28 / 03 / 2024

kocaeli İsmet Paşa Stadı

kocaeli İsmet Paşa Stadı

İsmet Paşa Stadı'nın da bulunduğu 15 arazi 1.5 milyar TL karşılığında TOKİ'den Emlak Konut GYO'ya geçti. Araziler arasında İstanbul Başakşehir, Ankara Etimesgut ve Çankaya ile Derince'deki mülkler de yer alıyor...

Kocaeli Kartepe Hasan Paşa Merkez Camii açıldı!

Kocaeli Kartepe Uzunçiftlik Mahallesi’nde bulunan Hasan Paşa Merkez Camii açıldı. Hasan Paşa Merkez Cami 2 dönüm arazi üzerine 3 katlı olarak 560 metrekarelik alanda inşa edildi.

Kocaeli Sırrıpaşa Caddesi için ihale yapılacak!

Sırrıpaşa Caddesi’nde yapılacak çalışmanın ihalesine 2 firma katıldı. Muhammen bedeli 1 milyon 341 bin lira olan ihale sonucu daha sonra açıklanacak.

Kocaeli Çoban Mustafa Paşa Camii'nin restorasyonu durduruldu!

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bulunan tarihi Çoban Mustafa Paşa Cami’sinin tuvaletine yapılan mermer pisuvarlı restorasyonu Koruma Kurulu’nda ikinci bir karar alınıncaya kadar durduruldu.

Kocaeli Çoban Mustafa Paşa Camii restore edildi!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, Mimar Sinan tarafından 1510'da yaptırılan Çoban Mustafa Paşa Camii'nin erkek tuvaletine mermer kaplamalar ve pisuvarlar yapıldı.

Kocaeli Pertev Paşa Camii restore edilecek!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Kocaeli’nin en eski camilerinden olan Yeni Cuma Cami olarak bilinen Pertev Paşa Camii’nde kapsamlı restorasyon için hazırlıkları başlattı. Restorasyonun 2 yıl sürmesi bekleniyor.

Çanakkale İsmet Paşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için 37 proje yarışıyor!

İsmet Paşa Mahallesi'nde sosyal konutları kapsayan 83 bin 440 metrekarelik alandaki kentsel yenileme için açılan ulusal mimari proje yarışmasına 37 proje katıldı. Çalışmaların değerlendirme süreci başladı

Kocaeli yatırımları Sırrıpaşa’da görüşüldü!

Kocaeli’deki yatırımlar Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ele alındı. Sırrıpaşa Konağı’nda yapılan toplantıda Kocaeli yatırımları daire başkanları ve il müdürleri katılımıyla görüşüldü.

Kocaeli yatırımları Sırrıpaşa’da görüşüldü!

Kocaeli’ deki yatırımlar Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ele alındı. Kocaeli Sırrıpaşa Konağı ’nda yapılan toplantıda Kocaeli yatırımları görüşüldü.

Hüseyin Avni Paşa Köşkü’nün itfaiye raporu yayınlandı!

Hüseyin Avni Paşa Korusu’ndaki Hüseyin Avni Paşa Köşkü’nü kül eden yangınla ilgili itfaiye raporu kundaklama şüphelerini arttırdı. Yapılan araştırmada yangına neden olabilecek herhangi bir unsura rastlanılmadığı belirtiliyor

İzzet Mehmet Paşa Camii 2 asırdan beri ayakta!

Padişah 3. Selim döneminde sadrazam İzzet Mehmet Paşa tarafından yaptırılan Karabük'ün Safranbolu ilçesinde minaresinin yıkılması halinde ustasının boynunun vurulacağı rivayet edilen İzzet Mehmet Paşa Camii 2 asırdan beri ayakta...

Ağrı Ramazan Fuarı'nda İshak Paşa Sarayı'nın maketi sergilenecek!

882 metrekare alan üzerine kurulmuş olan Ramazan fuarında, İshak Paşa Sarayı'nın 1/100 ölçekli maketi sergilenecek. Maket dışında İshak Paşa Sarayı'nın 1800'lü yıllarda Texter tarafından çizilmiş gravür resmi de sergilenecek.

TMMOB Mimarlar Odası: Hüseyin Avni Paşa Köşkü'nde çıkan yangın aydınlatılsın!

TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Şubesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı koruması altındaki tarihî Hüseyin Avni Paşa Köşkü’nün kül olmasının aydınlatılmasını istedi. Şubenin Genel Sekreteri Mücella Yapıcı,yaşanan olayla ilgili bir şaibe olup olmadığı araştırılsın

Hüseyin Avni Paşa Köşkü çıkan yangında küle döndü!

Üsküdar'daki tarihi Hüseyin Avni Paşa Köşkü çıkan yangında tamamen küle döndü Üsküdar Sultantepe Mahallesi'nde bulunan Hüseyin Avni Paşa Korusu'nda bulunan Hüseyin Avni Paşa Köşkü'nde önceki gün saat 16.30 sıralarında yangın çıktı...

kocaeli İsmet Paşa Stadı Haberi

kocaeli İsmet Paşa Stadı

İzmit'te yeni stat projesi nedeniyle yakında devre dışı kalacak olan İsmet Paşa Stadı'nın da bulunduğu 15 arazi 1.5 milyar TL karşılığında TOKİ'den Emlak Konut GYO'ya geçti. Araziler arasında İstanbul Başakşehir, Ankara Etimesgut ve Çankaya ile Derince'deki mülkler de yer alıyor.



Emlak Konut GYO, İzmit İsmet Paşa Stadı'nın da içinde bulunduğu 15 arsayı Toplu Konut İdaresi Başkanlığından (TOKİ) 1.5 milyar liraya portföyüne kattı. 


Şu anda 3. Lig'de oynayan Kocaelispor tarafından kullanılan ve 1972 yılından bu yana spora hizmet veren İsmet Paşa Stadı daha önce 2 kez satışa çıkarılmış ancak alıcı çıkmamıştı.



TOKİ, şehrin içinde kaldığı gerekçesiyle stadın arsasını Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan almış ve bunun yerine Alikahya bölgesinde 120 milyon liraya 33 bin kişilik yeni stat ve spor kompleksi yapmayı taahhüt etmişti. Emlak...