26 / 04 / 2024

Kupon Yapı adres

Kupon Yapı adres

Kupon Yapı Limited Şirketi, Ayhan Kubilay tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Haziran 2014 tarihinde Küçükyalı, Çınar Mahallesi, Bağdat Caddesi, Kuğu Apartmanı'nda kuruldu.

Timur Gayrimenkul'ün 50 milyon TL'lik tahvilinin 5. kupon ödemesi yapıldı!

Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım 50 milyon TL nominal değerli, 3 ayda bir değişken kupon ödemeli tahvilin 5. kupon ödemesi bugün gerçekleştirildi...

Timur Gayrimenkul'ün 50 milyonluk tahvilin 4. kupon ödemesi yapıldı!

Timur Gayrimenkul Geliştirme tarafından 50 milyon TL nominal değerli ve 728 gün vadeli değişken faizli tahvile ilişkin 5 Nisan 2018 tarihli 4. kupon ödemesi bugün yapıldı. 

Hit Yapı Hittown nerede? İşte açık adres!

Toplam 586 adet daire ve 62 adet ticari üniteden meydana gelen Hittown Yenimahalle "Ankara'ya birde buradan bakın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki Hit Yapı Hittown nerede? İşte açık adres!

Timur Gayrimenkul'ün 8. kupon ödemesi yapıldı!

Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım 8. kupon ödeme dönemine ilişkin faiz ödemesi bugün yapıldı.

Kordon İstanbul Ege Yapı adres!

Kordon İstanbul Evleri Ege Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. Projede daire satış fiyatları 568 bin TL'den başlıyor...

Ata GYO'nun 25 milyonluk tahvilinin 2. kupon ödemesi yapıldı!

Ata GYO tarafından ihracı gerçekleştirilen 25 milyon TL nominal değerli TRFATAYE1715 ISIN kodlu tahvilinin 2. kupon ödemesi yapıldı.

Akfen'in 300 milyonluk tahvilinin 1. kupon faiz ödemesi yapıldı!

Akfen Holding tarafından ihraç edilen tahvilin 1. kupon ödeme dönemine ilişkin faiz ödemesi bugün yapıldı.

Çevre temizlik vergisi adres değişikliği nasıl yapılır?

Çevre temizlik vergisi mükellefinin herhangi bir adres değişikliği ya da emlak ve satımlarında bağlı bulunulan belediyenin, bu durumdan haberdar edilmesi gerekiyor. Peki, çevre temizlik vergisi adres değişikliği nasıl yapılır?

İş GYO'nun 4. kupon ödemesi yapıldı!

İş GYO tarafından ihracı gerçekleştirilen 213 milyon TL nominal değerli 3 ayda bir kupon ödemeli, 3 yıl vadeli,TRSISGY31915 ISIN kodlu tahvilin 4. kupon ödemesi yapıldı.

İş GYO'nun 100 milyonluk tahvilinin 3. kupon ödemesi yapıldı!

İş GYO tarafından ihracı gerçekleştirilen 100 milyon TL nominal değerli 3 ayda bir kupon ödemeli, 3 yıl vadeli, TRSISGY61912 ISIN kodlu tahvilin 3. kupon ödemesi yapıldı.

Yeni Yapı Alibeyköy adres bilgileri!

Ön talep toplanan Yeni Yapı Alibeyköy projesi 362 konut ve 12 ticari üniteden meydana geliyor. İşte Yeni Yapı Alibeyköy adres bilgileri...

Topuzlar Yapı Mavera Ahsen adres bilgileri!

Topuzlar Yapı imzası taşıyan Mavera Ahsen projesi aile konseptinde dizayn edildi. 6 katlı 2 blok şeklinde yükselen Mavera Ahsen projesinde 169 konut ve 3 ticari alan bulunuyor. İşte Topuzlar Yapı Mavera Ahsen adres bilgileri...

Varyap Varlıbaşlar Yapı 11. kupon ödemesini yaptı!

Varyap Varlıbaşlar Yapı tarafından ihraç edilen TRFVRYP61618 ISIN kodlu nominal 30 milyon TL tutarındaki tahvilin 11.kupon ödeme dönemine ilişkin 398.609,99 TL'lik faiz ödemesi yapıldı.

Kupon Yapı adres Haberi

Kupon Yapı adres

Kupon Yapı Limited Şirketi, Ayhan Kubilay tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Haziran'da kuruldu. 


Kupon Yapı Limited Şirketi iş konusu; Şirket Kat karşılığı, hisse karşılığı veya Daire karşılığı inşaat yapmak, bu konuda arsa sahipleri ile sözleşmeler akt etmek ve yapılmış daireleri satmak, Şirket Seramik, fayans, çimento, kum, çakıl, demir, ahşap, boya, sıva, katkı ve tecrit maddesi sıhhi tesisat, çelik ve çelik hasır, düz ve Galvenizli sac, fittings malzemeleri ile İnşaat Sektöründe günün ve teknolojinin şartlarına göre ihtiyaç olan her türlü İnşaat malzemelerini ve her türlü yapı malzemelerini almak, satmak, Şirket Konusu ile ilgili olarak her türlü şehircilik, mimari proje, statik proje, yol projeleri, alt yapı projeleri, makine elektrik sıhhi tesisat proje ve uygulamasını, organizasyonunu müşavirlik hizmetlerini yapmak ve her...