20 / 04 / 2024

kullar inşaat istanbul konut projeleri

kullar inşaat istanbul konut projeleri

250 bin metrekare inşaat alanına sahip arsa portföyüne sahip Kullar İnşaat, Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de oluşturduğu Lavinya markası ile Avcılar ve Topkapı'ya odaklandı.

Baysas inşaat İstanbul 216 Konutları'na yoğunlaştı!

Baysas inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın, konut alıcılarının beklentilerini tam anlamıyla karşılamak ve onlara kusursuz hizmet sunmak amacıyla İstanbul 216 Konutları projesini tamamlayana kadar onun üzerinde yoğunlaşma kararı aldıklarını söyledi.

BEKAŞ İnşaat'tan Ankara ve İstanbul'a dönüşüm projesi!

30 yıla yakın süredir inşaat sektöründe önemli başarılara imza atan BEKAŞ İnşaat, Kayseri'de elde ettiği tecrübelerinden sonra Ankara ve İstanbul'da kentsel dönüşüm projelerine imza atacak.

Huzurlu İnşaat çalışanları İstanbul'da buluştu!

Türkiye genelinde birbirinden değerli konut projelerini hayata geçiren, inşaat sektörünün parlayan yıldızı Huzurlu İnşaat çalışanları, İhlas Vakfı’nda bir araya geldi.

İstanbul'un hızlı değişiminde inşaatın katkısı büyük!

Türkiye’de ilk defa düzenlenen Marka Şehirler Zirvesi, inşaat şirketlerinin ve sivil toplum kuruluşlarının yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Zirvede İstanbul’un dünya kentleri arasındaki yükselişi ve Türkiye’nin marka potansiyeli yüksek şehirleri konuşuldu.

TOKİ İstanbul Şile 77 adet hait inşaatı ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ İstanbul İli Şile İlçesi 77 adet hait inşaatı ve 1 adet sosyal tesis inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul'un inşaatı başladı!

Kuruçeşme Arena arazisi olarak bilinen arsaya yapılacak otelin inşaat çalışmaları başladı. 2012 yılında Astaş Holding'in 93 milyon liraya Asya Motor'dan satın aldığı arsa üzerinde Mandarin Oriental Bosphorus adlı lüks otel yükselecek.

13. Konya İnşaat Fuarı İstanbul'da gerçekleşti!

Tesisat inşaat Malzemecileri Federasyonu (TİMFED) Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çelik önderliğinde düzenlenen 13. Konya inşaat Fuarı hazırlık ve tanıtım toplantısı İstanbul'da yapıldı.

İstanbul Finans Merkezi inşaatı Mart'ta başlıyor!

İstanbul'u uluslararası finans merkezi yapacak projede inşaat başlıyor. Yılda yaklaşık 20 milyar euro gelir elde edileceğini belirten TOKİ Başkanı Turan, "İlk kazmayı Mart'ta vuracağız" dedi

Propa İnşaat İstanbul’da 400 milyon TL'lik 4 yeni proje yapacak!

Propa İnşaat bu yıl İstanbul’da satış değeri 400 milyon lira olan 4 yeni proje yapacak. Şirket kentsel dönüşüm kapsamındaki yeni projeleri için Zincirlikuyu, Kartal ve İstinye’yi seçti.

Realty Port İstanbul, 4. İnşaat ve Konut Konferansı'na sponsor oldu!

26 Ocak 2016 Salı günü Marriott Hotel Asia da düzenlenecek olan 4. İnşaat ve Konut Konferansının genel sponsoru Realty Port İstanbul firması inşaat sektörünün profesyonelleri ile buluşmaya hazırlanıyor.

Baysaş İnşaat İstanbul 216'da yüzde 15'e varan indirim!

Baysaş İnşaat'ın Fikirtepe'de hayata geçirdiği İstanbul 216 projesinde yılın son indirimi. 36 ay sıfır faizle ve peşin alımlarda yüzde 15'e varan indirimle konut satışı yapılan projede fiyatlar 395 bin TL'den başlıyor.

Başiskele Kullar Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı sürüyor!

İSU Genel Müdürlüğü, Başiskele Kullar Atıksu Arıtma Tesisi’ni azot fosfor giderimi yaparak ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi haline getirecek projenin inşaatını sürdürüyor.

İstanbul Finans Merkezi'nin inşaatı 2016'nın ilk çeyreğinde başlayacak!

İstanbul’u uluslararası finans merkezi yapacak projede inşaat çalışmaları başlıyor. Yıllık 20 milyar Euro gelir elde edileceği hesaplanan İstanbul Finans Merkezi (İFM) Projesi’nin inşaat ayağına ilk kazma 2016’nın ilk çeyreğinde vuruluyor.

kullar inşaat istanbul konut projeleri Haberi

kullar inşaat istanbul konut projeleri

Kullar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve Gayrimenkul Grup Başkanı Ali Kul, Avcılar ve Topkapı bölgelerindeki projelerle markalarını tüm İstanbul'da tanınır hale getireceklerini...