19 / 04 / 2024

kızılay bina satıyor

kızılay bina satıyor

Kızılay Genel Müdürlüğü, Ankara Çankaya'da bulunan 5 katlı binayı kiraya verecek. Geçici teminat bedelini 10 bin dolar olarak açıkladı. İhale, 2 Temmuz Pazartesi günü saat 14:00'de yapılacak

Türk Kızılay'dan Ankara'da satılık kargir apartman!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü Ankara'da yer alan kargir apartmanı satışa çıkardı. Satış ihalesi 18 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Türk Kızılay'dan Ankara'da satılık apartman!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, başkent Ankara'da yer alan apartmanı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım'da yapılacak.

Kızılay’dan KPSS şartsız personel alımı! 8 ilde 21 farklı kadro için alım yapılacak! Acele eden işi kapacak!

​​​​​​​Kızılay birçok ilde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. 8 farklı şehir için 21 farklı kadroda alım yapılacağını açıklayan kurum, başvuru yapacak adaylardan KPSS puan şartı aramıyor.

Burs almak isteyenlere müjde! Kızılay’dan ön lisans ve lisans burs atağı geldi! Kızılay burs ücreti ne kadar?

Kızılay, ülke çapında milyonlarca öğrencinin eğitim hayatına destek olmak için her yıl gerçekleştirdiği Kızılay Burs Programı ile öne çıkıyor. İnsani yardım, afet, toplum sağlığı gibi önemli faaliyet alanlarının yanında eğitimde de büyük bir rol üstlenen Kızılay, öğrencilere umut ışığı oluyor.

Kızılay personel alımı yapıyor! İşte şartlar ve başvuru tarihi

Kızılay KPSS’siz yeni memur alımı yapacağını açıkladı. Kızılay personel eksikliğini gidermek için bünyesine yeni çalışanlar katmayı sürdürüyor. Kızılay personel alımı ne zaman başlayacak? İşte merak edilen tüm detaylar...

Türk Kızılay, Sakarya'da bahçeli ev satıyor! Konut sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat!

Türk Kızılay Sakarya Şubesi, Sakarya ili, Erenler ilçesi, Erenler mahallesinde yer alan bahçeli kargir ev niteliğindeki konutu satıyor. Peki Sakarya Erenler'de yer alan konutun fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı bina inşaatı yaptıracak. İşte ihale detayları...

Ankara'nın göbeğindeki Kızılay AVM iflas etti! Dükkanlar tek tek boşaltılıyor!

Yap-İşlet-Devret modeliyle, 25 seneliğine işletilmesi için Karsaklar Gayrimenkul’e verilen Ankara Kızılay Alışveriş Merkezi iflas etti. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yönetimi devralan mülk sahibi Türk Kızılayı, ihtarname çekerek dükkanların boşaltılmasını istedi.

Kızılay en az lise mezunu personel alıyor! Kadrolar tek tek açıklandı! Başvuruları sakın kaçırmayın

Kızılay personel alımı yapacağını duyurdu.18 farklı iş ilanı yayımlayan Kızılay en az lise mezunu personel alıyor. Kadrolar tek tek açıklandı! Başvuruları sakın kaçırmayın. 

Kızılay'dan flaş kurban bağış zammı! Yüzde 141 arttı!

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde, Kahramanmaraş merkezli depremler sırasında çadır satışlarıyla eleştirilen Kızılay, geçtiğimiz yıl 2.470 TL olarak duyurduğu kurban bedelini bu yıl yüzde 141 oranında zamlayarak 5.950 TL'ye yükseltti.

Kızılay acil KPSS’siz personel arıyor! 3 ilde alımlar başladı! Elinizi çabuk tutun!

Kızılay, iş arayanlara yeni personel alımını duyurdu. Başvuru alımları üç ilde başladı. İşte detaylar!

Kızılay Başkanı Kerem Kınık istifa etti! Bakın arkasında yatan sebep ne?

Kızılay Başkanı Kerem Kınık, son dönemde tartışmalara neden olan kan ve çadır satışı konularında gelen eleştirilerin ardından 14 Mayıs seçimlerine sadece iki gün kala istifasını açıkladı.

Kızılay KPSS şartsız personel alıyor! 2023 Kızılay personel alımı ne zaman? Hangi kadrolara alım yapılacak? 

Kızılay'ın işçi alımları binlerce vatandaş tarafından sık sık araştırılıyor. Peki 2023 Kızılay personel alımı ne zaman? Hangi kadrolara alım yapılacak? 

kızılay bina satıyor Haberi

kızılay bina satıyor
İlan şöyle;


TÜRK KIZILAYI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GAYRİMENKUL KİRA İHALE İLANI

Ankara ili, Çankaya ilçesi, Kültür mahallesi, İçel Sokak, No:27 adresindeki Bodrum Zemin+5 katlı binanın tamamı mevcut haliyle kapalı zarfla teklif alma, açık arttırma usulü ihale ile kiraya verilecektir.


1-İhalenin:


a)Yapılacağı Yer: Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Ataç 1 Sok. No:32

Yenişehir/ANKARA

b)İrtibat Telefonları: 0 312 430 23 00 /1401 1063 1007

c)Geçici Teminat: 10.000,00-USD

d)Açık Arttırma Tarih ve Saati : 02.07.2012 - Saat: 14.00


2-İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için ihale şartnamesinde belirtilen belgeleri 02.07.2012 günü saat: 12:00'a kadar yukarıdaki adreste bulunan Evrak Birimine sunmaları ve açık arttırma için belirtilen gün ve saatte belirtilen adreste hazır bulunmaları gerekmektedir.


3-İhaleye ilişkin tüm bilgileri içeren Kira İhale Şartnamesine www.kizilay.org.tr/İhale İlanları internet adresinden ulaşılabilir. Kira İhale Şartnamesi “Ataç 1 Sokak No: 32 Yenişehir/ANKARA” adresindeki Türk...