20 / 04 / 2024

kredide müşteri sicili

kredide müşteri sicili

İş Bankası konut kredilerinde ve tüm bireysel kredilerde devrim yapıyor. Yakında başlayacak uygulamayla kredi faiz oranları müşterinin siciline göre değişecek.

Peugeot Türkiye, ‘yılın en iyi müşteri markası' seçildi

Peugeot Türkiye, ALFA Awards'ta binek otomobilde yılın en iyi müşteri markası olarak seçildiği açıklandı. İşte haberin ayrıntıları... 

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Artık ev sahibi istediği saatte müşteri getiremeyecek!

Kiracı ve ev sahipleri arasında arabulucuya taşınan anlaşmazlıklara "satılık konutu alıcıya gösterme" de taşındı. Ankara'da meydana gelen olayda arabulucu, yüksek yargı kararları kapsamında konut malikinin istediği saatte müşteri getirmesini kişinin özel hayatına müdahale olarak değerlendirdi.

İş Bankası, şirketler için de uzaktan müşteri olma dönemini başlatıyor!

Uzaktan müşteri olma başvurularını 2023’ün ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine göre 2 kat artıran Türkiye İş Bankası, görüntülü görüşmeyle müşteri olma kolaylığını bireysel ve gerçek kişi tacirlerden sonra ticari şirketler için de sunmaya başladı.

El becerisi olan kadınlar dikkat! Yaptığınız ürünleri tüm dünyaya satma fırsatınız var? Hemen habere bakın!

Dünyanın en büyük el işi pazar yeri Etsy aracılığıyla evden dünyaya satış yaparak döviz kazanmak mümkün. Etsy’de en çok satış yapan 10 ülkeden biri Türkiye ve platforma kayıtlı 100 milyon müşteri var.

Koçtaş, toptan müşteri uygulamasıyla profesyonellere hizmet veriyor!

‘Toptan Müşteri’ uygulamasını devreye sokan Koçtaş, yapı ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren profesyonellere geniş ürün yelpazesinin yanı sıra danışmanlık hizmeti ve özel fiyat teklifleri gibi pek çok avantaj sunmaya başladı.

Emekliler müjde! Denizbank Haziran ayında yüzünüzü güldürecek

Müşteri kapma yarışında Denizbank emekli promosyonlarını yenilediğini ilan etti. Haziran ayında emeklilerin yüzünü güldürmeyi başaran Denizbank'a ilgi hayli büyük oldu. İşte Denizbank'ın güncel emekli promosyon kampanyası...

Ziraat Bankası büyük müjdeyi verdi! Bu kişilerin hesabına para yatacak!

Bankalar hem müşterilerini memnun etmek hem de yeni müşteri kazanmak için adeta birbiri arasında kampanya yarışına girerken, Ziraat Bankası da yeni bir kampanyayla bu yarışa dahil oldu. Ziraat Bankası, düzenlediği kampanya kapsamında müşterilerine 100 TL hediye edeceğini duyurdu.

Garanti BBWA müşterilerine önemli çağrı! 1.000 TL hesaplara yatırılacak!

Müşterilerini sevindirmek ve yeni müşteri kazanmak için peş peşe kampanya açıklaması yapan Garanti BBWA, yeni bir kampanya duyurusu daha yaptı. Garanti BBWA, kampanya kapsamında bin TL’nin hesaplara yatırılacağını duyurdu.

Garanti Bankası 1000 TL geri ödemesiz para hediye edecek! Garanti Bankası müşterileri hemen baksın!

Düzenlediği kampanyalarla her zaman büyük ses getiren ve müşterilerini mutlu etmenin yanında devamlı yeni müşteri kazanmayı başaran Garanti Bankası’ndan bir kampanya haberi daha geldi. Kampanya kapsamında bin TL’nin hesaplara yatacağı duyuruldu.

Ziraat Bankası’ndan mayıs ayı müjdesi geldi! Bu para tek seferde hesaplara yatacak!

Düzenlediği kampanyalarla her zaman rakiplerine büyük fark atan ve müşterilerini mutlu etmenin yanında devamlı yeni müşteri kazanmayı başaran Ziraat Bankası’ndan bir kampanya haberi geldi. Kampanya kapsamında 300 TL’nin hesaplara yatacağı duyuruldu.

Garanti Bankası müşterileri için flaş tarih verildi. Garanti'de hesabı olanlar şimdi baksın

Garanti Bankası tarafından bankanın müşteri ağını genişletmek adına çok önemli bir proje hazırlandı. Banka tarafından verilen tarihe kadar bu adımları yerine getirenler 1000 TL kazanacak. İşte kampanyanın detayları...

İş Bankası müşterisi olanlara duyuru! Banka bunu tam 1 yıl ücretsiz veriyor!

İş Bankası, müşterilerine tam 1 yıl ücretsiz hak veriyor. Bankanın sunduğu İşCep uygulaması ile müşteriler ücretsiz EFT/havale işlemleri yapabilecek. Bunun için sadece mobil uygulama üzerinden ‘Müşteri Olmak İstiyorum’ seçeneğini kullanmak yeterli.

İş Bankası'ndan müşterilerine 1 yıl ücretsiz verilecek! Bu fırsat kaçmaz!

İş Bankası 31 Aralık’a kadar geçerli olacak bir kampanya yayınladı. İşCep müşteri olmak istiyorum özelliği kullanılarak banka üzerine müşteri kaydı yaptıranları bir yıl boyunca BluTV üyeliği ücretsiz verilecek. İşte tüm detaylar…

kredide müşteri sicili Haberi

kredide müşteri sicili

İş Bankası Bireysel Krediler Genel Müdür Yardımcısı Hülya Altay, müşteri portföylerinde tarama yaparak, ödeme performansı iyi olan müşterilerine istekleri halinde ihtiyaçlarına göre uygun kredi imkanı sunduklarını belirterek, "Buradaki amacımız temiz sicile sahip müşterilerimizle bir ömür boyu beraber olabilmek" dedi.

Altay, Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde, İş Bankası Şubesinin açılışına katılmak üzere geldiği Adana'da,yaptığı açıklamada, her banka gibi İş Bankası'nın da kredi verirken birbirine benzer, geleneksel bir takım kriterleri göz önünde tuttuğunu ancak, ödeme performansı iyi müşterilerine özel ayrıcalıklar getirdiklerini bildirdi.

Her bankanın borcuna sadık müşteri peşinde olduğunu vurgulayan Altay,