Solaklı Mahallesi/ Körpınar Mevkii'nde yer alan 32 adet gayrimenkulün satışını yapacağını ilan etti. 

Kırşehir'de uygun fiyatlı arsa fırsatı! Hemen bakın!

Kırşehir Kaman Belediyesi 13 adet arsayı açık teklif usulüyle satışa çıkaracağını ilan etti. İhale 25 Ağustos 2022 tarihinde saat 09:10'da gerçekleştirilecek.

Kırıkkale Belediyesi'nden arsa fırsatı! İhalesi 3 Ağustos'ta! Sakın kaçırmayın!

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Fabrikalar Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 51 milyon 966 bin TL olarak belirlendi.

Yerköy Belediyesi Yozgat'ta 9 kısım arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Yozgat İli Yerköy Belediye Başkanlığı, Yerköy'de yer alan 9 kısım arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 23 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Arsa almak isteyenlere müjde! Kırıkkale Yahşihan'da 14.7 milyon TL'ye satılık 6 bin 498 metrekare arsa!

Kırıkkale İl Özel İdaresi, Kırıkkale ili, Yahşihan ilçesinde yer alan 6 bin 498 metrekarelik arsayı 14 milyon 750 bin TL'ye satıyor...

Kırıkkale Belediyesi 3 arsa satıyor! 3 bin TL'ye arsa fırsatı!

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Fabrikalar Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

Kırıkkale'de satılık 114 arsa! 4 bin 60 TL'den başlayan fiyatlarla...

Kırıkkale İl Özel İdaresi, Kırıkkale'de yer alan 114 arsayı 4 bin 60 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sundu...

Kırıkkale Milli Emlak taksitle 2 arsa satıyor! 21 milyon 807 bin TL'ye!

Kırıkkale Milli Emlak Müdürlüğü, Kırıkkale ili, Yahşihan İlçesi, Yeşilvadi Mahallesi'nde yer alan 2 arsyı taksitle satışa sunuyor...

kırşehirde arsa ihaleleri Haberi

kırşehirde arsa ihaleleri

1. Toklumen Merkez Mahallesi'nde bulunan 531 metrekare arsa satılacak. İhale 29 Nisan 2008 saat 08.30'da yapılacak. Satışa çıkarılan arsanın tahmini bedeli 2 bin 750 YTL, geçici teminat bedeli ise 550 bin YTL olarak belirlendi.


 


2. Toklumen Merkez Mahallesi'nde  bulunan 463 metrekare arsa satılacak. İhaleye çıkarılan arsadan tahmini bedel olarak 2 bin 700 YTL, geçici teminat bedeli olarak ise 540 YTL alınacak. İhale, 29 Nisan 2008 saat 09.30'da yapılacak.


 


3. Toklumen Merkez Mahallesi'nde