25 / 04 / 2024

konakkale west satılık

konakkale west satılık

Kırklareli’nin en gözde markalı konut projesi Konakkale West’in 1+1 ve 2+1’leri satışa sunulduğu ilk 3 saat içinde tükendi. Torkam İnşaat’ın hayata geçirdiği projede dairelerin büyük kısmı sahiplerini bulurken inşa çalışmaları da hızla ilerliyor...

Konakkale West’in 1+1 ve 2+1’leri 3 saat içinde tükendi!

Kırklareli’nin en gözde markalı konut projesi Konakkale West’in 1+1 ve 2+1’leri satışa sunulduğu ilk 3 saat içinde tükendi. Torkam İnşaat’ın hayata geçirdiği projede dairelerin büyük kısmı sahiplerini bulurken inşa çalışmaları da hızla ilerliyor...

Çanakkale Konakkale West'te 2. etap için ön talep toplanıyor!

Konakkale West'te 105.400 TL’den başlayan fiyatlarla %25’inin kısa sürede sahiplerini bulduğu projede 1. etap satışları tamamlandı. 2. etap satışları için de ön talepler alınıyor.

Konakkale West'te 105 bin 400 TL'ye 2+1! 10 bin TL peşinat!

Çanakkale’de hayata geçirdiği Konakkale Bosphorus projesiyle büyük beğeni toplayan Torkam İnşaat, Konakkale markasını Kırklareli’ne taşıyor. Kırklareli’nde ayrıcalıklı ve konforlu bir yaşam merkezi sunan Konakkale West, 20 Aralık Perşembe günü düzenlenen

Vera West satılık!

Çelikoğlu İnşaat imzasıyla Ankara Yenimahalle'de hayata geçirilen Vera West projesi satışa çıktı. İşte Vera West satılık daire fiyatları...

West Avenue Ankara satılık!

West Avenue Ankara satılık konut tipleri 1+1'den 4+1 seçeneklerinde değişiyor. Proje Ankara Batıkent'te YDA İnşaat tarafından hayata geçirildi...

West Side İstanbul satılık daire!

Bu yıl sonunda tamamlanacak olan West Side İstanbul satılık daire fiyatları 270 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje 1.152 konut ve 166 mağazadan oluşuyor.

West Gate satılık daire!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde yükselen projede daire seçenekleri 1+1' den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. West Gate satılık daire için 12 ayda vade farksız ödemeler sağlanıyor.

West Gate Konutkent satılık!

West Gate Konutkent satılık ev fiyatları 185 bin liradan başlıyor. Doğukan Yapı imzasını taşıyan West Gate Residence Ankara projesinde 700 adet daire yer alıyor...

West Gate Residence Ankara satılık ev!

West Gate Residence Ankara satılık ev fiyatları 185 bin TL'den başlıyor. Toplamda 700 adet konut ve 43 adet cadde mağazasından oluşan proje Doğukan Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

West Side satılık daire!

West Side satılık daireler 1+0'dan 1+4'e kadar farklı seçeneklerde sunuluyor. Mart 2017 yılında teslim edilecek olan projedeki dairelerin alanları 40 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor.

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire!

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire fiyatları 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Satış süreci devam eden projede 166 adet dükkan ve 1.155 adet daireye yer veriliyor.

Beylikdüzü West Side satılık daire!

Beylikdüzü West Side satılık daire teslimleri 2017 yılının Mart ayında gerçekleşecek. Proje Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede 1155 daire ve 166 dükkan bulunuyor.

Beylikdüzü West Side satılık dükkan!

Beylikdüzü West Side satılık dükkan sayısı 166, daire sayısı 1.155 olarak belirlendi. Toplam 73 bin 800 metrekare alan üzerinde yükselen projede 1+0'dan 4+1'e kadar tüm daireler yer alıyor.

Beylikdüzü West Side İstanbul satılık!

Beylikdüzü West Side İstanbul satılık dairelerin alanları 40 metrekare ile 120 metrekare arasında değişiyor. E-5'e sıfır konumda bulunan proje 73 bin 800 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

West Side İstanbul satılık dükkan!

West Side İstanbul satılık dükkan alanları 20 metrekare ile 1.323 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Tamamı peşin ödemelerde yüzde 7 indirim uygulanan proje İstanbul Beylikdüzü'nde yükseliyor.

Ankara West Gate Residence satılık!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen ve Doğukan Yapı tarafından tasarlanan satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

konakkale west satılık Haberi

konakkale west satılık

Konakkale West’te, 59 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan 1+1 ve 2+1’ler 3 saat içinde sahiplerini buldu. Projede satışı devam eden 3+1 ve 4+1’lerin yanı sıra, peyzaj ve havuz manzaralı yeni 2+1’ler ise satışa sunuluyor..


Yüksek yatırım değeriyle de dikkat çeken Konakkale West’e yoğun talebin gelmesiyle birlikte projeden ikinci kez ev almak isteyen kampanyalı fiyatlardan yararlanamadı.


Şehrin en gözde projesi olarak dikkat çeken Konakkale West, donatılarıyla ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunuyor.


Peyzaj ve havuz manzaralı yeni 2+1’ler ise 95.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...


Büyük şehirlerin yanı sıra Anadolu şehirleri ve yurt dışında yaptığı yatırımlarla öne çıkan Torkam İnşaat, Konakkale markalı ikinci projesini de yoğun ilgiyle tamamlıyor.


Şehrin en gözde konut projesi olarak dikkat çeken Konakkale West, açık yüzme havuzu,7/24 güvenlik , kapalı otopark,...