25 / 04 / 2024

küresel turizm

küresel turizm

Dünyanın yükselen ekonomilerinin şehirleşen ve zenginleşen orta sınıfı bir çok sektörde olduğu gibi turizmde de dengeleri değiştiriyor. Küresel turizmde bugün her on turistten birinin Çin'li olduğu belirtiliyor.

Akbey Peyzaj İnşaat Taşımacılık Organizasyon Turizm Otomotiv Ve Elektrik Ener.Üre.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Akbey Peyzaj İnşaat Taşımacılık Organizasyon Turizm Otomotiv Ve Elektrik Ener.Üre.San.Tic.Ltd.Şti bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cahit Akbey tarafından kuruldu. 

Beyzade Dekorasyon İnşaat Mimarlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyzade Dekorasyon İnşaat Mimarlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Hilmi Uğurlu tarafından kuruldu. 

Al Sharawı İnşaatçılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Sharawı İnşaatçılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile M. Farouq Rasheed Sharawı tarafından kuruldu. 

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalıl Ghwısh tarafından kuruldu. 

Küresel konut fiyat artışında Türkiye 5’inci sırada!

2017’de küresel konut fiyat artışına göre Türkiye dünyada 5’inci sırada geliyor. Raporda, Türkiye’de fiyatların 1 yılda yüzde 11.2 arttığı görüldü.

Kahraman Aker İnşaat Dekorasyon Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kahraman Aker İnşaat Dekorasyon Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aker ve Adem Aker ortaklığında kuruldu.

Güney Platform İnşaat Danışmanlık Reklam Turizm Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Güney Platform İnşaat Danışmanlık Reklam Turizm Organizasyon Limited Şirketi bugün Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Osman Bekci tarafından kuruldu.

İstaproperty Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

İstaproperty Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Ali Turhan tarafından Zeytinburnu’nda 20 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Gayrimenkulde küresel piyasalara açılma zamanı!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmaları İstanbul’da gerçekleştirilen İnşaat ve Konut Konferansı’nda buluştu. Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, gayrimenkulde küresel piyasalara açılmanın tam zamanı olduğunu söyledi..

Knight Frank Birincil Küresel Kentler Endeksi raporu açıklandı!

İngiltere merkezli küresel gayrimenkul danışmanlık şirketi Knight Frank, dünyanın önde gelen 41 şehrindeki lüks konutların fiyatlarına ilişkin hazırladığı raporu yayımladı.

Eha Danışmanlık ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eha Danışmanlık ve Turizm Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Hakan Arslan tarafından kuruldu. 

Knight Frank Küresel Konut Fiyat Endeksi 3. Çeyrek Raporu açıklandı!

Knight Frank’in 56 ülkeyi içine alan Küresel Konut Fiyat Endeksi’nin 2017 yılı üçüncü çeyrek verileri açıklandı.

Kuzey Platform İnşaat Danışmanlık Reklam Turizm Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Platform İnşaat Danışmanlık Reklam Turizm Organizasyon Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Selçuk Karagöz tarafından kuruldu.

küresel turizm Haberi

küresel turizm


Dünyanın yükselen ekonomilerinin şehirleşen ve zenginleşen orta sınıfı bir çok sektörde olduğu gibi turizmde de dengeleri değiştiriyor. Küresel turizmde bugün her on turistten birinin  Çin'li olduğu belirtiliyor. Sadece geçtiğimiz yıl dünyanın farklı şehirlerine 97.3 milyon turist gönderen Çin'de bu seyehatlerin neredeyse yarısının keyif için yapılan tatiller olduğu ifade ediliyor. Bugün 30 yaşına gelmemiş bir Çin'li'nin ebeveynlerinin hayal bile edemeyeceği bir şey yapabildiği görülüyor: iki haftalık bir Avrupa turu. Zenginleşen Çinliler güzel Paris'ten, mükemmel İngilizce konuşan Hollanda'ya, pizzanın anavatanı İtalya'dan Kuzey Işıkları'nı görmeye Finlandiya'ya gidebiliyor.


Yeni nesil Çinli genç turistler turları sevmiyor, bağımsız geziyor


Küresel turizmin çehresini değiştiren ve henüz gezmeye doymamış bu genç orta sınıf, bir önceki nesillerin yaptığı gibi grup turları nı da sevmiyor. The Economist'te yer alan haberde 'genç,...