29 / 03 / 2024

kuriş kule projesi

kuriş kule projesi

29 katlı tek blok halinde İstanbul Anadolu yakası Kartal'da yükselen Kartal Kuriş Kule satış ofisi bilgisine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Projede teslimler 2015 yılında gerçekleşecek...

Kuriş Kule'nin yüzde 75'i satıldı! Metrekaresi 6 bin 500 TL!

Kartal'da, Kılıçoğlu-Delta-Yetişkin Yapı Ortaklığı ile hayata geçirilen Kuriş Kule'nin yüzde 75'i satıldı. Büyüklükleri 85 ile 115 metrekare arasında değişen ofislerin metrekaresi 6 bin 500 TL'den başlıyor...

Kuriş Kule'de ofislerin yüzde 75'i satıldı! 550 bin TL!

Kartal Adalet Sarayı komşu ofisler, ticari gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi oldu. Kılıçoğlu-Delta-Yetişkin Yapı Ortaklığı ile yükselen Kuriş Kule'de ofisler kısa sürede sahibini buldu. 550 bin TL’den başlayan fiyatlar ile alıcısını bekliyor...

Kuriş Kule Kartal'ın havadan yeni görüntüleri!

Kuriş Kule projesi 8 Temmuz 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Kuriş Kule satılık!

Kuriş Kule satılık ofislerin fiyatları ve detayları haberimizin içinde yer alıyor

Kartal Kuriş Kule satış fiyatları!

Ofis büyüklüklerinin 85 metrekareden başladığı Kuriş Kule'de teslimler 30 Mayıs 2015 tarihinde yapılacak. Kartal Kuriş Kule satış fiyatları 6 bin 500 liradan başlıyor...

Kuriş Kule fiyatlar!

Toplam 60 milyon dolar yatırım bedeli ile Kartal'da hayata geçirilen Kuriş Kule fiyatlar ı 6 bin 500 dolar olarak belirlendi. Projede 200 adet ofis yer alıyor...

DAP Yapı Teras Kule projesi fiyat!

DAP Yapı imzasıyla hayata geçirilen Teras Kule projesi 364 konut, 25 ofis ve 11 ticari birimden meydana geliyor. İşte DAP Yapı Teras Kule projesi fiyat!

RE/MAX İkon, Kuriş Kule’nin 2. el satış-kiralama yetkisini aldı!

Ofisim İstanbul, Hukukçular Towers projelerinin 2. El yetkilerini alıpi doluluk oranını yüzde 100 ‘e yaklaştıran RE/MAX İkon; şimdi de Maltepe – Kartal bölgesinin en vizyon ofis projesi Kuriş Kule’nin 2. El Satış & Kiralama yetkisini aldı.

Teras Kule Evleri Kartal projesi!

Teras Kule Evleri Kartal projesi için ön talepler toplanıyor. Dap Yapı imzasını taşıyan Teras Kule projesi Kartal'da E-5 otoyolu üzerinde inşa edilecek...

Dap Yapı Teras Kule projesi geliyor!

Dap Yapı, Kartal'da yapacağı Teras Kule projesi için ön talep toplamaya başladı. E-5 üzerinde yer alan Dap Teras Kule projesinin yakında satışa sunulması bekleniyor...

18 soruda Adam Kule projesi!

Dap Yapı tarafından hayata geçirilen projede teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte 18 soruda Adam Kule projesi...

Adam Kule projesi teslim tarihi ne zaman?

DAP Yapı tarafından hayata geçirdiği Adam Kule projesi 27 katlı tek kulede 254 bağımsız birimden oluşuyor.Home ofis, ofis ve rezidanslardan oluşan karma konseptli projenin ilk 8 katında ofis ve home ofisler yer alıyor.

Adam Kule Dap Yapı projesi nerede?

Dragos Adam Kule projesi Dap Yapı imzası ile 27 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Peki Adam Kule Dap Yapı projesi nerede?

Adam Kule projesi nerede?

15 ile 28 Mayıs tarihleri arasında home office veya rezidans alana Avrupa tatili hediye eden Adam Kule projesinde satışlar devam ediyor. Peki Adam Kule projesi nerede?

Adam Kule projesi DAP Yapı!

Adam Kule projesi DAP Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Dragos' ta hayata geçiriliyor. Adam Kule projesi tek blok halinde inşa ediliyor. Proje 36 ay sonra teslim edilecek.

Kartal Marmara Kule projesi nerede?

38 bin 270 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Marmara Kule Kartal projesi İstanbul Anadolu Yakası ‘nda inşa ediliyor. Peki Kartal Marmara Kule projesi nerede?

Darıca'ya Kule ve teleferik projesi geliyor!

Darıcalı işadamı Ahmet Hakan Hocaoğlu, "Kule projemiz var. Kule projesi Darıca’nın marka bir projesi olacak. Teleferik projesi olacak. Darıca’yı bir marka şehir yapma anlamında bir şeyler yapacağız." dedi.

DAP Yapı Adam Kule projesi yoğun ilgi gördü!

DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan rezidans, home- ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak Adam Kule projesi için ön talep döneminde ev sahibi olmak isteyenlerden yoğun ilgi gördü.

Adam Kule projesi için ön talepler toplanıyor!

İstmarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler gibi gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış açısı kazandıran DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan Adam Kule projesi için ön talep toplamaya başladı.

kuriş kule projesi Haberi

kuriş kule projesi

Kılıçoğlu ve Delta Yapı ortaklığı imzası taşıyan Kartal Kuriş Kule satış ofisi bilgisini paylaşmadan önce projeden detaylı olarak bahsedelim. 



Kuriş Kule projesi İstanbul Anadolu yakasında 29 katlı tek blok halinde yükseliyor. 




190 adet ofis ve 30 adet ticari üniteden oluşan Kuriş Kule'de yer alan mağazaların alan büyüklükleri 175 metrekare ile 190 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Kartal Kuriş Kule'de ofislerin alan büyüklükleri ise 85 metrekare ile 870 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 



Kuriş Kule Kartal teslimleri!


Kuriş Kule'de teslimler 2015 yılının Mayıs ayında gerçekleşecek. 




Kartal Kuriş Kule satış ofisi!

Telefon: 0216 370 04 00


Kartal Kuriş Kule satış ofisi!

Web adresi: www.kuriskule.com

Belemir...