19 / 04 / 2024

kupon ödemesi ne demek

kupon ödemesi ne demek

Metal Yapı Konut A.Ş.'nin 6. kupon ödeme tarihi 15 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek. 6. kupon faiz oranı yüzde 3,25 olarak belirlendi.

Şubat 2024 aile destek ödemesi zamlı mı yatacak? Aile destek ödemesi ne kadar? Bakan Göktaş açıkladı! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan aile destek ödemelerinin ne zaman hesaplara geçeceği merak ediliyor. İşte Şubat 2024 ile destek ödemesi ile ilgili gelişmeler...

1 milyon TL'lik konut kredisinin geri ödemesi ne kadar? En ucuz konut kredisi bankada? İşte o tablo!

Yükselen fiyatlar karşısında ev alacaklar, uygun faizli konut kredilerini araştırıyor. Peki 1 milyon TL'lik konut kredisinin geri ödemesi ne kadar? En ucuz konut kredisi bankada? İşte banka banka Şubat 2024 konut kredisi faizleri...

2023 emlak vergisi ne zaman ödenecek? Emlak vergisi taksit ödemesi ne zaman?

Emlak vergisinin ilk taksit ödemeleri önceki aylarda sona erdi. Şimdi ise bu yılın ikinci taksitleri gündemdeki yerini aldı. Emlak vergisinin 2’nci taksitini ödemek isteyenler arama motorlarında ödeme tarihlerini araştırmaya başladı. Peki, emlak vergisi ikinci taksit ödemesi ne zaman? İşte detaylar.

Konut kredisi faiz oranları sil baştan değişti! 1 milyon TL'nin kredi taksit ödemesi ne kadar oldu?

Ev alma hayali kuran vatandaşların çoğu bu hayallerini konut kredisi ile gerçekleştiriyor. Merkez Bankası faiz kararından sonra değişen konut kredisi faiz oranları merak ediliyor. Peki  1 milyon TL'nin kredi taksit ödemesi ne kadar oldu?

Çocuk parası nedir? Çocuk yardımı (Çocuk Destek Bileşeni) ödemesi ne kadar?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirlilerin çocuklarına sosyal destek ödemesi yapıyor. Peki, Çocuk parası nedir? Çocuk yardımı(Çocuk Destek Bileşeni) ödemesi ne kadar? İşte detaylar...

Evde bakım maaşı Mayıs ödemesi ne zaman yatacak? Evde bakım maaşı sorgulama Mayıs 2023! Kimler 4 bin 336 TL alacak?

Evde bakım maaşı alan binlerce vatandaş Mayıs ayına girilmesiyle beraber 'Evde bakım maaşı Mayıs ödemesi ne zaman yatacak?' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Peki evde bakım maaşı Mayıs ödemesi ne zaman yatacak? Evde bakım maaşı nasıl sorgulanır? 

Aile Destek Ödemesi ne kadar? Nisan ayında hesaplara ne kadar yatacak? Zam var mı?

Aile Destek Ödemesi alan vatandaşlar Aile destek ödemelerinin hesaplara yatıp yatmadığını araştırıyor. Son gelen bilgilere göre aile destek ödemeleri hesaplara yattı. Peki aile destek ödemeleri nisan ayında hesaplara ne kadar yatacak?

İş Bankası'ndan çalışanlarına rekor ödeme! Tam 11,3 maaşlık temettü ödenecek! İş Bankası temettü ödemesi ne zaman?

2022 yılında rekor kâra imza atan Türkiye İş Bankası, çalışanlarına da rekor seviyede temettü ödeme kararı verdi. Peki İş Bankası çalışanlarına ne kadar temettü ödemesi yapacak? İş Bankası'nın temettü ödeme tarihi ne zaman?

Hane başı destek ödemesi ne zaman yatacak? AFAD hane başı destek ödemesi neden yatmadı?

Hane başı destek ödemelerine dair araştırmalar başladı. Hane başı destek ödemesi alanlar, ödemenin ne zaman yapılacağını merak ediyor. İşte detaylar!

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği güncellendi! 2023 mazot gübre ödemesi ne zaman, kaç lira? Hemen siz de bakın!

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan nakdi mazot ve gübre desteği ile kırsal kalkınma destekleri ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği güncellendi! 2023 mazot gübre ödemesi ne zaman, kaç lira? Hemen siz de bakın!

Isınma desteği nereden alınır? Doğalgaz destek ödemesi ne zaman yatacak?

Isınma diğer adı ile doğalgaz desteğine dair sorular hız kazanmaya başladı. Özellikle bu yardımı alanlar, “Doğalgaz destek ödemesi ne zaman yatacak?” sorusunu sormaktadır. İşte detaylar!

Aile Bakanlığı sosyal destek ödemesi ne kadar oldu? Yüzde 30 zamlı destek yattı mı? Başvuran alıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, memur ve emekli maaş zammının ardından bazı sosyal yardım tutarlarına da zam yaptı. Aile Bakanlığı sosyal destek ödemesi ne kadar oldu? Yüzde 30 zamlı destek yattı mı? Başvuran alıyor!

MTV ilk taksit ödemesi ne zaman yapılacak? MTV'de hangi banka ne kadar taksit yapıyor?

Araç sahiplerinin her sene ödeme kalemlerinden biri olan Motorlu Taşıtlar Vergisi’nin (MTV) ödemesinin ilk taksitinin ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. Peki, MTV ilk taksit ödemesi ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

kupon ödemesi ne demek Haberi

kupon ödemesi ne demek

Metal Yapı Konut A.Ş.'nin 6. kupon ödeme tarihi 15 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek. 6. kupon faiz oranı yüzde 3,25 olarak belirlendi. 


Açıklama:Tahvillerin 6.kupon ödeme tarihi 15/06/2015 pazartesi günüdür. 6.kupon faiz oranı %3,25 belirlenmiş. Buna göre hesaplanan yıllık bileşik faiz oranı ise %13,69 olarak...