25 / 04 / 2024

Kredi kullanacaklar dikkat! Konut kredi faiz oranlarında indirim!

Kredi kullanacaklar dikkat! Konut kredi faiz oranlarında indirim!

Ekonomide yaşanan olumlu gelişmeler bankacılık sektörüne de yansıdı. Ziraat Bankası ve Vakıfbank peş peşe kredi faiz oranlarında indirime gittiğini duyurdu. 



Ziraat Bankası ve Vakıfbank peş peşe kredi faiz oranlarında indirim yaptıklarını duyurdular. Bu duyurunun ardından da kredi çekmek isteyen vatandaşlar konuyla ilgili süreçleri takip ederek 'kredi faiz oranları ne kadar oldu?' 'Ziraat - Vakıfbank faiz oranları ne kadar?' sorusunun cevabını araştırmaya başladı.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre Ziraat Bankası yaşanan olumlu hareketlenmeler sonucunda konut kredisinde faiz oranını yüzde 1.28'e indirdi. Buna göre 150 bin TL'lik konut kredisi kullanan bir vatandaş, aylık 2 bin 453,20 TL'lik ödemeyle 120 ay vade seçeneğiyle kredi kullanma şansına sahip olabilecek. 

VAKIFBANK KREDİ FAİZ ORANLARI

Ziraat Bankası haricinde bireyler Vakıfbank faiz oranları konusunda da araştırmalarını sürdürüyor. Vakıfbank'tan konut kredisi kullanan vatandaşlar yüzde 1.28 faiz oranından yararlanabilecek.

Ziraat Bankası ve Vakıfbank'ın yaptığı kredi faiz oranlarındaki indirimle konut sektöründe canlanma yaşanması bekleniyor. Konut kredi faizlerindeki indirimin konut alıcılarını harekete geçireceği belirtiliyor. 


10 yıl vadeli konut kredi faizlerinde son durum!

Gayrimenkul yatırımcıları 183 milyar konut kredisi kullandı!


Geri Dön