29 / 03 / 2024

Ksk yapı Double Flats nerede

Ksk yapı Double Flats nerede

Double Flats projesi öğrenci yaşamına en uygun konut projesi olarak hayata geçiriliyor. Fiyatların 250 bin TL'den başladığı projede 1+1 dubleks, 2+1 dubleks, 3+1 bahçe dubleks, bahçe dubleks, çatı dubleksler yer alıyor.

Double Tree by Hilton Çanakkale bu yıl sonu açılıyor!

‘Double Tree by Hilton Çanakkale’ oteli, Çanakkale'nin merkezinde yükseliyor. İnşaat süreci devam eden otelin bu sene sonunda açılışının yapılacağı öngörülüyor.

Solo Levent fiyatları 2018!

Solo Levent fiyatları 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Arven Yapı ve KSK Yapı ortaklığında hayata geçirilecek projede 1+1 ve 2+1 şeklinde daireler bulunuyor. 

Solo Levent'te 496 bin TL'ye! Yeni proje!

İstanbul Avrupa Yakası Levent'te inşa edilen Solo Levent projesi Arven Yapı ve KSK Yapı ortaklığı imzasını taşıyor. Fiyatların 496 bin TL'den başladığı projede 111 daire yer alacak.

Ece-Ege Turanlı kardeşler Hilton Double Tree Hotel'de restoran açtı!

Taşyapı'nın sahibi Emrullah Turanlı'nın kızları Ece-Ege Turanlı, Hilton Double Tree Hotel'in en üst katında mekan açtı.

Konut yatırımcısı üniversite bölgelerini tercih ediyor!

KSK Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kalaycıgil, konut yatırımcılarının ev alırken üniversite kampüslerinin kümelendiği bölgeleri tercih ettiğini söyledi. 

Double Flats Maltepe fiyat!

KSK Yapı tarafından hayata geçirilen Double Flats Maltepe projesinde dairenin aylık kira getirisi minimum bin 500 TL’den başlıyor. Double Flats Maltepe fiyat listesi 250 bin TL'den başlıyor.

Ksk Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Şubesi açıldı!

Ksk Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Şubesi 120 bin TL sermaye ile 10 Haziran 2016'da Cevizli'de kuruldu.

Double Tree by Hilton Elazığ'da açılıyor!

HİLTON, Türkiye'deki otel zincirine Elazığ'da yeni bir halka ekledi. Elazığ'da yapımı tamamlanan otel önümüzdeki günlerde açılacak. Double Tree by Hilton Elazığ'da, 110 oda, 5 süit, 1 kral dairesi, 2 engelli odası, 4 connect oda bulunuyor.

KSK Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi kuruldu!

KSK Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde 120 bin TL sermaye ile Mustafa Kalaycıgil, Seyfettin Kalaycıgil ve Mürsel Say ortaklığında kuruldu...

KSK Stadyumu'nun yapılması önündeki engel kalktı mı?

Karşıyaka Yalı'da yıkılan eski stat alanı üzerine 15 bin kişilik yeni KSK stadyumu yapılmasının önündeki mülkiyet engeli kaldırılamadı.

İzmit Kartepe'ye Double Treeby Hilton Oteli geliyor!

Kartepe’de Mustafa Satı tarafından yapılan ve 35 milyon dolarlık dev bir bütçeye sahip olan Bureau projesi kapsamında hayata geçecek 338 yataklı ve 5 yıldızlı Double Treeby Hilton Oteli için imzalar atılıyor.

Nanda Yapı'nın yeni projesi N Residence yükselmeye başlıyor!

Mahmutbey ’ de Double Park Residence ' ı büyük beğeniyle tamamlayan Nanda Yapı, yine aynı lokasyonda yer alan yeni projesi N RESIDENCE ' ı sunar…

Double Deck ile asansör beklemek tarihe karışıyor!

HMF Hyundai Asansör, rezidans, iş merkezleri, plazalar gibi yüksek katlı yapılardaki yoğunluğa çözüm sunan ”Double Deck” asansörlerini satışa sunuyor.Double Deck ile asansör beklemek tarihe karışıyorç

Ksk yapı Double Flats nerede Haberi

Ksk yapı Double Flats nerede

Maltepe, Ataşehir ve Ümraniye kesişim noktasında inşa edilen projede profesyonel güvenlik personelleri ile 7/24 güvenlik hizmeti sağlanıyor. 


 
Double Flats projesinde dart, tilt, air hokey, langırt, bilardo, oyun salonu, fitness salonu gibi imkanlar sunuluyor. Öğrencilere yönelik hayata geçirilen projede tamamı dubleks olmak üzere toplam 51 adet 1+1 daire yer alıyor. 

Herbiri dubleks olan 1+1 dairelerde fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor. Projede çevresindeki emsallerde bir dairenin aylık kira getirisi minimum bin 500 TL’den başlıyor. 


 
1+1 dubleks, 2+1 dubleks, 3+1 bahçe dubleks, bahçe dubleks, çatı dublekslerin dizayn edildiği Double Flats projesi konum olarakta avantajlı bölgede bulunuyor. 

E-5 ve E-6 ana arterlerini birbirlerine bağlayan Başıbüyük yoluna bakan proje, konum olarak Yeditepe Üniversitesi kampüsü sınırına 25 metre uzaklıkta, fakülte binalarının bulunduğu yerleşkeye 400 metre...