26 / 04 / 2024

konya toki son başvuru

konya toki son başvuru

609 adet daireden meydana gelen TOKİ Konya Ilgın projesinde başvuru döneimi bugün sona eriyor.

TOKİ Konya projesinde son dakika! Tam 444 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesi için start verdi. Tam 444 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ Konya projesinde son dakika müjdesi! 444 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesinin ihale tarihini açıkladı. Konyalılar bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ Konya projeleri için start verdi! Konya'ya yüzlerce ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesi için start verdi. Peki TOKİ Konya projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? Konya TOKi projelerinin ihaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Zonguldak Devrek TOKİ son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Devrek projesinde toplam 299 adet konut bulunuyor. Projede yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Kuzeykent TOKİ son başvuru tarihi bugün!

Kuzeykent TOKİ son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 konut tipleri bulunuyor.

Kuzeykent TOKİ son başvuru tarihi!

Kuzeykent TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 563 adet daire bulunuyor.

TOKİ son 15 yılda 833 bin konut inşa etti!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ tarafından son 15 yılda 833 bin konut inşa edildiğini söyledi. Kurum, bu yapıların yüzde 90'ının alt ve orta gelire hitap eden projeler olduğunu belirtti.

Sincan TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?

Sincan TOKİ son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Göynücek TOKİ son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Göynücek projesinde yer alan daireler için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Adıyaman Çelikhan TOKİ son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adıyaman Çelikhan projesinde yer alan 94 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Konya metro projesi yine ertelendi!

Konya'da son 3 yerel seçiminde Tahir Akyürek'in "vaatleri" arasında birinci sırada bulunan metro projesi yine ertelendi.

Zonguldak Devrek TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?

Toplam 49 adet konutun yer aldığı Zonguldak Devrek TOKİ projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık 2018 olarak belirlendi.

Sındırgı Balıkesir TOKİ son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Balıkesir Sındırgı projesinde yer alan 239 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

konya toki son başvuru Haberi

konya toki son başvuru


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Konya Ilgın Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilecek 609 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor.


TOKİ Konya Ilgın projesindeki daireler için müracaatlar;

1) “Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimlerinin”

2) En az yüzde 40 Özürlü Vatandaşların başvuruları, 

3) Diğer Konut Alıcı Adayları başvuruları olmak üzere 3 ayrı kategoride kabul edilecek. 


Proje kapsamında satışa sunulmakta olan konut adedinden fazla başvuru olduğu takdirde, başvuruların tamamlanmasından sonra, başvuruda bulunanların, noter huzurunda “Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası” 04 Ağustos 2016 tarihinde çekilecek.


Kura çekim işlemleri 3. maddede belirlenen kategori önceliğine göre gerçekleştirilecektir. Konut sayısından daha az başvuru olduğu takdirde “Konut Alma Hakkı ve Belirleme Kurası” çekilmeyerek, İdarenin belirleyerek kullanıma açacağı bloklar arasından, kategori önceliğine göre başvuru sırası esas

alınarak konut seçimleri...