19 / 04 / 2024

Konut sektörün satış ve pazarlama buluşmaları ne zaman

Konut sektörün satış ve pazarlama buluşmaları ne zaman

Emlakkulisi.com tarafından gerçekleştirilen Konut sektörünün satış ve pazarlama buluşmalarının beşincisi 24 Nisan'da yapılacak. Bu ay Satış Kadrolarının Seçimi, Eğitimi, Moral ve Motivasyonu hakkında sektör temsilcileri fikir alışverişinde bulunacak.

Depremler konut sektörünü kökten değiştirdi! Kentsel dönüşüm hız kazandı!

6 Şubat Kahramanmaraş depremleri konut sektörünü kökten değiştirdi. Depremler, özellikle kentsel dönüşümün önemini bir kez daha gözler önüne serdi. 

Manchester’da lüks konut sektörü ivme kazandı!

Binlerce çalışanı olan küresel şirketlerin yer değiştirmesi kitlesel göç hareketini de oldukça tetiklerken Manchester’daki lüks konut sektörünün ivmesini de artırdı

Konut satışlarındaki düşüş, inşaat sektörünü de olumsuz etkiledi!

2024 yılına sayılı günler kala, Türkiye genelinde güncel konut metrekare satış fiyatı 23 bin 546, ortalama konut fiyatı ise 3 milyon 60 bin 980 TL olarak belirlendi. Konut fiyatlarının artması satışları düşürdü. Satışların düşmesi ise inşaar sektörünü etkiledi.

Konut sektörü durgunlaştı! İstanbul, Ankara ve İzmir'de hem ilan hem satılan konut sayısı düştü! 

Konut sektöründeki canlılık göstergesi olarak takip edilen satılan konutların satılık ilan sayısına oranı İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere ülke genelinde düşüşe geçti.

Kredi daralması konut sektörünü nasıl etkiler?

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, kredi daralmasının konut sektörünü nasıl etkileyeceğini kaleme aldı. İşte Soner Keleş'in o yazısı...

Konut sektörünün başı kayıt dışı konaklamalarla dertte! Günlük kiralık evlerin ekonomiye zararı 10 milyar lirayı aştı

Turist sayısında yüzde 24 artış olmasına rağmen, konaklamaların yüzde 19'unun kiralık evlerde yapılması konut sektörünü olumsuz etkilerken, ekonomiye zararı yıllık 10 milyar lirayı aştı...

Konut sektöründe şimdi de 'Proje tamamlanır mı?' korkusu başladı

Konut sektörünü değerlendiren Rams Global’in Başkanı Devran Bülbül, son zamanlarda bazı projelerde “acaba tamamlanır mı” diye bir korku oluştuğunu aktardı.

Konut sektörü durma noktasında!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan konut sektörünü kaleme aldı. Samet Hızalan yazısında konut sektörünün durma noktasına geldiğini belirtti. İşte Samet Hızalan'ın o yazısı...

Konut sektörü son çeyrekte dengeyi bulacak! Ev fiyatları düşecek mi?

Ev almak isteyen binlerce kişi konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu, konut sektörünü değerlendirdi. İşte o açıklamalar...

Konut satışları neden geriledi? Seçim ve deprem piyasayı nasıl etkiledi? Sektör temsilcileri tek tek açıkladı!

Tüketicinin yatırımda ‘güvenli liman’ gördüğü konut sektöründe satışlar nNisan ayında sert geriledi. Sektör temsilcileri, düşüşün sebebini “Seçim sürecinde ‘bekle-gör’ dönemi, krediye erişimin neredeyse imkansızlaşması ve arz sıkıntısının fiyatlar üzerindeki baskısı” şeklinde işaret etti. 

Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

GYODER tarafından Ziraat GYO'nun katkıları ile hazırladığı 'GYODER Gösterge' 2022 4. Çeyrek Raporu açıklandı. Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

Deprem konut sektörünü de etkiledi! Rusların konut alma iştahı azaldı! Artık onlar da deprem dayanıklılık raporu arıyor!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve büyük yıkıma neden olan depremler, konut sektörünü de etkiliyor. Rusların konut alma iştahı azaldı! Artık onlar da deprem dayanıklılık raporu arıyor!  

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Konut sektörün satış ve pazarlama buluşmaları ne zaman Haberi

Konut sektörün satış ve pazarlama buluşmaları ne zaman

Konut sektörünün satış ve pazarlama buluşmalarının beşincisi gerçekleşiyor. Emlakkulisi.com’un ev sahipliğinde yapılacak büyük     buluşmada "Konutta Satış " konusu irdelenerek Satış Kadrolarının Seçimi, Eğitimi, Moral ve Motivasyonu hakkında sektör temsilcileri fikir alışverişinde bulunacak.


Sektörün önde gelen şirketlerinin katılacağı toplantıda sizi de aramızda görmekten mutluluk duyacağız…



Tarih: 24 Nisan Perşembe

Yer: Anthill B Kule Kat:54

Program: 09:00 –09:30 Kayıt

               09:30-10:00 Coffee Break

               10:00-12:30 Toplantı

Not: İsteyen misafirlerimiz öğle yemeğine kalabilir. Yemek Saat:12:30'da.

Araçla gelen misafirler otoparka araçlarını park edebilirler…

LCV için SCC İletişim’i arayabilirsiniz. T: 0212 231 54...