25 / 04 / 2024

kredi masraflarınızı geri alacağız diye dolandırıyorlar

kredi masraflarınızı geri alacağız diye dolandırıyorlar

Cep’ten vatandaşları ağına düşüren dolandırıcıların yeni hedefi kredi dosya masrafları. Sesli cevap sisteminden arayan dolandırıcılar, kart aidatı ve dosya masrafını geri alma karşılığında para istiyor.

Ünlü ekonomist uyardı: Bugün kendinize bir iyilik yapın, kredi kartınızı dinlendirin!

İstanbul Planlama Ajansı tarafından açıklanan verilere göre, yurttaşlar kredi kartları borçlarını ödeyemedi. Söz konusu verilerle ilgili olarak Ünlü Ekonomist Atilla Yeşilada'dan da önemli bir uyarı geldi. İşte Atilla Yeşilada'nın o paylaşımı...

Bankalardan müşterilerine 'Kartınız kapanabilir' mesajı! Kredi kartında yeni düzenlemeler geliyor...

Bankalar kredi kartı kullanıcılarına ''kredi kartınız kapanabilir'' mesajı attı. Mesajlar karşısında şoke olan vatandaşlar nedenini araştırmaya başlarken, bankalar nedeninin açıkladı. İşte detaylar...

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kira tespit davası masraflarını kim öder?

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki kavgalar hız kesmeden devam ederken, kira tespit davası masraflarını kimlerin ödeyeceği de merak ediliyor. İşte ev sahipleri ve kiracılar tarafından merak edilen o sorunun yanıtı...

Bayramda cüzdanınız boş kalmasın! Bu Yapı Kredi’nin Bayram Kredisi tam size göre! İşte detaylar!

Kurban Bayramı yaklaşırken vatandaşların harcaması da arttı. Bayramda cüzdanın boş kalmasını isteyemeyenler alternatif yollar aramaya başladı. Tam da bu esnada Yapı Kredi imdadınıza yetişiyor.

Çalışanlar hemen e-devlete baksın! Toplu paranız geri ödenecek!

Özel sektör çalışanları hemen e-devletine baksın. Birikmiş toplu paranız geri ödenecek. İşte detaylar!

e-Devlet Hesabınızı kontrol edin, birikmiş paranızı geri alın!

Eğer e-Devlet'e erişiminiz varsa, unutulmuş olabilecek bir miktar paranız olduğunu bilmelisiniz! Birçok insan bunun farkında değil ama sadece bir tıklama ile binlerce liranızı geri alabilirsiniz.

Emekli vatandaşlar bu habere kesinlikle bakın! Maaşınız 7500 TL ve üstü ise...

7500 TL üstü maaşınız varsa bu bankadan geri ödeme olmadan peşin para elde edebilirsiniz. Emekli aylığı 7.500 TL ve üstü olanlar için yeni bir ilan yapıldı. Bu ilana göre, emekli maaşı 7.500 TL ve üstü olanlar peşin para elde edecekleri belirtildi.

Kredi kartınız varsa 1001 TL alacaksınız! Bu habere hemen bakın

Türkiye'de Kredi kullanan milyonlarca vatandaş var. Bankalar, kredi kartı sahiplerinde her sene muntazam olarak kart ücreti tahsil ediyor. Ancak bu ücreti ödemek mecburiyetinde olmadığınız gibi geçmiş ödemelerinizi de tahsil edebilirsiniz.

Faizsiz kredi veren bankalar hangisi? Hangi bankadan faizsiz kredi alınır?

Son günlerde büyüyen maddi sıkıntılardan dolayı kendilerine çıkar yol bulmak isteyen vatandaşlar faizsiz kredi veren bankaları araştırıyorlar. Sizde hangi bankadan faizsiz kredi alınır? Sorusuna cevap arıyorsanız, detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Elinde euro olanlar gardınızı alın! Geri sayım başladı! Avrupa Merkez Bankası peş peşe açıkladı!

Euro için Avrupa Merkez Bankası'nın faiz kararı bekleniyor. Geri sayım başladı. Avrupa Merkez Bankası peş peşe açıkladı! Elinde euro olanlar gardınızı alın.

Gram altın 1.450 TL olacak! Kesin tarih verildi! Gardınızı alın o gün kapıda! Bakmayan bin pişman olacak  

Zirve seviyelere kadar yükseldikten sonra geri çekilen gram altın fiyatı için uzmanlardan kritik açıklama geldi. Gram altın 1.450 TL olacak! Kesin tarih verildi! Gardınızı alın o gün kapıda! Bakmayan bin pişman olacak.

Nakit ihtiyacınız varsa ilaç gibi gelecek ! Akbank sıfır faizle 20 bin TL veriyor!

Son günlerde nakit ihtiyacı milyonlarca kişinin ortak sorunu haline gelirken, bu durumdaki vatandaşlar için sevindirici haber Akbank’tan geldi. Bankanın sıfır faizli kredi paketi yüz güldürecek. Peki kimler yararlanabilir?

SSK, Bağkur, 4C, EYT'lilere bankalar keseyi açtı! Resmen havalara uçacaksınız 9.200 TL geri ödemesiz para verecek!

EYT'lilerin oyuna dahil olması bankaların promosyon kampanyalarını ateşledi. SSK, Bağkur, 4C, EYT'liler bankalar keseyi açtı! Resmen havalara uçacaksınız 9.200 TL geri ödemesiz para verecek!..Banka banka emekli promosyonları...

kredi masraflarınızı geri alacağız diye dolandırıyorlar Haberi

kredi masraflarınızı geri alacağız diye dolandırıyorlar

Cep’ten vatandaşları ağına düşüren dolandırıcıların yeni hedefi kredi dosya masrafları. Sesli cevap sisteminden arayan dolandırıcılar, kart aidatı ve dosya masrafını geri alma karşılığında para istiyor. Uzmanlar, bir kişinin başkası adına resmî işlem yapabilmesi için avukat olması ve vekaletname alması gerektiğini belirtiyor.


Bankaların, tüketici kredileri üzerinden aldıkları dosya masrafları ve hesap işletim ücretleri, dolandırıcıların yeni hedefi oldu. Sesli cevap sisteminden vatandaşları arayan bazı kişiler, ilgili kurumlara gönderilecek dilekçelerle, geriye dönük 10 yıl için ödenen kredi kartı aidatı ve kredi dosya masrafını geri alabileceklerini söylüyor. Danışmanlık firması olduklarını öne süren şahıslar, kart aidatını 2 hafta, kredi dosya ücretini ise 10 hafta içinde geri alacaklarını iddia ediyor. Yapılan bu işlem karşılığında da tüketicilerden 100-300 TL arasında bir ücret talep ediliyor.


Vatandaşlar tarafından kendilerine de...