19 / 03 / 2024

Konya toki başvurusu

Konya toki başvurusu

Ödemelere göre 180 aya varan vade sağlanan projede fiyatlar 91 bin 170 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Ilgın Evleri kurası ne zaman?

TOKİ 2024 projelerine başvurmak isteyenler dikkat! e-Devlet üzerinden adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ 2024 projelerine başvurmak isteyenler TOKİ başvuruları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki e-Devlet üzerinden adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır? 

TOKİ başvurusu yapanlar hemen baksın! Kuralar yeniden çekilecek!

TOKİ başvurusu yapanlar aman dikkat. Kuralar yeniden çekilecek. İşte detaylar!

E-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ başvurularının birden çok yolu bulunmaktadır. Onlardan biri de e-devlet üzerinden yapılandır. Peki E-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılır? İşte merak edilenler!

TOKİ başvuru iptali nasıl yapılır? TOKİ başvurusu iptal edilince para iadesi yapılır mı?

TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuruları daha ilk günlerden rekor seviyelere ulaştı. Peki yapılan TOKİ başvuruları nasıl iptal edilir? TOKİ başvurusu iptal edilince para iadesi alınabilir mi?

E-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılır? İşte 10 adımda TOKİ konut başvurusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 81 ilde 250 bin konut yapılacağı müjdesi vermesinin ardından milyonlarca kişi TOKİ evlerine sahip olabilmek için başvuru hazırlığına girişti. Peki e-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor? 10 adımda TOKİ başvurusunu anlattık.

TOKİ başvurusu için hangi belgeler gerekiyor?

TOKİ başvurusu için hangi belgeler gerekiyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ başvurusu için hangi belgeler gerekiyor sorusunun yanıtı...

2020 Konya TOKİ başvuruları ne zaman?

2020 Konya TOKİ başvuruları ne zaman? TOKİ Konya 2020 başvuru şartları ve gerekli belgeler neler? TOKİ 100 bin sosyal konut fiyatları ne kadar? TOKİ 100 bin sosyal konut ödemeleri nasıl yapılacak? TOKİ 100 bin sosyal konut projesi hangi illerde inşa edilecek? İşte TOKİ Konya 2020 projesi...

TOKİ başvurusu için gerekli belgeler 2019!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı dar ve orta gelirli binlerce aileyi ev sahibi yaptı. Peki TOKİ başvurusu için gerekli belgeler nelerdir? İşte TOKİ başvurusu için gerekli belgeler 2019...

Erzincan Yoğurtlu TOKİ başvurusu!

TOKİ'nin Erzincan Yoğurtlu Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 106 konut kura ile satılacak. Peki, Erzincan Yoğurtlu TOKİ başvurusu ne zaman?

Konya Beyşehir'de TOKİ başvurusu!

Konya Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'ne TOKİ konutları için başvurduğunu belirtti. Talep tamamlanırsa TOKİ'ye aktarılacak.

TOKİ Konya Sarayönü 1. Etap 2017 başvurusu!

TOKİ'nin Konya Sarayönü 1. Etap projesi stoklarında yer alan 4 adet konut kurasız olarak satışa sunulacak. Peki, TOKİ Konya Sarayönü 1. Etap 2017 başvurusu ne zaman başlayacak?

TOKİ Konya Halkapınar 2. Etap başvurusu!

6 adet konutun açık satışa sunulacağı TOKİ Konya Halkapınar 2. Etap projesinde satışlar henüz başlamadı. Peki, TOKİ Konya Halkapınar 2. Etap başvurusu ne zaman?

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ başvurusu!

Toplam 248 adet dairenin kuralı yöntemle satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 115 bin 155 TL'den başlıyor. İşte Van Şerefiye Mahallesi TOKİ başvurusu...

Konya toki başvurusu Haberi

Konya toki başvurusu

Peşin ödemelerin 9 bin 117 TL'den başlangıç gösterdiği projede başvuru işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubelerince yürütülecek.


Ödeme koşulları kapsamında projede yüzde 10 peşinde kalanı 120 ay vadelendirme, yüzde 15 peşin ödemede 156 ay vade, yüzde 25 peşinde ise kalanı 180 ay vade imkanı sağlanıyor.


Taksit ödemelerinin 379,88 liradan başladığı TOKİ Konya Konutları projesinde konut fiyatları 91 bin 170 TL ile 261 bin 641 TL arasında değişiyor. 


TOKİ Ilgın Evleri kurası ne zaman?

Başvuruların 11 Temmuz ila 29 Temmuz arasında kabul edileceği projede kura çekimi 4 Ağustos gününde çekilecek. Projede 609 konut bulunuyor.


Satış duyurusu için