19 / 04 / 2024

kocaeli çayırova satılık arsa.

kocaeli çayırova satılık arsa.

Kocaeli'de bulunan arsanın bedeli 2 milyon 587 bin lira olarak belirlendi. Arsanın satışı 11 Temmuz 2013 tarihinde gerçekleşecek...

Kocaeli'de 26.3 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Kocaeli Çayırova ve Başiskele'de yer alan 5 adet arsayı 26 milyon 257 bin 80 TL bedelle satışa çıkardı.

Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı!

Osman Gazi Köprüsü sonrası İstanbul’a ulaşımı kolaylaşan Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı...

Kocaeli'de 15.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C Gebze 1. (Sulh Hukuk Mah.) Satış Memurluğu, Kocaeli Çayırova'da yer alan gayrimenkulü 15 milyon 607 bin 600 TL'ye satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış ihalesi 16 Kasım 2020 tarihinde yapılacak.

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Kocaeli Çayırova'da 32.3 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Kocaeli Çayırova Belediyesi, İnönü Mahallesi, Akse Mahallesi ve Şekerpınar Mahallesi'nde bulunan 3 arsayı satıyor. İhale 05 Nisan günü gerçekleşecek..

Kocaeli Çayırova'da 10.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Çayırova Belediye Başkanlığı, Kocaeli Çayırova'da bulunan arsayı satışa çıkardı. Satış bedeli 10 milyon 497 bin 500 TL olan arsanın satışı 8 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Kocaeli Çayırova Özgürlük Caddesi yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova’daki bir caddeyi daha yeni yüzüne kavuşturuyor. Kocaeli Çayırova Özgürlük Caddesi üzerinde belli bölgelerde 4 bin 500 metreküp taş duvar imalatı yapıldı.

Kocaeli Çayırova'ya modern semt pazarı projesi!

Kocaeli Çayırova Belediyesi modern pazar yeri projelerinin ilk adımını Cumhuriyet Mahallesi Kapalı Semt Pazarı Projesiyle attı. İlçe sakinlerine düzenli ve temiz bir alanda hizmet verecek pazar yerinin yapımında büyük bir yol kat edildi.

Kocaeli Çayırova'da imar toplantısı yapıldı!

Kocaeli Çayırova'da imar toplantısı gerçekleştirildi. Şevki Demirci; "Amacımız Büyükşehir Belediye Başkanımızın öncülüğünde imarıyla, kentleşmesiyle daha yaşanabilir, mutlu ve huzurlu insanların yaşadığı bir kent imar etmek." dedi.

Samsun Çay Mahallesi TOKİ satılık daire!

Samsun Çay Mahallesi TOKİ satılık daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Başvuruları T.C Halk Bankası A.Ş’nin yürüteceği projede 592,94 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

Türkiye Kompozit Satılık Konut Fiyat Endeksi Eylül ayı raporu!

Türkiye Kompozit Satılık Konut Fiyat Endeksi’ne göre Eylül ayında Antalya’da metrekare başına konut satış fiyatları %2.97 oranında artmış ve Antalya fiyatların en çok yükseldiği şehir olmuştur.

Kocaeli Gündoğdu TOKİ Konutları satılık daire!

Kocaeli Gündoğdu TOKİ Konutları satılık daire alanı 120,18 metrekare olarak tasarlandı. Başvuruların 30 Eylül 2015 tarihinde sona ereceği projede aylık taksitler 922,66 TL'den başlıyor.

TOKİ Kocaeli Çayırova Konutları kura çekilişi nerede?

Toplam 88 dairenin yer aldığı projede ödeme planı kapsamında dairelerin aylık taksitleri 1.036 TL 'den başlıyor. Peki TOKİ Kocaeli Çayırova Konutları kura çekilişi nerede?

kocaeli çayırova satılık arsa. Haberi

kocaeli çayırova satılık arsa.


Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bulunan arsanın üzerinde fabrika binaları da bulunmaktadır. Arsanın toplam bedeli 2 milyon 587 bin TL olarak belirlendi. Açık artırma usulüyle arsanın satışı 11 Temmuz 2013 tarihinde yapılacak.


İlan detayı için