28 / 03 / 2024

Kocaeli Valiliği yaya köprüsü

Kocaeli Valiliği yaya köprüsü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Valiliği kompleksinin önüne D-100 Karayolu, demiryolu ve yan yolları kapsayacak yaya üst geçidi yapılıyor. Çalışma kapsamında ana direkleri dikilen köprünün tabliyeleri de montajlandı.

Ankara Valiliği'nden satılık 4 arsa! Başkentte arsa arayanlar dikkat!

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 26 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

İstanbul Valiliği açıkladı! İstanbul'daki yağış ve fırtınanın bilançosu açıklandı!

İstanbul Valiliği, megakentte dün etkili olan şiddetli sağanak yağışlar ile fırtınada bir  kişinin hayatını kaybettiğini ve 4 kişinin yaralandığını açıkladı. İstanbul'da yaşanan fırtına sebebi ile sel, su baskınları ağaç devrilmesi gibi birçok olumsuzluk yaşandığı kaydedildi. İşte haberin ayrıntılar

İstanbul Valiliği açıkladı! Kış lastiği zorunluluğu bu yıl için 25 Kasım 2023'e çekildi

İstanbul Valiliği tarafından daha önce duyurusu gerçekleştirilen açıklama kapsamında, 1 Aralık'ta ticari araçlar için başlayacak kış lastiği zorunluluğunun 25 Kasım 2023'e çekildiğini kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

İstanbul Valiliği'nden Kadıköy'de satılık bina!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi'nde yer alan binayı satışa çıkardı. Bodrum+Zemin+2 Normal Kat+Açık alanlı terası bulunan betonarme binanın satış ihalesi 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Son Dakika! İstanbul Valiliği'nden flaş açıklama: Sarı alarm verildi!

İstanbul Valiliği, İstanbul'da beklenen sağanak yağışların olumsuz etkilere neden olabileceği uyarısında bulundu. İşte detaylar...

TOKİ Kocaeli projesi için beklenen tarih geldi! Körfez'e tam 520 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Körfez projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ'nin Kocaeli Körfez projesinde 520 konut yer alacak.

Bilecik Valiliği tarafından yeni mesai saatleri belli oldu: Kamu çalışanları hangi saatlerde çalışacak?

Bilecik Valiliği tarafından alınan yeni karara göre, kamu sektörü çalışanlarının iş saatleri 18 Eylül 2023 itibarıyla güncellenecek. Yapılan duyuru, iş saatlerinin yeniden düzenleneceğini belirtti. Peki kamu çalışanları hangi saatlerde çalışacak?

TOKİ Kocaeli Körfez projesinde son dakika! 564 konut için beklenen tarih geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli projesi için beklenen tarih geldi. TOKİ, projedeki 564 yeni konut için yarın ihaleye çıkacak.

İstanbul Valiliği Kadıköy'de teraslı bina satacak!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Zühtüpaşa'da yer alan teraslı binayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 18 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Kocaeli projesi için resmen son dakika müjdesi geldi! Tam 564 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kocaeli 2023 projesi için resmen son dakika müjdesi geldi. Verilen detaylara göre, Körfez ilçesine tam 564 konutluk yeni proje geliyor.

Ankara Valiliği'nden sağanak uyarısı! Sel ve su baskınına karşı çok dikkatli olun!

Ankara Valiliği'nden yapılan sağanak uyarısıyla, başkent Ankara'da sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Kahramanmaraş Valiliği uyardı! Fırsatçılara göz açtırılmayacak

Kahramanmaraş Valiliği, deprem bölgesinde yaşanan fırsatçılıkların bir tanesinin daha önüne geçiyor.  il içi ve il dışı ev eşyası taşımalara ilişkin fırsatçılık yapanlar hakkında idari yaptırım uygulanacağı ifade edildi.

TOKİ Kocaeli projesi için tarih belli oldu! Tam 496 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Körfez projesi için düğmeye bastı. Körfez TOKİ projesinin ihalesi 20 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

Kocaeli Valiliği yaya köprüsü Haberi

Kocaeli Valiliği yaya köprüsü


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Valiliği kompleksinin önüne D-100 Karayolu, demiryolu ve yan yolları kapsayacak yaya üst geçidi yapılıyor. Çalışma kapsamında ana direkleri dikilen köprünün tabliyeleri de montajlandı. Valilik ve 42 Evler arasında uzanan köprü, Kocaeli’nin yürüyen merpenli ve asansörlü beşinci yaya köprüsü olacak. Köprünün tamamlanarak hizmete girmesiyle eski betonarme köprü yıkılacak.



ÖNEMLİ BİR YAYA GEÇİŞİ


Yeni köprü, yaya trafiğini D-100’ün kuzeyi ile güneyine bağlayacak önemli bir geçiş olacak. Köprü valilik kompleksine de yaya ulaşımını kolaylaştıracak. 42 Evler yönünden gelen vatandaşlar ile tren istasyonu durağı ve D-100 durağından inen vatandaşlar, yaya köprüsü vasıtasıyla karşıdan karşıya rahatça geçebilecekler.


110 METRE UZUNLUĞUNDA


110 metre uzunluğunda 4,5 metre genişliğinde yapılan yaya köprüsün alt yüksekliği 6 metre. Üst geçitte engelliler ve yaşlılar için 5 asansör yer alacak....