16 / 04 / 2024

Konya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneğinin kaç üyesi var

Konya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneğinin kaç üyesi var

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü heyeti , Konya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği’ne (KONTİMDER) hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

SON DAKİKA! Marmara’da deprem!

6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinin ardından dün de sırayla Konya, İzmir ve Erzurum’da peş peşe meydana gelen depremlerin ardından depreme ilişkin sorgulamalar yine arttı. Peki, en son ne zaman deprem oldu? Kaç şiddetinde? İşte detaylar...

O belediye çok sayıda KPSS şartsız personel alacak! Son başvuru tarihi 19 Mayıs!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS şartsız personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Toplam üç farklı alanda personel alımı yapılacağı paylaşıldı. Peki, son başvuru tarihi ne zaman, başvuru şartları neler? İşte detaylar...

Konya Meram ve Selçuklu'da 24 taksitle iki arsa satılacak! İmarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Meram ve Selçuklu'da yer alan imarlı iki arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu ihale 11 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Konya Büyükşehir 24 taksitle iki arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ve Selçuklu'da yer alan iki adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkan imarlı arsalar için 24 taksit yapılıyor.

Fahiş kira fiyatlarına rekor ceza! Kiracılar rahat bir nefes alacak!

​​​​​​​Kahramanmaraş merkezli yaşanan 7,8 ve 7,6 büyüklüğündeki iki büyük deprem 11 kentte büyük yıkıma yol açtı. Mersin, Konya, Ankara ve Diyarbakır’da göç eden depremzedelere fahiş kira artışı uygulayan kişilere üçlü denetim başladı.

Ev sahipleri aman dikkat! Fahiş kira artışına 331 bin lira ceza! Sakın bunu yapmayın!

Mersin, Konya, Ankara ve Diyarbakır'da göç eden depremzedelere yapılan fahiş kira artışının ardından adım atıldı. Ev sahipleri aman dikkat! Fahiş kira artışına 331 bin lira ceza! Sakın bunu yapmayın!

Belediye 24 ay taksitle iki arsa satacak! İmarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ve Selçuklu'da yer alan iki adet arsayı 24 ay taksitle satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 14 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

O ilde 12 ve 24 ay taksitle üç arsa satılacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Meram ve Selçuklu'da yer alan üç adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar 12 ve 24 ay taksitle satışa çıkarıldı.

Memur alımı yapılacak! İşte şartlar

Kanalizasyon İdaresi memur alımına başladığını duyurdu. Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından memur alımı yapılacağı duyuruldu. İşte şartlar...

Konya'da 19 ay taksitle KDV'den muaf arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Konya İli Karatay Belediye Başkanlığı, Konya Mezbaha ve Hacıyusufmecit Mahallesi'nde yer alan 7 adet arsayı 19 ay taksitle satışa çıkardı. 

Belediyeden büyük fırsat! 24 taksitle KDV'den muaf 5 arsa satacak! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ve Selçuklu'da yer alan 5 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar 24 taksitle satışa çıkıyor. 

Haskale Teknik Sıhhi Tesisat Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Haskale Teknik Sıhhi Tesisat Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Eyüpsultan'da Emre Can Eyiusta tarafından kuruldu. 

Konya Büyükşehir'den büyük fırsat! 24 ay taksitle arsa satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ve Selçuklu'da yer alan 2 adet arsayı 24 ay taksitle satışa çıkardı. 

Konya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneğinin kaç üyesi var Haberi

Konya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneğinin kaç üyesi var

Ziyaretten dolayı teşekkür eden KONTİMDER Yönetimi Kurulu Başkanı Osman Başaran, sektörel birliktelik amacıyla yola çıktıklarını belirterek, üç aylık sürede 130 üyeye ulaştıklarını,  hedefin 300 üye olduğunu söyledi. Başaran, “Dernek olarak dinamik yapıya sahibiz. Sektörel sorunlara olan duyarlığımız yanında eğitim ve sosyal sorumluluk konusuna da önem veriyoruz. Sektörün alt gruplarında da kendi içimizde yapılanmayı düşünüyoruz. Haksız rekabet ve standart sorunları var. Ortak sorunlarımız için Konya Müteahhit Birliği (KOMÜT) ile ortak komisyon kuruldu ve görevlendirmeleri yaptık” dedi. KONTİMDER’in Türkiye ve Konya için hayırlı olmasını dileyen Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Osman Kocaoğlu, “İyi düşünülmüş bir yapılanma. Karşılıklı sektörel sorunları konuşup, ortak toplantılar ve komisyonlar oluşturulabilir.  Sektörün sorunları irdelenip rapor haline getirilip ilgili yerlere sunulabilir. Birbirimizin işini kolaylaştırabiliriz. Standart olmayan...