19 / 04 / 2024

Küre İnşaat iletişim

Küre İnşaat iletişim

Küre İnşaat Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün Tuzla'ya 350 bin TL'ye yapıldı.

Töre Döküm İnşaat Ve Nakliye Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Töre Döküm İnşaat Ve Nakliye Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Töre tarafından kuruldu.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Nilgün Yılmaz tarafından kuruldu.

Hmm İnşaat Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hmm İnşaat Bilişim Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Mahmur Kızılateş tarafından kuruldu.

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Znr34 İnşaat Bilişim Teknoloji Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Znr34 İnşaat Bilişim Teknoloji Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Süreyya Nur Zengin tarafından kuruldu.

Küçükdeveci İnşaat'ın acı günü! Halil İbrahim Küçükdeveci vefat etti!

Küçükdeveci İnşaat'ın ve Küçükdeveci Şirketler Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Küçükdeveci hayatını kaybetti.

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Bmb Gayrimenkul İnşaat Bilişim Otomotiv Gıda Danışmanlık İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bmb Gayrimenkul İnşaat Bilişim Otomotiv Gıda Danışmanlık İç Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barlas Mehmet Balkan ve Filiz Ergök Balkan ortaklığında kuruldu.

Es Küre İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Es Küre İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Furkan Yazar tarafından kuruldu.

Sare Endüstri İnşaat Bilişim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sare Endüstri İnşaat Bilişim Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Uyanık tarafından kuruldu.

Kalyon ve Kürk İnşaat, Musul Havalimanı'nı Fransızlara kaptırdı!

Musul Havalimanı’nın ihalesini Fransız Aeroports de Paris Ingenierie aldı. İhaleye Kürk İnşaat ve Kalyon Holding’in oluşturduğu bir konsorsiyum da teklif sunmuştu.

Şimşekler Gıda, Gemi Söküm, İnşaat Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Şimşekler Gıda, Gemi Söküm, İnşaat Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Tuzla'da 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Orbay Şimşek ve Basri Dede tarafından açıldı.

Küre İnşaat iletişim Haberi

Küre İnşaat iletişim

Küre İnşaat Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün Tuzla'ya 350 bin TL'ye yapıldı.

Küre İnşaat Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
41.20.02(Rev.2)-İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) 

Adres: Evliya Çelebi Mahallesi Nazan Sok. No:2/4 TUZLA