29 / 03 / 2024

Kombassan Holding inşaat

Kombassan Holding inşaat

Konya'da faaliyet gösteren Kombassan Holding dikey büyümeyi hedefliyor. Firma, rulman, makine-vinç, kağıt, inşaat, pvc kapı pencere ve turizmde kapasite artıracak.

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Tekfen Holding'in Kazakistan'da tadilat ve inşaat işleri yapmak için anlaştı!

Tekfen Holding'in İstek Construction LLP şirketi Kazakistan'da NCOC firması ile, mevcut tesislerde tadilat-inşaat hizmetleri sağlanmasına yönelik 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Cezayir’den AB Grup Holding’e inşaat yatırımı için çağrı!

Cezayir Türkiye Büyükelçisi Mourad Adjabi, AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak’a yaptığı ziyarette, Cezayir'e inşaat yatırımları yapılması yönünde çağrıda bulundu.

Tekfen Holding'ten Kazakistan'a yeni inşaat projesi!

Tekfen Holding'in bağlı ortaklarından Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş'nin iştiraki Gate İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Kazakistan'da hayata geçireceği yeni projesiyle ilgili açıklama yaptı. 

Küçükoğlu Holding’in hedefi mutlu çalışanlar!

Otomotiv, perakende ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren Küçükoğlu Holding'in hedefi mutlu çalışanlar...

Türk inşaat sektörü, Güney Afrika'da çok başarılı işler çıkarabilir!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)/Türkiye-Güney Afrika İş Konseyi Başkanı ve Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu yaptığı açıklamada "Türk inşaat sektörü, Güney Afrika'da çok başarılı işler çıkarabilir" dedi.

Erkanlı Holding'ten inşaat sektöründe vergi ertelenmesine destek!

Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında 16 sektörün 6 ay vergi ertelemesinden yararlanmasına karar verilmişti. Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel, inşaat sektörünün de bunların arasında yer almasının son derece önemli olduğunu söyledi.

Aktaş Holding, Özbekistan UzBuild inşaat fuarına katılıyor!

Aktaş Holding, yeni nesil su yalıtım çözümleri sunan son teknolojili ürünleriyle Özbekistan’ın en büyük yapı ve inşaat fuarı UzBuild’de katılacak...

Kemal Kılıçdaroğlu, Kombassan Holding mağdurlarıyla görüştü!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kombassan Holding mağdurlarıyla TBMM'de görüştü. Mağdurlar için "Alın teri ile kazandıkları paralar var onların hakkı teslim edilmiyor" dedi...

Eroğlu Holding inşaat yatırımlarına hız kesmeden devam edecek!

Eroğlu Holding'in cirosu 2019 sonunda 1 milyar dolara ulaşacak. Perakende alanında Colin’s ve Loft markalarıyla faaliyet gösteren holdingin inşaat sektöründeki yatırımları da devam ediyor.

Tekfen Emlak ile Tekfen İnşaat birleşiyor!

Tekfen Holding'in sermayesinde yüzde 100 paya sahip olduğu Tekfen Emlak Geliştirme Yatırım ve Ticaret A.Ş.'nin, sermayesinde yüzde 99,99 oranında paya sahip olduğu Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş. tarafından devralınmak suretiyle birleşmesine karar verildi...

Kuruçeşme Divan Otel'in inşaatı durduruldu!

Beşiktaş'ta kültür varlığı olarak kabul edilen ve tarihi kalıntıların bulunduğu alanda otel inşaatı yapan Koç Holding'in Kuruçeşme'deki Divan Oteli inşaatı durduruldu.

Yusufeli Barajı inşaatında 17 kadın mühendis çalışıyor!

Yusufeli Barajı, Limak'ın inşa ettiği 26'ıncı baraj. Limak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Özdemir, baraj inşaatında çalışan 170 mühendisin 17'sinin kadın mühendis olduğunu belirtiyor...

Kombassan Holding inşaat Haberi

Kombassan Holding inşaat

Kombassan Holding, yeni bir yapılanma ile dağınık olan 32 işletmesini küçülterek dikey büyümeyi hedefliyor. Kombassan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Alaboyun, 18 ayrı sektörde faaliyet gösterdiklerini belirterek, “Holding bünyesinde 32 tane işletmemiz, 4 bin 600 çalışanımız var. 4 bin 600 çalışanın bin 350’si Romanya ve Macaristan’daki rulman fabrikalarımızda çalışıyorlar. Yurt dışı yatırımları olan, yurt içi yatırımları olan çok farklı 18 ayrı sektörde faaliyet gösteren bir holdingiz. Üretim ağırlıklı hizmet ağırlıklı bir yapımız var” dedi. Zaman içerisinde dağınık olan 32 işletmeyi küçülterek dikey büyümek istediklerini vurgulayan Alaboyun şu bilgileri verdi:


“Yoğun olduğumuz rulman, makine-vinç, kağıt, inşaat sektörü, pvc- kapı ve pencere sektörü ve turizm sektörlerinde kapasite artırımına gideceğiz. Savunma sanayi ve enerji yoğunlaşacağımız hedef sektörlerimiz arasında bulunuyor. Savunma sanayi ve...