25 / 04 / 2024

kişisel bakım

kişisel bakım

Alman kişisel bakım marketi Rossmann ‘Kırmızı Günler’ kampanyasıyla pek çok kategoride yüzde 50’ye varan indirim fırsatı sunuyor. Peki ‘Kırmızı Günler’de hangi ürünler indirimde? İşte Rossmann 20 Ekim 2022 fiyat listesi..

Rossmann’dan 12. yıla özel indirimli ürünler! Rossmann 13 Ekim 2022 fiyat listesi

Kozmetik ve kişisel bakım marketi olan Rossmann 12. Yılını özel indirimlerle kutluyor. İşte o ürünler..,

Watsons markalı ürünlerde net yüzde 50 indirim! Watsons 12 Ekim 2022 fiyat listesi

Kozmetik ve kişisel bakım marketi Watsons kendi markasına ait olan ürünlerde net yüzde 50 indirim yapıyor. İşte indirimli ürünler..

Bim’den uygun fiyatlı kişisel bakım ürünleri! Bim 11 Ekim 2022 fiyat listesi

Bim marketler zinciri bu hafta yayınladığı aktüel kataloğunda uygun fiyatlı kişisel bakım ürünlerine yer verdi. Saç bakım ürünlerinden cilt bakım ürünlerine pek çok kişisel bakım ürünleri 11 Ekim Salı gününden itibaren Bim marketlerde satışa sunulacak. İşte Bim 11 Ekim 2022 fiyat listesi…

Yüzde 40 indirim bu kez erkekleri sevindirecek! CarrefourSA 21 Eylül 2022 fiyat listesi

CarrefourSA marketleri bu hafta hali hazırda indirimlere ek erkek kişisel bakım ürünlerinde net yüzde 30 indirim yaptı. İşte CarrefourSA indirimli erkek bakım ürünleri..

Watsons tüm ürünlerde fiyatı indirdi: %50 indirim! Watsons 19 Eylül fiyat listesi

Kozmetik ve kişisel bakım marketi Watsons, Eylül ayını yepyeni kampanyalarla kapatıyor. Sık sık yaptığı indirimlerle tüketiciyi uygun fiyatlarla buluşturan Watsons kişisel bakım ve kozmetik marketi %50 indirim fırsatıyla karşımızda.

BİM’den kişisel bakım festivali! Pek çok üründe indirim… BİM 14 Eylül 2022 fiyat listesi…

Her hafta birbirinden farklı aktüel ürünlerin yer aldığı kataloğu tüketiciye sunan BİM marketler bu hafta yeni bir katalog yayınladı. Yayınlanan yeni aktüel kataloğunda özellikle kişisel bakım ürünleri dikkat çekiyor.

Rossmann’da büyük fırsat günleri başladı! Tüm kategorilerde %50 indirim… Rossmann 14 Eylül 2022 fiyat listesi…

Ünlü kozmetik ve kişisel bakım marketi Rossmann’da ‘Büyük Fırsat Günleri’ başladı. Pek çok üründe %50’ye varan indirim fırsatı sizleri bekliyor.

Gratis’te %70’e varan indirim fırsatı! Gratis 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Gratis kart ile yapacağınız online alışverişlerde Gratis markası tüm ürünlerde %70’e varan indirim fırsatı sunuyor.

Her şeyde %50 indirim fırsatı! Watsons Ağustos ayı fiyat listesi..

Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin satışını yapan Watsons mağazaları Ağustos ayına yepyeni kampanyalarla merhaba diyor. Sürekli yaptığı indirimlerle tüketiciyi hesaplı ürünlerle buluşturan Watsons mağazaları hali hazırda olan indirimlerine ek %50 indirim fırsatıyla karşımızda.

BİM market 9 Ağustos fiyat listesi…

BİM marketler 9 Ağustos Salı günü için içinde yepyeni ürünlerin yer aldığı bir katalog yayınladı. Yayınlanan yeni katalogda kişisel bakım ve kozmetik ürünleri dikkat çekiyor. Yüz bakım maskelerinden parfüme, allıktan ruja kadar pek çok kişisel bakım ürünü 9 Ağustostan itibaren BİM'de.

Kozmetikten kişisel bakıma aradığın ne varsa BİM’de! BİM 9 Ağustos fiyat listesi…

BİM marketler 9 Ağustos Salı günü için yeni bir katalog yayınladı. Yeni katalogda yayınlanan ürünler kişisel bakım ve kozmetik ürünlerini kapsıyor. Parfümden deodoranta yüz bakım maskesinden duj jeline, far paletinden ojeye kadar pek çok ürün çeşitleriyle BİM marketlerde.

CarrefourSA'da 29 Şubat'ta birçok üründe indirim fırsatı! Gıdadan, kişisel bakım ürünlerine kadar fırsatları kaçırmayın!

CarrefourSA 29 Şubat indirim kataloğunu yayımladı. CarrefourSA,'da indirimli seçili ürünler raflardaki yerini alıyor. Uygun fiyatta alışveriş için bu hafta CarrefourSA'ya mutlaka uğrayın!

CarrefourSA 22-29 Şubat 2024 Aktüel Kataloğunu yayımladı! Bebek bezi, deterjan ve temizlik ürünlerinde indirim!

CarrefourSA 22-29 Şubat güncel ürünlerin yer aldığı aktüel kataloğu internet üzerinden yayımlandı. CarrefourSA'da birçok seçili üründe indirim fırsatı sunuluyor. Kağıt havludan, beyaz eşyaya, kişisel bakım ürünlerine kadar seçili ürünlerde fırsat sizleri bekliyor.

BİM 20-23 Şubat'ta cazip ürünler raflarda! BİM'de bu hafta Omo Toz Deterjan Active 319 TL, Yudum Ayçiçek Yağı 171,75 TL

BİM marketler zincirinde 20-23 Şubat'ta seçili ürünlerde indirim fırsatları yer alacak. BİM' de deterjandan, elektronik eşyaya, kişisel bakım ürünlerinden, gıdaya kadar cazip fırsatlar bulunmakta. 20 Şubat 2024 Salı BİM kataloğu indirimli ürünleri fiyat listesi.

BİM'de LG 55 Inç UHD Smart TV 18.999 TL, Philips Epilatör 579 TL! BİM 9 Şubat 2024 kataloğu

BİM aktüel 9 Şubat 2024 indirimli ürünler kataloğunu yayınladı. Buna göre, çeşitli kişisel bakım ürünleri, mutfak malzemeleri, elektronik eşyalar ve birçok seçili üründe indirim uygulanacak. 

Çeyiz hazırlayanlar müjde! Elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerinde yüzde 25 indirim!

Migros bu haftaya özel başlattığı kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında 220 adet elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünleri yüzde 25 indirimle satışa çıkarılacak.

Online alışverişte en fazla hangi alanlarda alışveriş yapılıyor?

Tüketici zekâsı şirketi NielsenIQ “2023 Yılının Online Alışverişçileri” araştırmasının sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı. Buna göre, Türkiye’de online alışveriş yapanların üçte birinden fazlası sırasıyla Giyim / Ayakkabı, Yemek Siparişi ve Kişisel Bakım / Kozmetik kategorilerinde alışveriş yapıyor.

Tarım Kredi marketlerinde kişisel bakım ve temizlik ürünlerinde büyük kampanya!

Kaçırılmayacak fırsatları yakalayın! Tarım Kredi Marketlerinde, ay sonuna kadar kişisel bakım ürünleri ve temizlik ürünleri için büyük bir kampanya sizi bekliyor! Hemen gelin, avantajlı indirimleri kaçırmayın!

Migros'ta 25 adet ürün yüzde 50 net indirimle satışta!

Migros Market'te bu hafta kişisel bakım ürünleri indirimli fiyatlarla satışa sunulacak. Peki, Migros'ta indirime giren ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

BİM'de Molfix bebek bezi ultra fırsat paketi 199 TL'ye, 8 rulo tuvalet kağıdı 37 TL'ye satılacak! BİM 25 Temmuz kataloğu

BİM 25 Temmuz 2023 indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda temizlik ürünleri, kişisel bakım ve gıda malzemeleri indirime girdi.

Kozmetiğe milyonlar harcıyoruz! 2022 yılı ithalatı 409,4 milyon dolara yükseldi!

Pandemide dibe vuran Türkiye’nin kozmetik ithalatı, her geçen yıl katlanarak artıyor. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde ithalat şampiyonu ise parfüm oldu.

Permatik 10'lu fiyatı 89,95 TL oldu, sosyal medya karıştı; 'Eskiden tanesi 50 kuruştu'

Kişisel bakım ürünlerine yeni zamlar geldi, Permatik 10'lu fiyatı 89.95 TL'ye yükseldi. Bu durum sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar..

Goldmaster'den Anneler Günü fırsatı! İşte indirimli ürünler! 11 Mayıs 2023 fiyat listesi

Anneler Günü kampanyası çerçevesinde rondodan airfryere, saç düzleştiriciden epilatöre birçok küçük ev aleti ve kişisel bakım ürününde fiyatları indiren Goldmaster, geniş hediye alternatifi sunuyor. Peki, Goldmaster Melisa İyonik Saç Düzleştirici kaç TL? İşte detaylar...  

Çeyiz düzenler müjde! Elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerine yüzde 30 indirim!

Migros Market haftanın kampanyalı ürünlerini duyurdu. Kampanya kapsamında Elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerine yüzde 30 indirim uygulandı. İşte detaylar...

kişisel bakım Haberi

kişisel bakım

Rossmann mağazalarında indirim rüzgârları hız kesmeden devam ediyor. Ev, yaşam ve kişisel bakım alanlarında ürünler satan Rossmannda binlerce üründe indirim kampanyası ‘Kırmızı Günler’ geri döndü. sizleri bekliyor.

Rossmann’ın ‘Kırmızı Günler’ kampanyası 20 Ekim 2022 tarihi itibariyle başlamış olup, kampanyanın son günü 30 Ekim 2022. Peki başka hangi ürünlerde indirim var? Rossmann 20 Ekim 2022 fiyat listesi..

ROSSMANN ‘KIRMIZI GÜNLER’ EKİM 2022 FİYAT LİSTESİ

Palmolive Duş Jeli: 51.00 Türk Lirası

Duru Duş Jeli: 22.50 Türk Lirası

Rocs 6-12 Yaş Çocuklar İçin Diş Macunu: 63.75 Türk Lirası

Calvin Klein IN2U parfüm: 499.00 Türk Lirası

Kotex Natural Hijyenik Ped: 21.75 Türk Lirası

Signal Diş Macunu: 48.75 Türk Lirası

Isana Kremli Sabun: 10.75 Türk Lirası

Colgate Diş Fırçası: 19.75 Türk Lirası

Dove Sıvı Sabun 500 ml: 41.50 Türk...