27 / 04 / 2024

KP Bat İnşaat iletişim

KP Bat İnşaat iletişim

KP Bat İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Yıldız, Didier Elie C. Piron, Jean Louris L.R. Vuillier ve Manuel Güven Kaban ortaklığında kuruldu. 

Şef Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şef Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Güngören'de 235 bin 825 TL sermaye bedeli ile Batıbeyler Yapı Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

Has Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Has Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Güngören'de 852 bin TL sermaye bedeli ile Batıbeyler Yapı Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

Asa Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asa Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Güngören'de 281 bin 654 TL sermaye bedeli ile Batıbeyler Yapı Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

Batı City Gayrimenkul Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı City Gayrimenkul Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de Rihab Ayed, A.S.A.A.S., Mohsin Amahrouch ve Fauzia ortaklığında kuruldu.

Batı Cıty Gayrimenkul Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı Cıty Gayrimenkul Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Rıhab Ayed, A.S.A.A.S., Mohsin Amahrouch ve Fouzıa Marzoukı ortaklığında kuruldu.

Artı Batı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artı Batı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Veysel Taşdelen tarafından kuruldu.

Doğu Batı İnşaat Emlak Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Batı İnşaat Emlak Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Enis Gündoğdu ve Gökhan Şimşek ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO Batıyakası önümüzdeki hafta satışta! 611 konutluk yeni proje!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar İnşaat çizgisiyle İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Batı Yakası projesinin önümüzdeki hafta satışa çıkması bekleniyor. Projede 611 adet konut yer alıyor.

Batıyakası ön talep fırsatı! 

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar İnşaat imzasıyla hayata geçirilecek olan Kartal'daki Batıyakası projesinde ön talep süreci başladı. İşte projeyle ilgili tüm detaylar...

Güney Batı Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Batı Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Ergül tarafından kuruldu.

TOKİ Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi altyapı inşaatı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayabaşı  Başakşehir İlçesi Kayabaşı Gecekondu Önleme Bölgesi Batı Kısmı Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Batı K İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı K İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Mustafa Aytuğ Şahin Yavuz Alagöz tarafından kuruldu.

Batı Pars Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı Pars Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  210 bin TL sermaye bedeli ile Fereshteh Edipsoy, Hatice Çiğdem Uslusoy Öz,  Naser Asildost tarafından kuruldu.

KP Bat İnşaat iletişim Haberi

KP Bat İnşaat iletişim

KP Bat İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Yıldız, Didier Elie C. Piron, Jean Louris L.R. Vuillier ve Manuel Güven Kaban ortaklığında kuruldu. 

KP Bat İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İnşaat Malzemesi 1-İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2-İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, karo,çini ,mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, laminat, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve...