26 / 04 / 2024

konutta kazanmak için nerelere yatırım yapılmalı

konutta kazanmak için nerelere yatırım yapılmalı

Özellikle metropollerde en fazla kazandıran yatırım aracı gayrimenkul olsa da, inşaatın hangi aşamasında daha yüksek kazanç elde edilebileceği en fazla tartışılan konulardan.

İBB'den Sultangazi'ye 448 konutta son dakika! Dev proje için geri sayım başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Sultangazi'deki 448 konut projesi için son dakika açıklaması geldi. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un paylaşımı ve İBB Sultangazi projesi ile ilgili detaylar...

2024’te borsada kazanmak için atılması gereken 20 stratejik adım!

Borsa İstanbul’da hareketlilik başladı. Yükseliş trendine giren borsada yatırım yapacaklar için Borsa Filozofu X Sosyal medya hesabından 20 maddelik bir strateji paylaştı.  

2 milyon kazanmak için hangi meslek grubu kaç ay çalışmalı?

2024 asgari ücretin belli olmasıyla meslek gruplarının da yeni maaşları netlik kazandı. Peki 2 milyon kazanmak için hangi meslek grubu kaç ay çalışmalı? 

Bu bankadan 1250 TL kazanmak için SMS atmak yeterli! İşte kampanyanın detayları!

Türkiye’nin önde gelen bankalarından olan kaçırılmayacak bir fırsat sundu. 1250 TL değerinde bu hediyeyi kazanmak için SMS ile başvurmak yeterli olacak. Belirli bir tarihe kadar geçerli olan bu kampanyanın gerektirdiği bazı koşullar da bulunuyor. Bu kampanyadan yararlanmak, maddi açıdan büyük fayda

İzmir'de depremzedeler için inşa edilen 4 bin 602 konut tamamlandı!

İzmir'de depremzedeler için 4 bin 602 konut yapımı tamamlandı ve sahiplerine teslim edildi. 459 konutta da sona gelindi. Mayıs ayına kadar tüm konutlar hak sahiplerine teslim edilmiş olacak.

O bankadan promosyon için güncel tarih geldi! Tarihi kaçırma, 10 bin TL senin olsun!

EYT'lilerin bankalara yönelmesiyle birlikte emekli promosyonları konusunda yarış hız kazandı. Bankalar, 2 milyondan fazla yeni müşteri kazanmak için emeklilerin çıkarlarına uygun promosyon rakamlarını güncellemeye devam ediyor.

Fahiş kiralar için tarife sistemi önerisi!

Uzmanlar fırsatçı ev sahipleri için hapis düzenlemesinin geçici olduğunu dile getirerek kalıcı çözüm için konutta tarife sistemini öneriyor.

İndirimli market alışverişleri için, kartınız olması yeterli! İşte yapmanız gereken çok basit

Market harcamalarınızı 150 TL indirimle almak artık mümkün. İndirimi kazanmak için o kartı asla cebinizden çıkarmayın.

Warren Buffet ilk paranızı kazanmak için 3 basit kuralı verdi!

Para konusunda inanılmaz yetenekli olan Buffett, ilk paranızı kazanmak için 3 basit kuralı verdi! İşte o üç kural...

Fatih Altaylı: İktidar seçim için İslam ülkelerinden yüklü miktarda para topluyor

Habertürk yazarı Fatih Altaylı iktidarın seçimi kazanmak için her şeyi göze aldığını dile getirirken İslam ülkelerinden yüklü miktarda nakit dolar transfer edildiğini ve bunun nasıl ödeneceğinin dahi hesaplanmadığını aktardı.

Emekli maaşınızın gecikmemesi için bu haberi mutlaka okuyun

Yüz binlerce kişiyi ilgilendiren formül ne zaman hayata geçirilecek, kimler, nasıl emekli olabilecek? EYT'liler maaş almaya ne zaman hak kazanacak. Hak kazanmak için ne yapmak gerek? İşte kulislerde konuşulan son EYT formülü

Altını olanlara müjde! 50 gram altın kazanmak için sadece bunu yapmanız gerekiyor!

Yastık altındaki altını ekonomiye kazandırmak için kolları sıvayan Ahlatcı Metal Rafineri A.Ş., Maliye ve Maliye Bakanlığı ve Bankacılık Merkezi malları ortaklığında Altın Toplayıcı Tasarruf Modeli'ni (ATOM) geliştirdi. Bu sistemle 50 gram altın verilecek! 

Konutta fiyat indirimi için düğmeye basıldı! O projenin tarihi belli oldu Cumhurbaşkanı açıklayacak

Hükümet konut piyasasında aşırı artan fiyatları yakından incelediğini açıklamıştı. Yüksek kiraların önüne geçmek için çalışma başlatıldı. Çalışmanın son düzenlemeleri yapıldı. Konutta yüksek kira artışlarını düzenleyen proje Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak.

konutta kazanmak için nerelere yatırım yapılmalı Haberi

konutta kazanmak için nerelere yatırım yapılmalı

Özellikle metropollerde en fazla kazandıran yatırım aracı gayrimenkul olsa da, inşaatın hangi aşamasında daha yüksek kazanç elde edilebileceği en fazla tartışılan konulardan. Yeni başlayan projelerin daha çok hayalindeki evde yaşamak isteyenlerin yaptığı bir yatırım olduğunu vurgulayan inşaat sektörü temsilcileri, iyi lokasyonda hayata geçirilen tamamlanmış projenin ise her zaman daha çok kazandırdığının altını çiziyor.


Son 5 yıldan bu yana inşa edilen yeni nesil konut projelerinin ‘ezber bozduğunu’ anımsatan İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, hem oturum hem de yatırım amaçlı konut alanların ‘kazanç’ istediklerini ifade etti.


Oturum amaçlı konut alanların konfor, kalite ve hayat standartlarını yukarıya taşıyacak yaşam istediğini kaydeden Özçelik, şunları söyledi:

“Yatırımcı ise birikimini değerlendirdiği konutun kendisine daha da kazandırmasını istiyor. Gayrimenkul her zaman kazandıran bir yatırım aracı elbette. Ancak bu konuda...