25 / 04 / 2024

Kızkalesi Belediyesi

Kızkalesi Belediyesi

Kızkalesi Kültür ve Turizm Derneği Başkan Yardımcısı Necati Kale yaptığı konuşmada Kurban Bayramı tatili dolayısıyla Mersin'in Erdemli ilçesindeki konaklama tesislerinde doluluk oranının yüzde 50'ye ulaştığını açıkladı

Kızkalesi Atıksu Arıtma Tesisi'nin kapasitesi artırılıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Erdemli ilçesindeki Kızkalesi Atıksu Arıtma Tesisi’nin mevcut kapasitesini bin metreküp/günden 7 bin 920 metreküp/güne çıkaracak.

Mersin Kızkalesi yenileme çalışmaları başlıyor!

Mersin Erdemli Belediyesi, Kızkalesi'ni Erdemli'nin aynası haline getirmek amacıyla altyapı, otopark, tarihi ve turistik mekanların temizliği, sıcak asfalt, sosyal tesis, otopark ve pazar yeri gibi konularda yoğun bir şekilde projeler üretmeye başladı.

Kızkalesi 4. turizm festivali başladı!

Mersin Valiliği himayesinde, Büyükşehir Belediyesi, Erdemli Belediyesi ve Kızkalesi Turizm ve Kültür Derneği'nin destekleriyle gerçekleşen festivalin Kızkalesi Halk Plajında düzenlenen açılış törenine çok sayıda davetli katıldı.

Kızkalesi'ndeki turizm sezonu festivalle açıldı!

Kızkalesi'nde turizm sezonu, "Kızkalesi 3. Turizm Festivali" Erdemli Kaymakamlığı ve Belediyesi ile Kızkalesi Turizm ve Kültür Derneğince düzenlenen festival, kortej yürüyüşü ve sahilde gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle başladı.

Kızkalesi'nde turizm sezonu festivalle açıldı!

Erdemli Kaymakamlığı ve Belediyesi ile Kızkalesi Turizm ve Kültür Derneğince düzenlenen festival, kortej yürüyüşü ve sahilde gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle başladı. Kızkalesi'nde turizm sezonu, "Kızkalesi 3. Turizm Festivali" ile açıldı...

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden 529 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 529 milyon 22 bin 150 TL'lik arsayı 29 Kasım günü satışa çıkarıyor...

Kadıköy Belediyesi'ne Tarihi Kentler Birliği Tarihi'nden 3 ödül!

Kadıköy Belediyesi, 48 belediyenin 34 proje ve 30 uygulama ile katıldığı "Tarihi Kentler Birliği Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması"nda 3 proje ödülü kazandı

13 kente büyükşehir belediyesi müjdesi!

TBMM Başkanlığı'na sunulan kanun tasarısıyla büyükşehir belediyesi olacak kentlerde yeni ilçeler kurulacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden muhteşem proje!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Eski Terminal’in bulunduğu alana Aile ve Sosyal Gelişim Merkezi inşa ediyor. Başkan Zeki Toçoğlu, projenin detaylarını da kamuoyuyla paylaştı.

Fikirtepe’ye İstanbul Büyükşehir Belediyesi markajı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fikirtepe Kentsel Dönüşüm projesini yakın markaja aldı...

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 555 bin TL'den arsa satıyor!

T.C. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı ilçesi Sultandere köyünde bulunan ve muhammen bedelleri toplamı 555 bin TL olan üç arsayı satışa çıkardı. Satış, 22 Ağustos 2012 Çarşamba günü yapılacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden satılık ticari üniteler!

Ankara Büyük Şehir Belediyesi 37 adet ofis ve 8 adet asmakatlı mağazayı açık arttırmayla satışa çıkardı

Konya Büyükşehir Belediyesi akaryakıt istasyonu satıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, akaryakıt istasyonunu 2 milyon 750 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 07 Ağustos 2012 Salı günü saat 15:00'de yapılacak

Kızkalesi Belediyesi Haberi

Kızkalesi Belediyesi

Kurban Bayramı tatilini geçirmek için Erdemli ilçesine gelen yerli turistler, denize girip, güneşli havanın tadını çıkarıyor. 


Kızkalesi Belediye Başkanı Necati Kale, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 9 günlük bayram tatilini fırsata çevirmek isteyen birçok vatandaşın sahillere akın ettiğini söyledi.


Turizmcilerin vatandaşlara unutulmaz bir dönem yaşatmak için adeta seferberlik ilan ettiğini ifade eden Kale, "Hem belediye hem de turizmciler olarak hazırlıklarımızı tamamladık. Bu bayram turizmcilerin beklentisi bir hayli yüksek. İnşallah istedikleri gibi yoğun bir dönem olur" dedi. 


Kızkalesi Kültür ve Turizm Derneği Başkan Yardımcısı Mustafa Kale ise bayram tatilini dolu dolu geçirmek isteyenler için tavsiye edilebilecek en güzel mekanlardan birinin Kızkalesi olduğunu belirterek, vatandaşları beldeye davet etti. 


Beldedeki konaklama tesislerinde doluluk oranının yüzde 50'ye ulaştığını bildiren Kale, şunları kaydetti:


"Estonya, Almanya, İsviçre, Finlandiya gibi soğuk ülkelerden...