27 / 04 / 2024

Konut faizleri en düşük banka 2019

Konut faizleri en düşük banka 2019

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Twitter hesabı üzerinden konut faizlerindeki düşüşe ilişkin bir video yayınladı.

Yatırımcılar dikkat! Rusya'nın hangi şehirlerinden konut almak en kolay?

Rusya'da yapılan yeni bir araştırma şehirleri yeni konut edinme kolaylığına göre sıraladı. Peki Rusya'nın hangi şehirlerinden konut almak en kolay?

Yabancı yatırımcılar en çok Antalya'dan konut alıyor!

Türkiye'de yabancılara yapılan konut satışları, ocak-ekim döneminde 30 bin 599 olurken, Antalya, 11 bin 303 konut ile en çok satış yapılan şehir oldu.

Dünyada konut fiyatları en fazla Türkiye'de arttı! Resmen açıklandı: Yıllık yüzde 51’lik artışla zirvede!

Türkiye, konut fiyat artışında resmen zirveye yerleşti. 58 ülke arasında ilk sıraya yerleşen Türkiye'deki konut fiyatlarında son durum ne? İşte tek tek açıklanan o rakamlar...

Konut fiyatları en çok o ilde arttı!

Merakla beklenen Merkez Bankası (TCMB) Ağustos 2022 dönemine ilişkin Konut Fiyat Endeksi (KFE) verilerine göre; konut fiyatlarının en çok arttığı il İzmir oldu.

Yabancılar en çok 1+1 konut alıyor! Markalı konut projelerinde en çok hangi tip konutlar satıldı? 

REIDIN-GYODER tarafından Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Nisan 2022 verileri duyuruldu. Peki markalı konutlarda stok erime hızı nasıl oldu? Yabancı yatırımcılar en çok hangi konut tiplerini tercih etti? İşte merak edilen o veriler...

Satılık konut fiyatları en hızlı hangi ilde arttı?

sahibindencom ve Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM)’ın hazırladığı “sahibindex Satılık Konut Piyasası Görünümü” raporunda satılık konut fiyatlarının en hızlı arttığı illere yer verildi. İşte detaylar...

Konut fiyatları 2021'de en çok hangi illerde arttı?

Türkiye'de ortalama konut metrekare satış fiyatı 5 bin 137 Türk Lirası, ortalama konut fiyatı 678 bin 84 Türk Lirası oldu. Peki konut fiyatları en çok hangi illerde arttı?

Markalı konut projelerinde en çok hangi tip evler satıldı?

TÜİK tarafından açıklanan Mayıs ayı ev satış istatistiklerinin ardından REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Temmuz 2021 sonuçları da açıklandı. Peki markalı konut projelerinde en çok hangi tip evler satıldı?

Konut fiyatları en çok hangi şehirlerde arttı?

Endeksa tarafından açıklanan verilere göre, Türkiye Genelinde Konut Satış Fiyatlarında Yıllık Değer Artışı yüzde 29,7 oldu. Peki konut fiyatları en çok hangi şehirlerde arttı?

Markalı konut projelerinde en çok hangi tip konutlar satıldı?

TÜİK tarafından açıklanan Mayıs ayı ev satış istatistiklerinin ardından REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Mayıs 2021'e ait sonuçları da belli oldu. Peki markalı konut projelerinde en çok hangi tip konutlar satıldı? İşte markalı konut projelerinin Mayıs 2021 verileri...

Dünya genelinde konut fiyatları en çok hangi kentlerde arttı?

Uluslararası emlak şirketi Knight Frank tarafından yapılan araştırmaya göre, dünya genelinde konut fiyatlarının en çok arttığı kentler arasında Ankara, İzmir ve İstanbul zirvede...

Rusya'da konut fiyatları en çok hangi kentlerde arttı?

Rusya’da konut fiyatlarındaki kısa süreli durgunluk yerini artışa bıraktı. Konut fiyatlarının en fazla arttığı yerlerin başında St.Petersburg yer alıyor.

Satılık konut fiyatları en çok hangi il ve ilçelerde arttı?

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hürriyet Emlak’ın ülke genelini ele alarak hazırladığı Şubat 2021 Emlak Endeksi verileri açıklandı. Peki satılık konut fiyatları en çok hangi il ve ilçelerde arttı?

Konut faizleri en düşük banka 2019 Haberi

Konut faizleri en düşük banka 2019

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak paylaşımında, "Finansal piyasalardaki güçlü dengelenme performansı ile birlikte konut kredi faizlerinde düşüş trendi devam ediyor." şeklinde açıklama yaptı. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Bakan Albayrak'ın videosunda konut faizlerinin önümüzdeki dönemde yüzde 1'in altına ineceği ve yüzde 0,98'lere gerileyeceği belirtiliyor. 

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği (OYDER) tarafından bu yıl 9'uncusu gerçekleştirilen Otomotiv Kongresi'nde yaptığı açıklamada Türkiye'nin ve dünyanın ekonomik açıdan çok tarihi bir süreçten geçtiğini söylemişti. 

Dün gerçekleşen bu etkinlikte Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "Konutta faizler yüzde 1,28’lere geldi. Tahminim mayıs gibi yüzde 1'in altını, yüzde 0,98’i görünce sektördeki süreç daha da hızlanacak" demişti. Şimdi gözler faizlerde... 


Kredi kullanacaklar dikkat! Konut kredi faiz oranlarında indirim!

İndirimler sonrası...