25 / 04 / 2024

Koçolar Grup Organizasyon Reklam Bilişim İnşaat Kimya Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim

Koçolar Grup Organizasyon Reklam Bilişim İnşaat Kimya Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim

Koçolar Grup Organizasyon Reklam Bilişim İnşaat Kimya Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Korkusuz tarafından kuruldu.

Özkara Grup Hırdavat Organizasyon Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkara Grup Hırdavat Organizasyon Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Karaaslan tarafından kuruldu.

Türk vatandaşların yatırım yoluyla göç başvuruları rekora koşuyor! En çok başvurulan programlar açıklandı!

Henley- Partners Grup Başkanı Dr. Christian H. Kaelin, Türk vatandaşların yatırım yoluyla göç başvurularının bu yıl rekora koştuğunun altını çizerek, konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Koçali Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçali Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Koçali tarafından kuruldu.

Grup Taahhüt Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Grup Taahhüt Yapı Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Grup İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Nakliye Pla., Esalko Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Koçaroğlu Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limit, Özbek Grup Yapı İnşaat ve Trion Yapı İnşaat Mimarlık ortaklığında kuruldu.

Hakkı KOÇAK kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Vizyon Grup bağımsız Denetim A.Ş Ortak, Yeminli Mali Müşavir Hakkı KOÇAK kimdir? Hakkı KOÇAK daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hakkı KOÇAK'ın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Hakkı KOÇAK`ın hayatına dair merak edilenler.

Asya Grup Konut İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Asya Grup Konut İnşaat Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Koç tarafından kuruldu.

Sungurlar Grup İnşaat Elektrik Metal Tekstil Otomotiv Reklam Medya Organizasyon San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sungurlar Grup İnşaat Elektrik Metal Tekstil Otomotiv Reklam Medya Organizasyon San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Karakollukçu tarafından kuruldu.

Sess Grup İnşaat Organizasyon Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Sess Grup İnşaat Organizasyon Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sess Grup İnşaat Organizasyon Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Fh Grup Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Üretim Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Fh Grup Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Üretim Ve Pazarlama Anonim Şirketi Şişli'de Fatih Koştu ve Halil Şahin ortaklığında kuruldu.

Asm34 Grup Taşımacılık Gayrimenkul Reklam Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asm34 Grup Taşımacılık Gayrimenkul Reklam Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Musa Şeker tarafından kuruldu.

Hugo Grup Organizasyon İşletmecilik Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hugo Grup Organizasyon İşletmecilik Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Karabacak ve Alsatas İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Yakamoz Grup Turizm Tekne Ve Yat Organizasyon Hizmetleri Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakamoz Grup Turizm Tekne Ve Yat Organizasyon Hizmetleri Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  10 bin  TL sermaye bedeli ile Cabir Kılıç tarafından kuruldu.

Ke Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ke Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Koçaslan ve Emrah Gülbayraktar ortaklığında kuruldu.

Koçolar Grup Organizasyon Reklam Bilişim İnşaat Kimya Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

Koçolar Grup Organizasyon Reklam Bilişim İnşaat Kimya Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim

Koçolar Grup Organizasyon Reklam Bilişim İnşaat Kimya Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Korkusuz tarafından kuruldu.

Koçolar Grup Organizasyon Reklam Bilişim İnşaat Kimya Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1 - Ulusal ve uluslar arası sanatsal organizasyonlar düzenlemek, bu alanlarda etkinliklerde bulunmak, resim, heykel, seramik, fotoğraf film, grafik, müzik ve el sanatları ile sanatsal ve bilimsel kapsamlı faaliyet ve organizasyonlar düzenlemek. 2 - Her türlü tanıtım hizmetleri, halkla ilişkiler faaliyetleri, turistik tesislerde şov programları, animasyon, organizasyonlar ve eğlence programları düzenlemek, programlar sunmak.Her türlü animasyon hizmeti vermek, organizasyonlar yapmak. Her nevi sağlık kuruluşu, mağaza, restoran veya ören yeri tesisleri gibi işletmelerin tanıtımını sağlayarak, komisyon anlaşmaları yapmak. Yerli ve yabancı halka arzını...