29 / 03 / 2024

kura olmadan ev sahibi olmak

kura olmadan ev sahibi olmak

TOKİ 21 Ocak'ta başlayacak ve 28 Mart'ta bitecek kampanyasında Halkalı'da 454 konut satacak. Konutların aylık taksiti 769 YTL'den başlıyor.

THY Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

THY Emlak Konut Arnavutköy projesi kura sonuçları vatandaşlar tarafından bekleniyor. İstanbul'da yaşayan, ilk kez ev sahibi olacak vatandaşların başvuruda bulunduğu proje kura aşamasında. 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin sahipleri kuraların ardından belli olacak. İşte detaylar...

Ev sahiplerinden asgari ücret çıkartması: Kiralık ev ilanlarını tek tek geri çektiler!

Milyonlarca asgari ücretlinin beklediği gibi ev sahipleri de asgari ücret merakla bekliyor. Ev sahipleri asgari ücret belli olmadan, kiralık ev ilanlarını kaldırdı, Ocak ayını bekliyor.

THY Emlak Konut GYO 1+1, 2+1, 3+1 kura tarihi açıklandı mı? İstanbul'da 7.500 TL taksitle ev sahibi olma müjdesi!

THY Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri projesinde kura tarihleri merakla araştırılıyor. Peki projede konut fiyatları, aylık taksitler ne kadar? THY Emlak Konut GYO İstanbul kuraları ne zaman çekilecek? İşte detaylar...

Ev sahibinden habersiz yapılan masraf kiradan düşülür mü?

Ev sahibinin haberi olmadan yapılan tadilatın masrafı kiradan düşülebilir mi? Kiralık evlerde yapılan tadilat masraflarının kira ücretinden düşülmesi ev sahipleri açısından büyük sıkıntı yaratıyor.

Ev sahipleri 'Boş Ev Vergisi'ne de çözüm buldu! Yeni trend eşyalı kiralık daire!

Son günlerde gündemden düşmeyen "Boş ev vergisi" konusunda yeni gelişmeler yaşandı. Ev sahipleri henüz şartları bile belli olmadan boş ev vergisine yakalanmamanın yolunu eşyalı kiralık dairede buldu. İşte detaylar...

TOKİ bu yaş grubu üzerine konut duyurusu yaptı! Bu tarih aralığında kura çekilişi olacak!

TOKİ, 19 Haziran tarihinde kura yöntemiyle ev satış ilanını duyurdu. Ev sahibi olmayı hayal edenler için mükemmel bir fırsat olarak sunuldu! Başvuru yaparak, belirli şartları yerine getiren herkes, uygun fiyatlarla TOKİ'den bir evin anahtarını alabilecek.

Sözleşme olmadan ev sahibi kiracıyı çıkarabilir mi? Sözleşmesi olmayan kiracı ne kadar sürede çıkarılır?

Kiracı ve ev sahipleri kiralanan mülke dair bir kontrat imzalarlar. Bu kontratta belli başlı kurallar yazılıdır. Peki bu kontrat yoksa ne yapılır?

Sözleşme olmadan ev sahibi kiracıyı çıkarabilir mi? Kira sözleşmesi yoksa ne olur?

Sözleşme olmadan ev sahibi kiracıyı çıkarabilir mi? Kira sözleşmesi yoksa ne olur? İşte kiracı ve ev sahiplerinin sorduğu bu soruların yanıtları!

Ev sahibi kiracıyı ne kadar sürede çıkarabilir? Sözleşme olmadan ev sahibi kiracıyı çıkarabilir mi?

Ev sahibi ve kiracılar bazı huşularda anlaşamayabilir. İşte ev sahibi ve kiracıların merakla sorduğu sorular ve yanıtları!

TOKİ güncel kura tarihleri peş peşe açıklandı! 2+1 ve 3+1 ev kuraları 2023 Ocak ayında kaldığı yerden devam edecek!

TOKİ güncel kura tarihleri peş peşe açıklandı. 2+1 ve 3+1 ev kuraları 2023'te kaldığı yerden devam edecek. İşte güncel kura çekilişleri ve tüm detayları...

TOKİ kura takvimi açıklandı! TOKİ kura sonucu nasıl ve nereden sorgulanır? TOKİ 26-28 Kasım il il kura çekiliş takvimi

TOKİ Sosyal Konut projesinde kura çekilişleri devam ediyor. Yeni ev almak isteyen milyonlarca vatandaş kura çekiliş takvimini merak ediliyor. Peki, TOKİ kura sonucu nasıl sorgulanır ve nereden bakılır? İşte 26-28 Kasım TOKİ kura takvimi...

TOKİ kuraları peş peşe çekildi! TOKİ kura sonucu nasıl sorgulanır ve nereden bakılır? 25 Kasım TOKİ kura takvimi...

TOKİ Sosyal Konut projesinde kuralar peş peşe çekiliyor. Yeni ev sahibi olmak isteyen milyonlarca vatandaş kura sonucunu merak ediyir. Peki TOKİ kura sonucu nasıl sorgulanır ve nereden bakılır? 25 Kasım TOKİ kura takvimi...

TOKİ kura çekiliş tarihleri peş peşe açıklandı! TOKİ 21-27 Kasım 2022 il il kura çekiliş takvimi...

TOKİ sosyal konut projesinde kuralar tüm hızıyla devam ediyor. Yeni ev sahibi olmak isteyen milyonlarca vatandaş 31 Ekim 2022 tarihine kadar başvurularını yaptı. TOKİ başvurularını yapanlar kura tarihlerini ve sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırıyor.

kura olmadan ev sahibi olmak Haberi

kura olmadan ev sahibi olmak

56 adet 75 metrekare, 1 adet 84 metrekare, 181 adet 132 metrekare, 147 adet 150 metrekare ve 69 adet 192 metrekare konut bulunuyor.

Konutlarda istenilen peşinat yüzde 20 ile 40 arasında değişiyor. Yüzde 20 peşinat ödeyenlere hiçbir indirim yapılmazken, yüzde 30'unu peşin ödeyenlere yüzde 10, yüzde 40'ını peşin ödeyenlere yüzde 20 indirim yapılıyor.

Konutların findirimsiz fiyatı 115 bin 408 YTL ile 393 bin 608 YTL arasında. Peşinatlar 28 bin 421 YTL ile 122 bin 779 YTL arasında. Aylık taksitler ise 769 YTL ile 6 bin 394 YTL arasında değişiyor. Kampanyada taksit sayısı 48, 60 ve 72 arasında.

Başvurular Ziraat Bankası şubelerine yapılabilecek.

Tel: 0 212 495 40...