29 / 03 / 2024

Kratos Lojistik Otomotiv İnşaat kimin 

Kratos Lojistik Otomotiv İnşaat kimin 

Kratos Lojistik Otomotiv İnşaat ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Fatih Karasu tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Özeller Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özeller Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aydın tarafından kuruldu.

Özeller Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özeller Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aydın tarafından kuruldu.

Lida Group Mühendislik İnşaat Metal Kimya Otomotiv Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Lida Group Mühendislik İnşaat Metal Kimya Otomotiv Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Öcal tarafından kuruldu.

Buyaka Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buyaka Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 850 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Tırıl tarafından kuruldu.

Mekur İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Mekur İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Lojistik Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Kurum tarafından kuruldu.

Bialar İnşaat Lojistik Temizlik Reklam Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Bialar İnşaat Lojistik Temizlik Reklam Otomotiv Limited Şirketi Ümraniye'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Kanbur tarafından kuruldu.

Sektur İnşaat Plastik Tekstil Petrol Otomotiv Elektrik Lojistik Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sektur İnşaat Plastik Tekstil Petrol Otomotiv Elektrik Lojistik Temizlik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Oğur tarafından kuruldu.

Denet İnşaat Hırdavat Lojistik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denet İnşaat Hırdavat Lojistik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Ali Çimen tarafından kuruldu.

Bottom İnşaat Otomotiv Nakliye Lojistik Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bottom İnşaat Otomotiv Nakliye Lojistik Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özkan tarafından kuruldu.

Place İnşaat Otomotiv Nakliye Lojistik Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Place İnşaat Otomotiv Nakliye Lojistik Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Halil Ülker tarafıjndan kuruldu.

Halksan İnşaat Plastik Otomotiv Lojistik Elektrik Temizlik Hidrolik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halksan İnşaat Plastik Otomotiv Lojistik Elektrik Temizlik Hidrolik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Kader Aydın tarafından kuruldu.

Nikel İnşaat Kimya Tekstil Lojistik Petrol Otomotiv Yazılım Organizasyon Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Nikel İnşaat Kimya Tekstil Lojistik Petrol Otomotiv Yazılım Organizasyon Ticaret Ltd.Şti. bugün Pndik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Kader Aydın tarafından kuruldu.

Kapaanoğlu İnşaat Metal Alüminyum Elektrik Lojistik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kapaanoğlu İnşaat Metal Alüminyum Elektrik Lojistik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kanbur tarafından kuruldu.

Kratos Lojistik Otomotiv İnşaat kimin  Haberi

Kratos Lojistik Otomotiv İnşaat kimin 

Kratos Lojistik Otomotiv İnşaat ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Fatih Karasu tarafından kuruldu. 

Kratos Lojistik Otomotiv İnşaat ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Kratos Lojistik Otomotiv İnşaat ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi adres; CUMHURİYET MAH.1979.SOK.ÖNAY GARDEN RECİDANCE AP.NO.16/317...