18 / 04 / 2024

korupark evleri fiyatları

korupark evleri fiyatları

Korupark Evleri Torunlar GYO imzası ile yükseliyor, projede minimum fiyat 202 bin lira olarak belirlendi

Korupark Bursa fiyatları : 343 bin liraya 3 oda 1 salon!

Korupark Bursa fiyatları 202 bin liradan başlangıç gösteriyor, Korupark Bursa 'da 1.400 konut bulunuyor

Bursa Korupark Evleri 'nde 416 bin liraya 4+1!

Bursa Korupark Evleri 'nde 1+1 konutların fiyatları 202 bin liradan başlıyor, Korupark Evleri 1.400 konuttan oluşuyor

Torunlar GYO Korupark 'ta 343 bin liraya 3 oda 1 salon!

Torunlar GYO Korupark 'ta minimum fiyat 202 bin lira olarak belirlendi, Korupark 'tan banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor

Korupark Evleri detaylı fiyat listesi! 312 bin liraya 2+1!

Korupark Evleri detaylı fiyat listesi 'ne göre fiyatlar 202 bin liradan başlıyor, Korupark Evleri 'nin teslimleri hemen gerçekleşiyor

Park Mozaik Evleri fiyatları!

Çeşitli sosyal yaşam alanlarına yer verilen Park Mozaik Konutları 'nda yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 120 aya varan vade yapılabiliyor. Peki Park Mozaik Evleri fiyatları ne kadar?

Körfezkent 4 Evleri fiyatları!

Kocaeli Körfezkent-Tütünçiftlik bölgesinde hayata geçirilen Körfezkent 4 Konutları 8 ve 10 katlı 27 bloktan oluşuyor. Proje Emlak Konut GYO imzası taşıyor. İşte Körfezkent 4 Evleri fiyatları...

Kadıköy Concord İstanbul Evleri fiyatları!

Teknik Yapı imzası ile inşa edilen Concord İstanbul Evleri lansmana özel fırsatları ile satışlarına devam ediyor. Projede 1.175 adet daireden meydana geliyor. Peki Kadıköy Concord İstanbul Evleri fiyatları ne kadar?

Fikirtepe Concord İstanbul Evleri fiyatları!

Fikirtepe Concord İstanbul projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri yer alıyor. Projede 50 ay vade farksız taksit yapılıyor. İşte Fikirtepe Concord İstanbul Evleri fiyatları...

Ispartakule Bizim Evler 6 Evleri fiyatları!

Yüzde 25 peşinatta kalan yüzde 75'lik kısım için banka kredisi kullanılabilen Bizim Evler 6 Rezidans İstanbul Avrupa Yakası Ispartakule'de yükseliyor. Peki Ispartakule Bizim Evler 6 Evleri fiyatları ne kadar?

Teknik Yapı Metropark Evleri fiyatları!

Toplam 1.270 tane daireden meydana gelen Metropark Konutları İstanbul Halkalı'da hayata geçiriliyor. Proje Atatürk Havalimanı'na 5 dakika uzaklıkta yükseliyor. İşte Teknik Yapı Metropark Evleri fiyatları...

YDA Park Avenue Evleri fiyatları!

Daire tipleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen Park Avenue Konutları 1.885 tane daireden oluşuyor. Peki YDA Park Avenue Evleri fiyatları ne kadar?

İş GYO Manzara Adalar Evleri fiyatları!

Banka kredisi ile ödeme yapılabilen Kartal Manzara Adalar Konutları 'nda yer alan daireler 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı. Peki İş GYO Manzara Adalar Evleri fiyatları ne kadar?

Nuvo Dragos Evleri fiyatları!

Maltepe Nuvo Dragos Evleri 'nde yer alan dairelerin alanları minimum 66 metrekare, maksimum ise 219 metrekare olarak dizayn edildi. Peki Nuvo Dragos Evleri fiyatları ne kadar?

Osmangazi Panayır Evleri fiyatları!

Emiroğulları İnşaat tarafından hayata geçirilen Osmangazi Panayır Bursa Evleri projesi toplam 5 bin 950 metrekare inşaat alanında yükseliyor. Osmangazi Panayır Evleri fiyatları haberimizde yer alıyor.

Osmangazi Panayır Evleri fiyatları!

Panayır Evleri Bursa İl'i Osmangazi İlçe'sinde yükseliyor. Toplam 5 bin 950 metrekare inşaat alanına sahip olan projede toplam 5 blok yer alıyor. Osmangazi Panayır Evleri fiyatları haberimizde yer alıyor.

Bakırköy Semerkand Line Evleri fiyatları!

Bakırköy Semerkand Line projesinde teslimler 2016 tarihinde gerçekleşecek. Projede toplam 214 tane daire yer alıyor. İşte Bakırköy Semerkand Line Evleri fiyatları...

216 Butik Plus Evleri fiyatları!

Daire seçenekleri arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salonların yer aldığı 216 Butik Plus'ta satışlar devam ediyor. Peki 216 Butik Plus Evleri fiyatları ne kadar?

korupark evleri fiyatları Haberi

korupark evleri fiyatları

Torunlar GYO'nun Bursa projesi olan Korupark 1.400 konuttan meydana geliyor. Proje bünyesinde konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor.


Anahtar teslimlerin hemen gerçekleştiği Korupark Evleri 'nde yer alan konut tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.


Korupark Evleri 'nde;

1+1 daireler 202 bin liradan,

2+1 daireler  312 bin liradan,

3+1 daireler 343 bin liradan,

4+1 daireler ise 416 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.


Firma bünyesinde tasarlanan ödeme planında yüzde 25 peşinatla 30 ay vade farksız taksit imkanı sağlanan Korupark Evleri 'nde; alışveriş merkezi, pilates salonu, basketbol sahası,  fitness club, sinema, koşu parkuru, Türk hamamı, yürüyüş ve bisiklet yolları, yüzme havuzu, tenis kortu ve çocuk eğlence merkezi bulunuyor.


Telefon: 444 22 02

Web Adresi: http://www.koruparkevleri.com.tr

Ceren...