29 / 03 / 2024

Koğak İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi adres

Koğak İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi adres

Koğak İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Arslan tarafından kuruldu. 

Babadağ İnşaat Tekstil Temizlik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Babadağ İnşaat Tekstil Temizlik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Babadağ İnşaat Tekstil Temizlik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Canbazoğulları Otomotiv Yangın İnşaat Tekstil Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited kuruldu!

Canbazoğulları Otomotiv Yangın İnşaat Tekstil Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Cambazoğulları tarafından kuruldu.

Ala Elektronik İnşaat Tekstil Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ala Elektronik İnşaat Tekstil Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Bekereci tarafından kuruldu.

Godwın Walter Cynthıa İnşaat Tekstil Otomotiv Turizm Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Godwın Walter Cynthıa İnşaat Tekstil Otomotiv Turizm Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gani Yılmaz tarafından kuruldu.

Arin Gayrimenkul İnşaat Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arin Gayrimenkul İnşaat Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Kuriş tarafından kuruldu.

Serenler İnşaat Tekstil Lojistik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serenler İnşaat Tekstil Lojistik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Latif Kaya tarafından kuruldu.

Simplast Danışmanlık Geri Dönüşüm İnşaat Tekstil Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Simplast Danışmanlık Geri Dönüşüm İnşaat Tekstil Ve Taahhüt Anonim Şirketi Ümraniye'de Suzan Aşlak ve İhsan Taşçı ortaklığında kuruldu.

Ateşler Grup İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateşler Grup İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Ceyhun Ateş ve Zeki Ateş ortaklığında kuruldu.

Ese Aras Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket kuruldu!

Ese Aras Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket bugün Başakşehir'de Erkan Aras tarafından kuruldu.

Öfy Mimarlık Mühendislik Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öfy Mimarlık Mühendislik Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Ömer Faruk Yıldiz tarafından kuruldu.

Anneler Günü'ne öze Koçak'ta seçili ürünlerde muhteşem indirim! Koçak elmas bileklik ve kolye ne kadar?

Annelere gününe özel aradığını tüm takıları bir arada bulabileceğiniz Koçak'ta büyük fırsatlar sizleri bekliyor. Koçak'ın Anneler gününe özel başlattığı özel ürünlerin fiyatları 8 Mayıs tarihine kadar geçerlidir. Peki Koçak'ta altın yüzük, küpe ve kolye fiyatları ne kadar?

Eyc Uğur İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyc Uğur İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Cemal Uğur, Efecan Uğur ve Hasan Uğur ortaklığında kuruldu.

Çaluk Grup İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çaluk Grup İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Oğuzhan Çakır tarafından kuruldu.

Koğak İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi adres Haberi

Koğak İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi adres

Koğak İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Arslan tarafından kuruldu. 

Koğak İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi konusu: 
1- Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. 2- Lüzumlu görülecek menkul ve gayrimenkul malları satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, finansal kiralama yapabilir, yahut kiraya verebilir, yurt içinde...