26 / 04 / 2024

Konya Pınarbaşı kentsel dönüşüm

Konya Pınarbaşı kentsel dönüşüm

Konya'nın Pınarbaşı ve Çetmi Mahalleleri'nde 2014 yılında hayata geçilmesi planlanan kentsel dönüşüm projelerinde hala adım atılmaması tepkilere neden oldu.

Konya'da 20 bin 501 metrekarelik arsa 24 taksitle satılıyor! KDV'den muaf imarlı arsalar!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya ili, Selçuklu ilçesi, Aşağıpınarbaşı Mahallesinde yer alan 20 bin 501 metrekarelik arsayı 24 taksitle satılıyor. Peki Konya Selçuklu'daki arsanın fiyatı ne kadar? 

Konya Büyükşehir tam 24 taksitle imarlı arsa satacak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu Aşağıpınarbaşı'nda yer alan arsayı 24 taksitle satışa çıkardı.

Konya'da 24 taksitle KDV'den muaf imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu Aşağıpınarbaşı Mahallesi'nde yer alan arsayı 24 taksitle satışa çıkadı. 

TOKİ Kayseri Pınarbaşı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Pınarbaşı sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Pınarbaşı’nda kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Pınarbaşı’nda inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Pınarbaşı sosyal konut projesi

Büyükşehir Belediyesi Konya'da 24 ay taksitle arsa satıyor! Arsa almak isteyenlere büyük fırsat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu Aşağıpınarbaşı'nda yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Konya Büyükşehir Belediyesi 302 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve 5 taksit imkanıyla arsa satıyor! 

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya ili, Selçuklu ilçesi, Yukarıpınarbaşı Mahallesi'nde bulunan 18 konut imarlı arsayı 302 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve ve 5 taksit imkanıyla arsa satıyor.

Konya Şükran'da kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Şükran'da hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için temel atma töreni gerçekleşti.

Konya Meram'da kentsel dönüşüm için ilk temel atılıyor!

Konya'nın Meram ilçesinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için temel atma işlemi bugün yapılıyor. Proje 5 ayrı etaptan meydana gelecek. 

Konya Şükran'da kentsel dönüşümün temelleri atılıyor!

Konya Meram'a bağlı Sahibata Mahallesi'nde kentsel dönüşümün ilk temelleri  atılıyor. Proje ile 6 bina yenilenecek. 

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesi yapıldı!

Kent genelinde metro projelerini hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesini gerçekleştirdi. Metro ihalesi için 7 firmadan teklif geldi. 

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesi bugün!

İzmir'de metro yatırımlarını hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni metro projesi için düğmeye bastı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için bugün ihale gerçekleştiriyor.

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metrosu yarın ihaleye çıkıyor!

İzmir'de metro yatırımlarını hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni metro projesi için düğmeye bastı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için yarın ihaleye çıkıyor.

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metrosu 9 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi kent genelinde metro yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için ilk ihalenin 9 Ağustos'ta yapılacağını açıkladı. 

Konya Pınarbaşı kentsel dönüşüm Haberi

Konya Pınarbaşı kentsel dönüşüm

Konya'nın Pınarbaşı ve Çetmi Mahalleleri'nde protokol gereği 2014 yılında hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projelerinde henüz adım atılmaması vatandaşların tepkisine neden oldu.


Mahalleli Karapınar Belediyesi'nin sessiz kaldığını iddia etti. Net bir açıklama yapılmasını isteyen hak sahipleri kafalarında soru işaretleri olduklarını dile getirdi. 


Vatandaşlar tepkilerini şu şekilde dile getirdi: "Bu nasıl bir görüşme anlamış değiliz. 3 senedir bitmeyen bir görüşmeleri var. Kentsel dönüşüm yapılacak mı yapılmayacak mı? Beklediğimiz doğru bir açıklama. Dönüşümün yapılacağı alan çok köhne bir yer. Ne inşaat yapabiliyoruz ne de başka bir şey. Zaten mahallenin içinden geçmeye korkuyoruz. Kullanılmayan evler, uyuşturucu kullananların yuvası haline geldi. İçinde kötü işler dönüyor. Bu dönüşüm, hem işyeri hem de konut sorununu giderecek bir projeydi. Güneş enerjisi yatırımları ve termik santralleri ile birlikte ilçem...