19 / 04 / 2024

köykent projesi nedir

köykent projesi nedir

Milletvekilliği seçimleri için AK Parti’den yola çıkan genç İnşaat Mühendisi Serdar Dündar, Giresun’a dair projelerini, gözlemlerini temsilcimiz Erkan Başkıran aracılığıyla kamuoyu ile paylaştı.

Sinpaş Modern, Bursa'nın en büyük konut projesi olacak!

Sinpaş GYO’nun Bursa’da hayata geçirdiği bin 446 konutlu Modern projesi kentin en büyük konut projesi olma özelliğini taşıyor. Projede 2 bin 300 metre koşu ve yürüyüş parkuru ile 26 bin metrekare gölet bulunuyor.

Folkart'tan İzmir Ildırı Körfezi Projesi'ne destek!

İzmir lldırı Körfezi Projesi, Çeşme'ye hayat verecek. Bakan Mehmet Özhaseki, "Çeşme, 12 ay yaşayacak" vurgusunu yaptı. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Sancak, "İlgi, Çeşme'nin üzerinde olacak" dedi.

Isparta Kara Havacılık Okulu projesi revize edildi!

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından Isparta Kara Havacılık Okulu Projesi'nde revizyona gidildi. Proje tamamlanma aşamasına gelirken, Etimesgut Kara Havacılık Okulu Komutanlığı'nın tamamen Isparta'ya taşınmasına karar verildi.

Aziz Kocaoğlu: İzmir Körfez Projesi'nin zor noktası aşıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, askıya çıkan Körfez Projesi ÇED raporuyla ilgili yaptığı değerlendirmede ise projenin geçmişinin 10 yıla dayandığını söyledi. Kocaoğlu işin zor noktasının aşıldığını belirtti.

Ankara Akyurt'ta Yaşayan Köy projesi hayata geçirildi!

Ankara Akyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünün hazırladığı, Akyurt Belediyesi ve Ankara Kalkınma Ajansı'nın destek verdiği "Yaşayan Köy Projesi" tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

TOKİ Ayvacık Emekli projesi son başvuru tarihi!

TOKİ'nin Çanakkale Ayvacık’ta “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında hayata geçirdiği 160 konut kuralı olarak satılıyor. İşte, TOKİ Ayvacık Emekli projesi son başvuru tarihi...

İzmit Örnek Köy projesi 229 bin 600 liraya ihaleye edildi!

İzmit Belediyesi’nin örnek köy projesi, çevresel anlamda yol ve kaldırım düzenlemelerinin yapılması için iş firmaya teslim edildi. 229 bin 600 liraya ihaleye edilen proje tamamlandığında şehrin çok farklı hale geleceği düşünülüyor.

İyison Çimen Apartmanı Kadıköy Projesi'nde imzalar atılıyor!

Kuyumcukent, İyison Çimen Apartmanı Kadıköy Projesi Adi İş Ortaklığı, projeye taraf olan 43 adet kat malikinin 2/3'ünden fazlası ile noter huzurunda kat karşılığı inşaat sözleşmesinin imzalandığını açıkladı.

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli projesi başvuru tarihleri!

Çanakkale Ayvacık’ta “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan 160 konut kuralı olarak satılıyor. İşte, TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli projesi başvuru tarihleri...

Şile’de Örnek Köy Projesi başlatıldı!

Şile’nin tarihi ve kentsel dokusunu koruma altına almak için Örnek Köy Projesi başlatıldı. Örnek köy projesi ilk etapta Akçakese Köyü'nde uygulanacak.

Adana Büyük Sanayi Projesi için başvuru başladı!

Adana Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, Seyhan Belediyesi, AESOB ile ATO işbirliğiyle oluşturulan, Büyük Sanayi Projesi'ne dahil olmak isteyenler için ön talep başvuruları başladı.

Obama Başkanlık Merkezi Projesi'ne Erdem Mimarlar imzası!

Sunay Erdem ve Günay Erdem'in tasarladığı "Obama Başkanlık Merkezi Projesi" en fazla oylardan birisini aldı.

Çanakkale Ayvacık Emekli projesi başvuruları!

TOKİ Çanakkale Ayvacık’ta “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında 160 adet hayata geçirecek. Peki, Çanakkale Ayvacık Emekli projesi başvuruları ne zaman?

köykent projesi nedir Haberi

köykent projesi nedir

Kirazın anavatanı ve fındığın başkenti Giresun bu dönem, 7 Haziran 2015 milletvekilliği seçimlerinde özellikle AK Parti milletvekili aday adayları için oldukça popüler oldu. Bu aday adayları arasında gençler de yoğunlukta. İşte hayli genç ve donanımlı aday adaylarından İnşaat Mühendisi Serdar Dündar ile söyleşi yapıyoruz.


MODERN FİRAVUNLUK

-Neden siyaset? Dünya sistematiğindeki bu haksız paylaşım yani dünya gelirinin %99’unun %1’lik kesimin kontrolünde olması ve geri kalan insanlar arasında %1’i paylaşın demeleri... İşte bu, çağımızın modern firavunluğudur. Bu sistemi Allah’ın izniyle kırmak için siyasete girdim ve o yüzde birin haklarını daha iyi savunabilmek ve hizmet için diyebilirim. KUMPASLAR OYNANDI -Peki, neden AK Parti? AK Parti bu mevcut dünya dengesine bir çomak soktu ve masada ben de varım dedi. Ve 2006 Cumhuriyet mitingleri, en son...