28 / 03 / 2024

konya taşkent toki inşaat yapım işi

konya taşkent toki inşaat yapım işi

Konya İli Taşkent İlçesi 84 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile bugün ihaleye sunulacak...

TOKİ Konya Taşkent inşaat yapım işi ihalesi yarın!

Konya İli Taşkent İlçesi 84 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile yarın ihale edilecek.

Taç Kent Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticareti Limited Şirketi Kuruldu!

Taç Kent Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticareti Limited Şirketi Pendik’te 750.000.00 TL sermaye bedeliyle Adem Kuru, Ömer Keleş ve Yavuz Bayraktar ortaklığıyla kuruldu.

TOKİ Konya Taşkent 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ Konya Taşkent 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Taşkent'te kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Taşkent'te  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Taşkent sosyal konut projesi... 

Özbekistan Taşkent'teki gökdelenin inşaatı 2022'de tamamlanacak!

Türk ve Özbek inşaat şirketleri tarafından Taşkent'te inşa edilen ve bölgenin en yüksek gökdeleni olacak gökdelenin yapımı gelecek sene tamamlanıyor. 

Taşkent Uluslararası Havalimanı’na ‘Gümüş Madalya’ ödülü!

GMW Mimarlık tarafından tasarlanan Taşkent Uluslararası Havalimanı Amerika menşeli mimarlık ödülü International Design Awards 2019’da ‘’Mimari Tasarım’’ kategorisinde “Gümüş Madalya” ödülünü kazandı.

TOKİ Konya Taşkent 2. Etap ihalesi yarın!

Konya İli Taşkent İlçesi 2. Etap 142 Adet Konut 1’er Adet Ticaret Merkezi, Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Taşkent 2. Etap 142 konut ihalesi 8 Ocak'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdarsi Başkanlığı Konya Taşkent 2. Etap 142 Adet Konut 1’er Adet Ticaret Merkezi, Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 8 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirecek.

Konya’nın esrarengiz tarihi yapısı! Görenler inanamıyor!

Konya'nın Toroslar üzerindeki Hadim ve Taşkent ilçesinde Roma döneminde inşa edilen 5-6 metrelik kule benzeri taş yapılar, mimarisiyle ilgi çekiyor.

Taşkent Uluslararası Havalimanı'na Honorable Mention ödülü!

GMW Mimarlık tasarımı Taşkent Uluslararası Havalimanı, Amerika menşeli mimarlık ödülü Architecture MasterPrize 2019’da “Ulaşım Projeleri” kategorisinde “Honorable Mention” ödülüne sahip oldu.

Konya Organize Sanayi TOKİ başvuruları 17 Mayıs’ta bitiyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından inşa edilecek olan Konya Organize Sanayi TOKİ projesindeki toplam 503 konut için talep toplama başvuruları 17 Mayıs'ta sona eriyor.

TOKİ Taşkent 2. etap kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Taşkent 2. etap kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projenin kura çekilişi 10 Mayıs'ta yapılacak.

Taşkent 2. etap TOKİ kura çekilişi 10 Mayıs'ta!

2 oda 1 salon ve  3 oda 1 salon konut seçeneklerinin yer aldığı Taşkent 2. etap TOKİ kura çekilişi 10 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

Konya Taşkent 2. etap kura çekilişi ne zaman?

Konya Taşkent 2. etap kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 88 adet 2+1 konut, 52 adet 3+1 konut bulunuyor. 

TOKİ Taşkent 2. etap başvuru tarihleri!

TOKİ Taşkent 2. etap başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

konya taşkent toki inşaat yapım işi Haberi

konya taşkent toki inşaat yapım işi

Konya İli Taşkent İlçesi 84 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile bugün saat 15.00'te ihaleye gerçekleşecek.


İhalenin yapılacagı yer, T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA


Detaylı bilgi için