29 / 03 / 2024

Kumru Ankara teslimleri ne zaman

Kumru Ankara teslimleri ne zaman

Ankara İl'i Çankaya İlçe'sinde hayata geçirilecek olan proje 33 kat tek blok şeklinde yükselecek. Proje 150 milyon dolar yatırım ile inşa edilecek. Peki Kumru Ankara teslimleri ne zaman?

Kumru Ankara iletişim!

Kumru Ankara iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+1'den 5+1'e kadar daire tiplerine yer verilen proje 33 katlı tek bloktan meydana geliyor.

Çankaya Kumru Ankara ödeme planı!

Çankaya Kumru Ankara ödeme planı haberimizde yer alıyor. Ankara Çankaya'da hayata geçirilen proje 33 katlı tek blok halinde yükseliyor.

Çankaya Kumru Ankara güncel fiyat!

Çankaya Kumru Ankara güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projenin arsa alanı 10 bin 609 metrekare olarak belirlendi.

Kumru Ankara indirim kampanyası detayları!

33 katlı tek blok halinde inşa edilen Kumru Ankara indirim kampanyası detayları haberimizde yer alıyor.

Kumru Ankara'da yüzde 10 indirim avantajı!

Kumru Ankara'da yüzde 10 indirim avantajı sağlanıyor. Kuzu Grup imzası ile Ankara Çankaya'da inşa edilen projede 1+1 ve 1,5+1 dairelere özel kampanya başladı.

Kumru Ankara güncel kampanya detayları!

33 katlı tek blok halinde inşa edilen Kumru Ankara güncel kampanya detayları haberimizde yer alıyor.

Kumru Ankara güncel fiyat listesi!

Kumru Ankara güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 162 adet konut bulunuyor.

Kuzu Grup Kumru Ankara fiyat listesi!

Kuzu Grup Kumru Ankara fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede 1+1 ve 1,5+1 dairelere özel kampanya başladı.

Çankaya Kumru Ankara fiyatları!

Çankaya Kumru Ankara fiyatları haberimizde yer alıyor. Kuzu Grup imzası ile Ankara Çankaya'da hayata geçirilen projede 1+1 ve 1,5+1 dairelere özel kampanya başladı.

Kumru Ankara nerede?

Oturumun başladığı Kumru Ankara'da satışlar devam ediyor. Projede fiyatlar 561 bin TL'den başlıyor. Peki Kumru Ankara nerede?

Kumru Ankara'da 1+1 ve 1,5+1 dairelere özel kampanyalar!

Yaşamın başladığı Kumru Ankara projesindeki 1+1 ve 1,5+1 dairelere özel kampanya başladı. Projede 12 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor...

Kuzu Kumru Ankara teslimat!

Kuzu Kumru Ankara teslimat detayları haberimizde yer alıyor. Ankara Çankaya'ya bağlı Yıldızevler'de hayata geçirilen projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor. 

Kumru Ankara'da yüzde 8 KDV avantajı!

Kumru Ankara'da yüzde 8 KDV avantajı sağlanıyor. Yaşamın başladığı Kumru Ankara'da son daireler için satışlar devam ediyor.

Kumru Ankara teslimleri ne zaman Haberi

Kumru Ankara teslimleri ne zaman

150 milyon dolar yatırım ile inşa edilecek olan projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Daire büyüklüklerinin 60 metrekareden başlayıp 350 metrekareye kadar ulaştığı projede iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 79 59 olarak belirlendi.


Sosyal seçenekleri arasında projede fitness salonu, sauna, spa, yüzme havuzu, resepsiyon, otopark, oyun alanları yer alıyor. Proje Ankara İl'i Çankaya İlçe'sinde hayata geçirilecek.


Toplam 159 adet daireden meydana gelen proje konum bilgisine göre Barış Manço Parkı'nın hemen yanında inşa edilecek. Proje 33 kat tek blok şeklinde yükselecek.


Kumru Ankara teslimleri ne zaman?

Ekim 2015'te satışa sunulması planlanan projede daire teslimleri Ekim 2015'te satışa sunulması planlanıyor. Proje Kuzu...