28 / 03 / 2024

Kocaeli Derince Viyadük Projesinin inşaatında son durum ne

Kocaeli Derince Viyadük Projesinin inşaatında son durum ne

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı teknik personeli, D-100 Karayolu kuzey alternatif yolu üzerinde bulunan viyadük çalışmalarını yerinde inceledi.

Kocaeli Derince'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Kocaeli Derince Belediyesi, Yapı Kontrol Müdürlüğü ilçede bulunan kaçak yapılarının yıkımını gerçekleştirmeye devam ediyor. 

Kocaeli Derince'ye yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Derince'de yeni hizmet binası inşa edildiğini açıkladı. Belediyeye ait yeni hizmet binası 2022 yılında hizmete girecek. 

Kocaeli Derince Spor Salonu'nun inşaatı tamamlandı!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Derince İHL Spor Salonu'nun inşaatını tamamladı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun viyadük çalışmalarında iş kazası!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kocaeli Gebze kesimindeki viyadük çalışmalarında beton blok işçilerin üzerine düştü. Bazı işçiler düşen bloğun altında kaldı.

Kocaeli Derince'ye 2. viyadük!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Derince'ye ikinci bir viyadük inşa ediyor.

Kocaeli Derince'nin çehresi değişiyor!

Kocaeli Derince Araptepe mevkiindeki hazine arazisi üzerinde bulunan ekonomik ömrünü tamamlamış, gecekondular yıkılacak.

Kocaeli İshakçılar Kültür Merkezi'nde sona gelindi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Derince Belediyesi’nin birlikte hayata geçirdiği Kocaeli İshakçılar Kültür Merkezi'nde sona gelindi.

Kocaeli Çenesuyu - Kirazlıyalı arasına viyadük yapılacak!

Kocaeli Derince Çenesuyu ile Körfez Kirazlıyalı arasında yapılacak viyadük için Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası İhale Salonunda ihale gerçekleştirildi. İhaleye 10 firma katılım gösterdi.

Kocaeli Derince ve Körfez'deki sanayi siteleri birleşiyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında projelendirme işlemi tamamlanan yeni sanayi sitesi ile Derince ve Körfez esnafı tek çatı altında toplanacak.

Kocaeli Büyükşehir'den inşaat malzemesi yardımları!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanlığı tarafından Kartepe Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde ikamet eden Ramazan Öz’ün çatı tadilatı için malzeme yardımı gerçekleştirildi.

Kocaeli Büyükşehir'den inşaat malzemesi yardımı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanlığı tarafından Derince Geredeli Mahallesi’nde yaşayan Kadriye Sülün’e inşaat malzemesi yardımı gerçekleştirildi.

Kocaeli Büyükşehir'den 35.3 milyon TL'ye satılık toplu konut arazisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Yahya Kaptan Mahallesi sınırları içinde bulunan çok değerli bir toplu konut arazisini ihaleyle satışa çıkarttı.

Kocaeli Büyükşehir Arızlı’da iki parseli satışa çıkarıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, mülkiyetine ait olan Kocaeli ili İzmit İlçesi Arızlı Mahallesi sınırları içerisinde Orman Köyü Villaları mevkiinde bulunan arazileri satışa çıkarıyor.

Kocaeli Derince Viyadük Projesinin inşaatında son durum ne Haberi

Kocaeli Derince Viyadük Projesinin inşaatında son durum ne

Etüt Proje Şube Müdürlüğü tarafından Derince'de projelendirilen çalışmayı şantiye sahasında inceleyen ekip, projede kullanılan kalıp sistemleri ve uygulanan yapım tekniklerini kontrol etti. Bu proje Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve hayata geçirilen ilk viyadük çalışması olması sebebiyle de büyük önem taşıyor.


170 METRE UZUNLUĞUNDA

Büyükşehir Belediyesi, Derince Cımbızderesi üzerine 170 metre uzunluğunda 30 metre yüksekliğinde 6 açıklıklı viyadük çalışmasını sürdürüyor. Daha önce 780 metre uzunluğunda yapılan birinci etaptan sonra şimdi de alternatif yolun bin 400 metrelik ikinci etap çalışmaları sürüyor. Alternatif yol 20 metre genişliğinde 2x2 şeritli duble yol olarak hayata geçiriliyor. Proje ile Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne hem Körfez ilçesinden, hem de İzmit ilçesinden ulaşım daha da kolay hale gelecek. Alternatif yol Sırrıpaşa, Çenedağ ve Çınarlı mahallelerini birbirine bağlıyor.


D-100'E...